Eylül dostluğumuza burada devam (:

kızlar (
ben çok kötüyüm 3 gündür istifra ediyorum, günde 3-4 kez
bir an bile geçmiyo mide bulantım
dua edin kabus günler geri döndü galiba sinirden ağlıyorum dün akşamdan beri

canım benim tam atlattın kurtuldun derken yeniden başlamasın senin için dua ediyoruz inşallah bir an önce biter bu kabus....

Kıza daha çok ihtimal verdi ama tabi yanılma payı var Evet hareket ederken görmek çok güzel çok başka bir duygu Allahım korusun bebişlerimizi
Kaçıncı haftada olucaksın o zaman kesin söyler cinsiyetini sen benden öndesin
Allah rahmet eylesin, güzel keyifli geçmiş haftasonun ne güzel,

İyiki doğdun Pingumm nice senelere bu seneki doğum günü hediyen bebişin olmuş oldu ne güzel

jeloo cok sevindim demek prenses geliyor

Pinguu doğum günün kutlu olsun tatlım, bebişinle ve eşinle daha nice yıllara

Saol canım benim sağlık sıhhatleri yerinde olsun bebişlerin hangisi olursa kabulumuz Erkekler genelde böyle galiba erkek diye tutturdu annem dün türk kahvesi yaptı balkonda içelim diye kız babası dedi kız babalarına kahve yok erkek olsaydı yapardım dedi oda anneme 3 hafta sonra pipi çıkcak nede olsa ben size bol bol kahve yaparım dedi
Çok alem benim eşim dün dudaklarını büzüyor çocuk gibi oldu erkek çıkıcak dimi diyor tamam dedim senin dediğin olsun
Aaa gitmedinizmi kendine bir doktor belirlemen gerekiyor ama tabiki 12.haftada gidersen hem hareketlerinide izlersiniz,adamcağızı kandırmış bak

sağolun kızlar
yok yok yookk hiçbişey fayda etmiyo geçmiyo işte geçmiyo
2-3 hafta nefes almıştım şimdi hayat yine kabusa döndü

uyuyamıyorum, uyuyunca yarım saat sonra mide bulantısından tekrar uyanıyorum
eşimin de sinirleri çok yıprandı artık beni böyle görmekten

dünden beri bişey yiyemiyorum, boş mideyle bile istifra etmeye çalışıyo bünyem
habire öğürüyorum

bir an önce hayırlısıyla doğursam da bitse artık bu kabus
ben 9 ay çekicem galiba

pingu, Allah hayırlı ömürler versin
jelo, benim eşim de kız bekliyodu ama doktor erkeğe benzetti
hareketlerini görünce unuttu cinsiyeti, ultrason ekranına yapışacaktı. Sağlıklı olsun yeter ki

3 haftada pipi çıkar mı çıkar
ben hamile olduğumu tatilde memleketteyken öğrendik ertesi gün eşimin izni bitti ankaraya döndü ben orda gittim iki kez doktora ama ankarada da mevcut doktorum var hamile kalmadan önce gittiğim doktorla devam edeceğim de azcık bekleyelim diyorum daha 10 gün oldu dr a gideli 12. haftada gitmeyi planlıyorum.

kızlarrr yaaa bende koku hassasiyeti oluştu herşey kokuyo bana artık hele mutfağa hiç giremiyorum
bide biz tatile giderken bi halt ettik kocamla tam kapıdan çıkarken eşime dedim ki ya fişleri çektikmi acaba git bi kontrol et o da sigortaları indirelimde rahat et dedi indirdi. sonra biz bi güzel gittik 10 gün geçti bi akşam tv izlerken beynimde şimşekler çaktıı eyvah dedim e biz sigortaları kapadık e buzdolabı nolduuu içindekilerin bozulmasını geçtimde kurtlanıp böceklenmiştir diye bayağı vah vahlandım. eşim benden erken döndü tüm buzdolabını boşaltıp silmiş ama malum koku sinmiş dolaba eve geldiğimde aldım o kokuyu. sonrasında yine temizledik buz dolabı kokusumu dersin, sirke, süt kahve koydum bi kaç günde geçti ama o koku burnumda hala... eşim artık kokmuyo dese de ne çare bana kokuyo geliyo ve mutfağa zor giriyorum buzdolabını da asla açamıyorum... ben napacam yemek işleri eşime kaldı ki yemek yapmayıda hiç becermeez dün anlatarak köfte yaptırdım da yedik... sizdede var mı bu koku durumu

koku hassasiyeti bende olmaz olur mu hiç
dolaba bir bardak süy koy, kokuyu büyük ölçüde alır

ben mutfagın yanından yeni yeni geçmeye başladım
annemde kalıyoruz zatn iki aydır
tam yeni yeni ayaklanmaya başlamıştım ki bulantılarım geri döndü

ben nerelere gideyim

pingu, Allah hayırlı ömürler versin
jelo, benim eşim de kız bekliyodu ama doktor erkeğe benzetti
hareketlerini görünce unuttu cinsiyeti, ultrason ekranına yapışacaktı. Sağlıklı olsun yeter ki

