- 12 Ocak 2011
- 8.811
- 8
- 38
-
- Konu Sahibi landfloves
- #1.681
jelocum aslında kışlıklara tam olarak başlamadım, dolabımda taze yaprak ve bezelye ve bikaç poşet fasulye var sadece. fasulye ve domatesi yaz sonuna doğru düşnüyorum. vişneyide aldık çok ekşi çıkınca yiyemedik o yüzden komposto yapayım dedim, yarısını yeriz yarısınıda kaldırırm. daha almam lazım.
başka ne koyulurdu ki buzluğa? var mı aklınıza gelen ve zamanı bu sıralar olan bişeyler?
ayy yaz sonu turşuda yaparım beeeeeen
aslında pazarada gitmem lazım dolapta hiç sebze yok. sabah markete gittim bişeyler aldım ama sebze lazım. bugün pazar var ama yorgunum yaaaa, naapsam bilemedim.
yemeğimi yapayımda duruma göre bakacam.
hadi görüşürüz kızlar.
biz vişneyi buzluğa koyuyoruz kışında kaynatıp komposto yapıyoruz yani kavanozlara koymuyoruz
günaaaaaayyydııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnn.... tatilde erken kalkmaya alıştım şimdi uyuyamıyorum, ne güzel ne güzelllhepinizden önce gelmişim hemde
biliyorum buzluğa konulur ama ben buzlukta çok yer kaplamasın diye kavanoza düşünmüştüm. haftasonu konyadanda alırım bol bol onlarıda koyarsam fasulye ve domatese yer kalmaz bu seferde. aydasu bilir nasıl olduğunu, o gelsin okusunda cevap versin, kavanozlara neler nasıl koyulurmuş
sağol jelocum, dün pazara gidemedim yorgunluktan, yemeğimi yaptım sonra temizliğe devam ettim.
Günaydın kızlar.
Uykusuzluktan ve yorgunluktan bayılmak üzereyim. Akşam kuzenimin nişanı vardı bol bol oynadık, halay çektik. Kızdılar bana çocuğa bişey olcak çok zıplama diyeKocacım doğumgünüm diye bana pasta yapmış babamında doğum günüydü. hatta bugünde annemin doğumgünü PAstayı beraber yiyelim istedi. GEce ewe geldiğimizde saat 12yi geçiyodu. bide annemlerle birlikte balkonda oturduk pasta kestik filan. Gece 2yi geçiyodu uyuduğumda. Kafamı koysam uyucam çok fenayım bugün akşamı nasıl edicem bakalım.
hayırlı günler
lemoş hoşgeldin tatlım, özlemiştik
benim moralim çok bozuk kızlar, kaç gündür kusmalarım yine arttığı için eşim ege turuna çıkmayalım diyo
araba kiraland herkes hazırlandı herşey tamm, bir sürü de heves ettik
gitmesek ayrı dert olcak bana
gidersek de daha beter olur muyum acab diye düşünmeden edemiyoruz
çok sağolun kızlar.
Evde bisürü iş var ama bende enerji yok. Çamaşırlar var askıda onlar toplanıp katlanıcak. bisürü ütü var yapılcak.Geceden kalan bulaşıklar var yıkancak ve yemek yapılcak. Ben uykusuzluktan yorgunluktan sürünüyorum nasıl yapıcam bu kadar işi. Zaten hiç yemek yapasım yok. Bide moral bozukluğu insanın halsizliğine en büyük etken kızlar. Bizim bilezikler tek tek gidiyo para yetmedikçce. Onlar ev için yatırımdı bize. Bilmediği işe kalkıştı az parayla kurtulcaz zannetti resmen battık. Suçuda bana atıp duruyo siz getirdiniz beni buraya. Benmi dedim sana orayı az bilmediğin insanla bilmediğin işi yap diye diyorum bende ama laz inadı takmış sürekli sizin yüzünüzden deyip duruyo. Elde avuçta para kalmadı Allah sonumuzu hayır etsin stresli bi hamilelik geçiriyorum.