Eylül dostluğumuza burada devam (:

kimse kalmamış ben de çıkarım birazdan ama akşam ne yesek diye düşünüyorum

jelocum aslında kışlıklara tam olarak başlamadım, dolabımda taze yaprak ve bezelye ve bikaç poşet fasulye var sadece. fasulye ve domatesi yaz sonuna doğru düşnüyorum. vişneyide aldık çok ekşi çıkınca yiyemedik o yüzden komposto yapayım dedim, yarısını yeriz yarısınıda kaldırırm. daha almam lazım.

başka ne koyulurdu ki buzluğa? var mı aklınıza gelen ve zamanı bu sıralar olan bişeyler?

ayy yaz sonu turşuda yaparım beeeeeen :KK52:

aslında pazarada gitmem lazım dolapta hiç sebze yok. sabah markete gittim bişeyler aldım ama sebze lazım. bugün pazar var ama yorgunum yaaaa, naapsam bilemedim.

yemeğimi yapayımda duruma göre bakacam.

hadi görüşürüz kızlar.

Olsun neler yapıcağını planlıyorsun buda bir başlangıçtır,evet domatesi yaz sonuna doğru bol bol koy çok lazım oluyor hatta biberde konuluyor içine sos olarak kullanmak için,en çok bezelye taze fasulye yaprak bunlar konuluyor en lazım olanları,
Yorma kendini çok fazla yeni geldiniz yavaş yavaş yap işlerini kolay gelsinn:KK34:

günaaaaaayyydııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnn.... tatilde erken kalkmaya alıştım şimdi uyuyamıyorum, ne güzel ne güzelll :KK1::KK1: hepinizden önce gelmişim hemde :KK33:

biz vişneyi buzluğa koyuyoruz kışında kaynatıp komposto yapıyoruz yani kavanozlara koymuyoruz

biliyorum buzluğa konulur ama ben buzlukta çok yer kaplamasın diye kavanoza düşünmüştüm. haftasonu konyadanda alırım bol bol onlarıda koyarsam fasulye ve domatese yer kalmaz bu seferde. aydasu bilir nasıl olduğunu, o gelsin okusunda cevap versin, kavanozlara neler nasıl koyulurmuş :KK1::KK1::KK1::KK1:

sağol jelocum, dün pazara gidemedim yorgunluktan, yemeğimi yaptım sonra temizliğe devam ettim.

Günaydın kızlar.
Uykusuzluktan ve yorgunluktan bayılmak üzereyim. Akşam kuzenimin nişanı vardı bol bol oynadık, halay çektik. Kızdılar bana çocuğa bişey olcak çok zıplama diye :KK9: Kocacım doğumgünüm diye bana pasta yapmış :KK16: babamında doğum günüydü. hatta bugünde annemin doğumgünü :KK1: PAstayı beraber yiyelim istedi. GEce ewe geldiğimizde saat 12yi geçiyodu. bide annemlerle birlikte balkonda oturduk pasta kestik filan. Gece 2yi geçiyodu uyuduğumda. Kafamı koysam uyucam çok fenayım bugün akşamı nasıl edicem bakalım.

günaaaaaayyydııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnn.... tatilde erken kalkmaya alıştım şimdi uyuyamıyorum, ne güzel ne güzelll :KK1::KK1: hepinizden önce gelmişim hemde :KK33:

biliyorum buzluğa konulur ama ben buzlukta çok yer kaplamasın diye kavanoza düşünmüştüm. haftasonu konyadanda alırım bol bol onlarıda koyarsam fasulye ve domatese yer kalmaz bu seferde. aydasu bilir nasıl olduğunu, o gelsin okusunda cevap versin, kavanozlara neler nasıl koyulurmuş :KK1::KK1::KK1::KK1:

sağol jelocum, dün pazara gidemedim yorgunluktan, yemeğimi yaptım sonra temizliğe devam ettim.

Günaydın sıcaklarda var zaten uyunmuyor hamarat hatun bütün işini gücünü yaptı maşallah,:KK1:

GÜNAYDIN

landfloves canım domatesleri kavanozda yapın bence biber de koyun içine harika oluyo hem yemeklerde kullanıyoruz hem kızartmalara sos olarak hem de menemen olarak...

Günaydın kızlar.
Uykusuzluktan ve yorgunluktan bayılmak üzereyim. Akşam kuzenimin nişanı vardı bol bol oynadık, halay çektik. Kızdılar bana çocuğa bişey olcak çok zıplama diye :KK9: Kocacım doğumgünüm diye bana pasta yapmış :KK16: babamında doğum günüydü. hatta bugünde annemin doğumgünü :KK1: PAstayı beraber yiyelim istedi. GEce ewe geldiğimizde saat 12yi geçiyodu. bide annemlerle birlikte balkonda oturduk pasta kestik filan. Gece 2yi geçiyodu uyuduğumda. Kafamı koysam uyucam çok fenayım bugün akşamı nasıl edicem bakalım.