Benim için hiç farketmez ikiside kabulum hiç demedim kız olsun erkek olsun diye,şimdi ortada kaldıya cinsiyeti bi ihtimal erkek diyor öyle istiyor birde bu kadar hareketli kesin erkek diyor kendini avutuyor en önemlisi sağlığı yerinde olsun

ben yine geç kaldım kızlar tünaydınlar hepinize

pingucum doğum günün kutlu olsun sağlıklı, mutlu, huzurlu nice mutlu senelere bebişinle eşinle, çekirdek ailenizle
ahsencim sen yine kötü olmuşsun üzüldüm ya bi geçemedi yanında kimse yokmu sen öylesin :26:
sofistikecim ohh keyifler yerinde bebişle maşşallah üzmemiş sınavda annesini
jelocumm bebişte iyimiş sende,demek eylül bebişlerine bir prenses katılıyor bizim böceklerin yanına bir çiçek eşinde alışır duruma benim eşime her gören inşallah olursa kızın olur o duygu inanılmaz farklı der, bizimkide bakıyorum kıza kaymış durumda

sınavı giren herkesi bunuda atlattınız çok şükür diyorum umarım hepiniz için hakkınızda hayırlısı olur

Pingum...
Doğum gunun kutlu olsun canım arkadasım...
Rabbım yuvanda esınle, bebegınle saglıklı uzun omurler versın ınsallah...
Esıne hayırlı ısler nasıp etsın...

Jelo
Demek yüzde yetmıs kız dedı doktor... Hadı bakalım hayırlısı ınsallah...
Esın de benım esım gıbı ya...
Ben hıc esımın erkek bebek ısteyecegını tahmın etmezdım...
O da senın esın gıbı tutturdu pipi de pipi dıye
Yahu yok bana malum oluyor kız olcak dıyom sus pipi var orda dıyo, doğunca üstüne işettircem o zaman gorcen dıyo

Of sız boyle yazdıkca heyecanlanıyorum ben de...
Bız bugun 7+0 olduk hafaya gıdıcem doktora o zaman ellerı kolları olmus olur mu kı acep, acaba otekı bebek napıyo var mı yok mu of gecmıyor zaman ya

Ahsen...
Cok uzuluyorum canım sana ya...
İnsallah oyle olmaz ama dedıgın gıbı olacak galıba ara ara bulantılar senı yoklayacak gıbı gozukuyor...
Senınkı normal bır bulantı degıl doktor bır care onermedı mı?

Sofısım...
Kokuya hassasıyet bende de var...
Alt kattakıler sıgara ıcıyor dıyom esıme yok artık abartma dıyo ama alıyorum ben kokuyu...
Soğan, salca hersey kokuyor...
Nasıl yapcaz bu ısı bılmıyorum...
Ben gecen hafta o durumdaydım yemek pısıremedım kahvaltılıklarla gecıstırdık bu hafta daha ıyıyım cok sukur...

Hamıle kızlar hangı ılacları kullanıyorsunuz?
Benım suan kullandıklarım folbıol, elevıt, progestan ve aspırın

Pipi çıkar Biliyorum orda öğrendiğini ama eşinde görmek istiyor azıcık daha sabretsin zıplarken görürsünüz

ahsenim 9 ay sürmez korkma canım genelde 4 ay sürüyo diyolar 4 aydan sonra bulantısı olan duymadım senin de az kaldı demek ki hayatım merak etme..

ayy kötü olmuş işte akla gelmiyor buzdalabındaki yiycekler buzluktakiler sonuçta uzağa gidiyosunuz önlem almak gerekiyor,sağlık olsun sirke alırdı kokusunu belkide aldı ama sana kokuyor malum burunlar tazı gibi koku alıyor
Baya bir koku alıyor burnun demekki,benim bu kadar değil kokuyu alıyorum ama üstünde durmuyorum rahatsız etmiyor,ama bünyen hassas demekki zorlama kendini mutfağa girmek için şu oda spreylerinden kullan belki faydası olur,olsun anlatarakta olsa yapmış en azından alışır bu aralar mecburen sana yardım etmesi lazım kıyamam sen bişey yerkende kokuyordur,

mLsvT; hoş geldin canım. saolasın valla şu sınavı iyi kötü atlattım ya şükrediyorum..

ahsenim süt de koydum. galiba o koku sadece benim burnuma yapıştı kaldı... inşallah düzelirsin ya bi de her sabah o korkuyla uyanıyoruz ya bence o da etkilidir acaba bugün midem bulanacak mı diye düşünüyoruz. biraz düşünmemeye çalış akşamları eşinle çık dışraıya biraz gez...

aydasum ben sadece folik asit kullanıyorum folidoce adı. demir için bi ilaç daha kullanıyodum ama onu bıraktım trb deki doktor içme dedi kemiklerin rengini değiştiriyomuş dedi bende tırstım bıraktım ankaradaki dr da bi zararı yok dedi valla insanın iki doktoru olmasıda zor kafa karışıyor:44:

Pipi çıkar Biliyorum orda öğrendiğini ama eşinde görmek istiyor azıcık daha sabretsin zıplarken görürsünüz
zaten sen benim çocuğumu görmemi istemiyorsun diyor bana:)) artık doğunca göreceğim galiba diyo bide :))

evet annemde hamileliğinde öyleymiş kokulara takıkmış :) bende ona çektim galiba bide 9 ay boyunca mide bulantısı çekmiş inşallah o açıdan ona çekmemişimdir.. ama bugün çok iyiyim sabahtan beri bulanmadı hiç her odada sprey var canım ya bide geçen bi tane taktık makineye ay oda ne iğrenç kokuyodu bide onun kokusuna taktım neyse eşim çeşit çeşit aldı favorilerim elma tarçın ve portakal limon bunlar hoşuma gidiyor..

Selam kızlar, pigucum nice mutlu yıllara, sevdiklerinle uzun ve huzurlu bir ömür diliyorum. Bende çarşıdaydım. Sabah eşimle çıktım evdenyeni geldim. Yoğurt yapacağım şimdi. Akşama ne yapmak yapayım diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…