Eylül dostluğumuza burada devam (:

bıraktığımda 100.sayfadaydık şimdi 164 olmuş maşallah. hepsini okumam çok zor, önemli gelişmeleri yazarmısınız?

minik bebişlerimiz nasıl? :emir_bebek:
yeni hamileler var mı?

pingu son sayfayı okudum, bide faceden görmüştüm doğum günün olduğunu. sağlıklı mutlu huzurlu uzun ömürlü yıllar dilerim, yeni yaşın kutlu olsun canım.

tatilimiz mükemmel geçti, eşime çok masraf yaptık diye kızmıştım istememiştim ama gittikten sonra iyikide gitmişiz dedim. herkese nasip olur inşallah. dolu dolu bir tatil geçirdik birsürü yer gördük değişik ülkeleri gezdik. iyikide gitmişiz gerçekten, hatta kara turuyla romaya tekrar gitmeyi düşünüyoruz ilerde.

tatilimiz mükemmel geçti, eşime çok masraf yaptık diye kızmıştım istememiştim ama gittikten sonra iyikide gitmişiz dedim. herkese nasip olur inşallah. dolu dolu bir tatil geçirdik birsürü yer gördük değişik ülkeleri gezdik. iyikide gitmişiz gerçekten, hatta kara turuyla romaya tekrar gitmeyi düşünüyoruz ilerde.

Hoşgeldin. Tatilinin güzel geçmesine sevindim.

Kızlar merhaba
yeni bi hafta herkes için hayırlı geçer inş.
hafta sonumuz güzel geçti ayvalık,cunda,akçay,altınoluk,şeytan sofrası,asos,,behramkale gidebildiğimiz kadar gittik gezdik yorucu oldu aslında tam tatil diyemeyiz gezdik tozduk sadece :KK1:
sizlerde iyisiniz okuduğum kadarıyla bebişli kızlar mutlu huzurlu maşllah bitek ocwmays bebişi yaramazlık yapıyo annesini rahat bırakmıyo pekk :KK55:
inş.o da düzelicek..
pinguuuu doğum günün kutlu olsun seninde bebişin ve şinle nice nice senelere inşş..:nazar:

ayyy jelocum sendende kız geliyo demek maşallah bebeğine :nazar: hareketli izlemek çok zevkli yaaa.. biz bu ayı sonunda gitcez zaman geçmek bilmio:KK1:

Bende anlatayım h.sonumu hep ewdeydim :KK1: c.tesi annemlerin komşusu vefat etmişti oraya mevlüdüne gidip geldim. pazar günü geç uyandık. sonra eşim süpürge yaptı bende toz aldım etrafı silip toparladım filan. Annemler ananneme gitmişlerdi köye, babamı yemeğe çağırdım. kıymalı börek yaptım çok güzel olmuş. yemekten sonra babam bizide götürdü annemlerde okey oynadık. Bugünde kuzenimin nişanı var.

Ve bugün benim doğum günüm kızlar. 25 yaşımı doldurmuş bulunmaktayım :KK53: :KK52:

nice yıllara canım

ben yine geç kaldım kızlar tünaydınlar hepinize

pingucum doğum günün kutlu olsun sağlıklı, mutlu, huzurlu nice mutlu senelere bebişinle eşinle, çekirdek ailenizle:KK16:
ahsencim sen yine kötü olmuşsun üzüldüm ya bi geçemedi yanında kimse yokmu sen öylesin :26:
sofistikecim ohh keyifler yerinde bebişle maşşallah üzmemiş sınavda annesini:emir_bebek:
jelocumm bebişte iyimiş sende,demek eylül bebişlerine bir prenses katılıyor bizim böceklerin yanına bir çiçek:KK1: eşinde alışır duruma benim eşime her gören inşallah olursa kızın olur o duygu inanılmaz farklı der, bizimkide bakıyorum kıza kaymış durumda:KK9:

sınavı giren herkesi bunuda atlattınız çok şükür diyorum umarım hepiniz için hakkınızda hayırlısı olur:KK48:

Hoşgeldin iyi çok şükür bebişimiz bakalım prensesmi prensmi 3 haftaya ancak bu yıl erkek yılıymış:KK1:alışıcak elbetteki o sadece içten içten çok istemişti erkek olur diye bu aralar dışa vuruyor :KK1:
Pingum...
Doğum gunun kutlu olsun canım arkadasım...
Rabbım yuvanda esınle, bebegınle saglıklı uzun omurler versın ınsallah...
Esıne hayırlı ısler nasıp etsın...