Pingum maşallah çok oynamışsın:KK1:hem doğum günün hem nişan güzel geçmiş aynı gün doğum gününüz babanla aa ne kadar güzel,keyifli geçmiş inşallah bu yaşında böyle mutlu mutlu geçer seneye doğum gününü bebişinle kutluycaksın:KK16: uykusuzluk kötü oluyor ama neyse çabuk akşam olsun sana bugün erkenden yat uyu

günaydın arkadaşlar
dün bizde düğündeydik geç yattık kaç günün yorgunluğu var bide uykuszluk kötü oldu.akşam olsaa hemen :KK31:

bende yarın sabahtan izmire gidiyorum akşamada düğün var. bugün öğleden sonrada dişci randevum var, dün kanal tedavisini bitirdik, bugün başka bir dişimdeki dolgu kırılmış onu yapacak.

kahvaltımı yapmadım henüz, sıcaklardan insanın canı bişeyde istemiyor :KK30:

pingu babanla ve annenle aynı zamanlarda demek doğum gününüz ne güzel hepbirlikte kutlamışsınız. Anne ve babanın doğum günüde kutlu olsun, Allah onlara sağlıklı uzun ömürler versin.

günaydın kızlar...

haftasonu şiledeydik, 2 günlüğüne gittik ama 2 makina çamaşır yıkadım, onları as, topla, ütüle, yerleştir, yemek yap, ortalığı toparla derken yattığımda 1e geliyordu.. Sıcaklardan da doğru dürüst uyuyamıyorum zaten, çok uykum var..

Selam kızlar ben de sabahtan beri dünyanın ütüsünü yaptım dün akşamdan katladığım çamaşırları yerleştirdim askıdaki çamaşırları topladım yenileri vardı onları serdim :KK37: Anca başladım sayılır mesaiye :KK37:

Pingu ne güzel denk gelmiş annen baban ve senin doğum günleriniz onların da doğumgünü kutlu olsun...

hayırlı günler
lemoş hoşgeldin tatlım, özlemiştik

benim moralim çok bozuk kızlar, kaç gündür kusmalarım yine arttığı için eşim ege turuna çıkmayalım diyo
araba kiraland herkes hazırlandı herşey tamm, bir sürü de heves ettik
gitmesek ayrı dert olcak bana
gidersek de daha beter olur muyum acab diye düşünmeden edemiyoruz

çok sağolun kızlar.
Evde bisürü iş var ama bende enerji yok. Çamaşırlar var askıda onlar toplanıp katlanıcak. bisürü ütü var yapılcak.Geceden kalan bulaşıklar var yıkancak ve yemek yapılcak. Ben uykusuzluktan yorgunluktan sürünüyorum nasıl yapıcam bu kadar işi. Zaten hiç yemek yapasım yok. Bide moral bozukluğu insanın halsizliğine en büyük etken kızlar. Bizim bilezikler tek tek gidiyo para yetmedikçce. Onlar ev için yatırımdı bize. Bilmediği işe kalkıştı az parayla kurtulcaz zannetti resmen battık. Suçuda bana atıp duruyo siz getirdiniz beni buraya. Benmi dedim sana orayı az bilmediğin insanla bilmediğin işi yap diye diyorum bende ama laz inadı takmış sürekli sizin yüzünüzden deyip duruyo. Elde avuçta para kalmadı Allah sonumuzu hayır etsin stresli bi hamilelik geçiriyorum.

pingucum sen evi düşünme halledersin işlerini...
eşinin işine gelince sen hamileyken sana yüklenmemesi gerekir sonuçta olan olmuş bi şekilde yoluna girecek işler orada bankalarda filan çalışamaz mı bankalara başvuru yapsa ya da muhasebe işi için filan şirketlere başvursa en kötü ihtimal başka iş bulana kadar teknoloji marketlerde çalışsa boş kalmaktan iyidir kim kendi mesleğini yapabiliyoki bu devir de...

hayırlı günler
lemoş hoşgeldin tatlım, özlemiştik

benim moralim çok bozuk kızlar, kaç gündür kusmalarım yine arttığı için eşim ege turuna çıkmayalım diyo
araba kiraland herkes hazırlandı herşey tamm, bir sürü de heves ettik
gitmesek ayrı dert olcak bana
gidersek de daha beter olur muyum acab diye düşünmeden edemiyoruz

acık hava sana iyi gelecek ahsen , hem ikiniz olucaksınız ne olacak ki miden bulanırsa cekersiniz kenara , temiz havanın yüksek moralin derman olmadığı dert yok bence , iptel etme başbaşa son tatiliniz çünkü

çok sağolun kızlar.
Evde bisürü iş var ama bende enerji yok. Çamaşırlar var askıda onlar toplanıp katlanıcak. bisürü ütü var yapılcak.Geceden kalan bulaşıklar var yıkancak ve yemek yapılcak. Ben uykusuzluktan yorgunluktan sürünüyorum nasıl yapıcam bu kadar işi. Zaten hiç yemek yapasım yok. Bide moral bozukluğu insanın halsizliğine en büyük etken kızlar. Bizim bilezikler tek tek gidiyo para yetmedikçce. Onlar ev için yatırımdı bize. Bilmediği işe kalkıştı az parayla kurtulcaz zannetti resmen battık. Suçuda bana atıp duruyo siz getirdiniz beni buraya. Benmi dedim sana orayı az bilmediğin insanla bilmediğin işi yap diye diyorum bende ama laz inadı takmış sürekli sizin yüzünüzden deyip duruyo. Elde avuçta para kalmadı Allah sonumuzu hayır etsin stresli bi hamilelik geçiriyorum.

eşin suan ne yapıyor çalışıyor mu?

X