- 31 Ocak 2012
- 3.137
- 25
- Konu Sahibi landfloves
- #1.641
ben geldiiiiim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben geldiiiiim
tatilimiz mükemmel geçti, eşime çok masraf yaptık diye kızmıştım istememiştim ama gittikten sonra iyikide gitmişiz dedim. herkese nasip olur inşallah. dolu dolu bir tatil geçirdik birsürü yer gördük değişik ülkeleri gezdik. iyikide gitmişiz gerçekten, hatta kara turuyla romaya tekrar gitmeyi düşünüyoruz ilerde.
ayyy jelocum sendende kız geliyo demek maşallah bebeğine hareketli izlemek çok zevkli yaaa.. biz bu ayı sonunda gitcez zaman geçmek bilmio
Bende anlatayım h.sonumu hep ewdeydim c.tesi annemlerin komşusu vefat etmişti oraya mevlüdüne gidip geldim. pazar günü geç uyandık. sonra eşim süpürge yaptı bende toz aldım etrafı silip toparladım filan. Annemler ananneme gitmişlerdi köye, babamı yemeğe çağırdım. kıymalı börek yaptım çok güzel olmuş. yemekten sonra babam bizide götürdü annemlerde okey oynadık. Bugünde kuzenimin nişanı var.
Ve bugün benim doğum günüm kızlar. 25 yaşımı doldurmuş bulunmaktayım
ben geldiiiiim
ben yine geç kaldım kızlar tünaydınlar hepinize
pingucum doğum günün kutlu olsun sağlıklı, mutlu, huzurlu nice mutlu senelere bebişinle eşinle, çekirdek ailenizle
ahsencim sen yine kötü olmuşsun üzüldüm ya bi geçemedi yanında kimse yokmu sen öylesin :26:
sofistikecim ohh keyifler yerinde bebişle maşşallah üzmemiş sınavda annesini
jelocumm bebişte iyimiş sende,demek eylül bebişlerine bir prenses katılıyor bizim böceklerin yanına bir çiçek eşinde alışır duruma benim eşime her gören inşallah olursa kızın olur o duygu inanılmaz farklı der, bizimkide bakıyorum kıza kaymış durumda
sınavı giren herkesi bunuda atlattınız çok şükür diyorum umarım hepiniz için hakkınızda hayırlısı olur
Pingum...
Doğum gunun kutlu olsun canım arkadasım...
Rabbım yuvanda esınle, bebegınle saglıklı uzun omurler versın ınsallah...
Esıne hayırlı ısler nasıp etsın...
Jelo
Demek yüzde yetmıs kız dedı doktor... Hadı bakalım hayırlısı ınsallah...
Esın de benım esım gıbı ya...
Ben hıc esımın erkek bebek ısteyecegını tahmın etmezdım...
O da senın esın gıbı tutturdu pipi de pipi dıye
Yahu yok bana malum oluyor kız olcak dıyom sus pipi var orda dıyo, doğunca üstüne işettircem o zaman gorcen dıyo
Of sız boyle yazdıkca heyecanlanıyorum ben de...
Bız bugun 7+0 olduk hafaya gıdıcem doktora o zaman ellerı kolları olmus olur mu kı acep, acaba otekı bebek napıyo var mı yok mu of gecmıyor zaman ya
Ahsen...
Cok uzuluyorum canım sana ya...
İnsallah oyle olmaz ama dedıgın gıbı olacak galıba ara ara bulantılar senı yoklayacak gıbı gozukuyor...
Senınkı normal bır bulantı degıl doktor bır care onermedı mı?
Sofısım...
Kokuya hassasıyet bende de var...
Alt kattakıler sıgara ıcıyor dıyom esıme yok artık abartma dıyo ama alıyorum ben kokuyu...
Soğan, salca hersey kokuyor...
Nasıl yapcaz bu ısı bılmıyorum...
Ben gecen hafta o durumdaydım yemek pısıremedım kahvaltılıklarla gecıstırdık bu hafta daha ıyıyım cok sukur...
Hamıle kızlar hangı ılacları kullanıyorsunuz?
Benım suan kullandıklarım folbıol, elevıt, progestan ve aspırın
kızlar şu anda keyfim kaçtı sinirliyim avea aylık 25 liralık faturam 112 lira gelmiş şaka gibi
internet falan mı aacaba
Nasıl öyle olmuşki süre aşımı falan mı olmuş acaba
kızlar şu anda keyfim kaçtı sinirliyim avea aylık 25 liralık faturam 112 lira gelmiş şaka gibi
yuhh yaa çok seviyolar insanları kazıklamayı. EN güzeli kontörlü ya ne kadar konuştuğunu kendin belirliyosun ben korkuyorum faturalı olmaya.
bende avea kullanımıyorum ama 30 liradan fazla gelmedi hiç telefonda elimden düşmez hiç annemi eşimi sürekli ararım