Jelo :emir_bebek:
Demek yüzde yetmıs kız dedı doktor... Hadı bakalım hayırlısı ınsallah...
Esın de benım esım gıbı ya...
Ben hıc esımın erkek bebek ısteyecegını tahmın etmezdım...
O da senın esın gıbı tutturdu pipi de pipi dıye :KK52:
Yahu yok bana malum oluyor kız olcak dıyom sus pipi var orda dıyo, doğunca üstüne işettircem o zaman gorcen dıyo :KK1:

Of sız boyle yazdıkca heyecanlanıyorum ben de...
Bız bugun 7+0 olduk hafaya gıdıcem doktora o zaman ellerı kolları olmus olur mu kı acep, acaba otekı bebek napıyo var mı yok mu of gecmıyor zaman ya :KK35:

Ahsen...
Cok uzuluyorum canım sana ya...
İnsallah oyle olmaz ama dedıgın gıbı olacak galıba ara ara bulantılar senı yoklayacak gıbı gozukuyor...
Senınkı normal bır bulantı degıl doktor bır care onermedı mı?

Sofısım...
Kokuya hassasıyet bende de var...
Alt kattakıler sıgara ıcıyor dıyom esıme yok artık abartma dıyo ama alıyorum ben kokuyu...
Soğan, salca :KK25: hersey kokuyor...
Nasıl yapcaz bu ısı bılmıyorum...
Ben gecen hafta o durumdaydım yemek pısıremedım kahvaltılıklarla gecıstırdık bu hafta daha ıyıyım cok sukur...

Hamıle kızlar hangı ılacları kullanıyorsunuz?
Benım suan kullandıklarım folbıol, elevıt, progestan ve aspırın

Bende tahmin etmezdim erkek istiyceğini kız çocuklarını çok severdi yiğenine bitiyor mesela bizimde kızımız olsun derdi hamile kalınca değişti erkek diyor:KK1:
Hayırlısı hakkımızda sende git bebişini görürsün:KK34: sen iyisindir umarım nasıl hissediyorsun.

Çoook teşekkür ederim kızlar. Bu sene doğumgünü hediyem bebeğim :emir_bebek: İşallah hepinizin güzel temennileri kabul olur, huzurlu sağlıklı bi ömür ailemin ve hepimizin olur.

Landfloves canıım hoşgeldiin. Ohh iyiki gitmişsiniz eşin işini biliyo :KK34: Fotolar isteriz biz şimdi. demekki o kadar çok beğendinki bidaha gitmek istiyosun süper.

Bende öğle arası KArdeşim ve eşimle Lc waikikiye gittim. babacım d.günü hediyesi hamile pantolonu alayım diye kredi kartını bırakmış. ucuza buldum 10 tl biri 15 tl diğeri 2 pantolon aldım. bitanesini 7 aylıkken filan anca giyerim.

Selam kızlar....

Pingucum doğum günün kutlu olsun... Yeni yaşında istediğin ne varsa hepsi gerçekleşsin :KK16:

Landflovescum hoşgeldinnn.... Tatil fotolarını bekliyoruzzz :KK52::KK52:

Ahsencim snipercım geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda geçer bulantılarınız...

Jelomm çok güldüm canım ya eşine bi umut beklesin bakalım çıkar mı pipi :KK9: Hayırlısı olsun canım sağlıklı olsun da... Farkında değil ama kız olduğu daha iyi onun için aşık olacak babasına aşık :KK16:... Kız çocuk babam da babam der çok sevinmesi lazım... Hayırlı evlat olsunlar sağlıklı olsunlar...

Benim haftasonu da güzeldi ta ki dün akşama kadar bi iyi bi kötü alıştık zaten artık da yine laf karıştırmışlar ortaya akşam biraz tartıştık :KK37:

pingucum nice senelere canım :KK71:

tam okudum bişeyler yazacaktım, yine işim çıktı bugün yoğunumda biraz...

Hepinizi öpüyorum kızlar :KK3:

yuhh yaa çok seviyolar insanları kazıklamayı. EN güzeli kontörlü ya ne kadar konuştuğunu kendin belirliyosun ben korkuyorum faturalı olmaya.

yuhh yaa çok seviyolar insanları kazıklamayı. EN güzeli kontörlü ya ne kadar konuştuğunu kendin belirliyosun ben korkuyorum faturalı olmaya.

bende avea kullanımıyorum ama 30 liradan fazla gelmedi hiç telefonda elimden düşmez hiç annemi eşimi sürekli ararım

Son düzenleme:
X