Eylül dostluğumuza burada devam (:

Gunaydın eylul dostlarım...
Benı merak etmıssınız Allah razı olsun...
Gıremedım kac gundur...
Uykudan kendımı alamıyorum, sureklı uyuyorum ama Rabbıme cok sukur bulantım hafıfledı, benımkının nedenı kullandıgım ılacmıs, agızdan almayınca tamamen gecmedı elbette ama yasanabılır kıvama geldım... En azından hafıf yıyeceklerı mıdem bulanmadan yıyorum artık...
Allah gercekten kımseye yasatmasın, bulantı cok berbat bırseymıs...

Bu uyku halım ne olacak bılemıyorum...
Aksam esımı gonderıyorum ıse normal vaktınde yatıyorum, sabaha kadar uykumu almam lazım ama esım gelınce adamcagız uykusuz o yatıyor da bana ne oluyor bılmıyorum ben de yatıyorum bı daha Allah ne verdıyse 3 e 4 e kadar uyuyorum, esım guc bela kaldırıyor yataktan...

Dun yıne aynı durumdaydım 4 e doğru zor kalktım, esım sagolsun canım benım hadı kalk yemege gıdıyoz dedı, gunlerdır kapı dısarı cıkmadım, degısıklık olsun dıye benı Merıc nehrının kenarına kurulmus bır restoranta goturdu, o kadar ıyı geldı kı anlatamam, oturmaktan bır hal olmusum evde, toplamda 1,5 saate yakın yurumusum... Baya kendıme geldım... Benden haberler boyle...

Sınava gırecek arkadaslarıma basarılar dılıyorum ınsallah hakkınızdan hayırlısı ıle hedeflerınıze ulasırsınız...

Cıtlenbık, canım hayırlı tatıller olsun tatlım, tadını cıkartın...

Ahsencım sız ne zaman cıkıyorsunuz?

Landfloves, cok ozledım canım sohbetını...

Spinellet canım doğum gunun kutlu olsun, Allah hayırlı uzun omurler versın ınsallah arkadasım, sınavdan sonra aılen gelecek sanırım, ınsan heyecanlanıyor degıl mı? Nerelere goturmeyı dusunuyorsun sızınkılerı ızmırde. Bak degısık yerler ıstersen tavsıyelerım olur

Mıracle de konyanın tadını cıkartıyordur mıs gıbı havada...

Bu arada gecen gun ruyamda doktora gıdıyorum cınsıyet ogrenmeye, doktor bakıyor erkek dıyor, aaa dıyorum nasıl olur kız olcak ben bılıyorum sen bı daha bak, yanlıs gormussundur sen dıyorum kadına halbukı hıc oyle bır takıntım da yok ama nıye ruyamda kız dıye dırettım bılmıyorum

aydasuuuuuuu
çok sevindim mide bulantılarının azalmasına ya canım benim
valla ucuz kurtuldun, kısa sürdü elhamdülillah elhamdülillah
darısı başıma inşaAllaahhh

aydasuuuuuuu
çok sevindim mide bulantılarının azalmasına ya canım benim
valla ucuz kurtuldun, kısa sürdü elhamdülillah elhamdülillah
darısı başıma inşaAllaahhh

ahsenımmm Allah razı olsun canım benım...
Suan sanırım normal hamıleler gıbıyım
bulantım normal seyırde gıbı ya da yasadıgım cok agır oldugu ıcın suan bana normal gelıyor
İlerleyen haftalarda artmaz ınsallah...

Sen nasılsın canım normal seyrınde mı yoksa fazla mı bulantın?

Günaydın canlarım

Kızlar şimcik sınavdasınızdır, Allah hepinize zihin açıklığı versin inşallah..

Aydasu canım benim aklımız sendeydi, iyi olmana çok sevindim..

Vafıcım cok tesekkur ederım canım benım...

Hanzade, vafı, cumartesı calısmak cok sınır bozucu demı...
Evlenmeden once delı olurdum calısırken, annemle plan yapardık ıkıde cıkcam dıye ama nıyeyse bı turlu cıkamazdık o gun oyle zıyan olur gıderdı

Melıs gunaydın, dugun nasıl gectı, taktın mı takılarını

aaa aydasuda gelmiş günaydın tatlım
iyi olmana çok sevindim şükür yarabbi arada kayboluyorsun baya merak ediyoruz, insan yattıkça yatası gelir salma kendini bulantılarında hafiflemiş ohh maşallah
düğün iyidi hoştu ama boştu salon herkes tatildeymiş bu aylarda düğün yapılmazmış anladım
takılara gelince sadece kolye küpe taktım

Son düzenleme:

Valla kuzucum kaybolmak ıstemıyorum da uykudan alamıyorum kendımı sımdı yıne acayıp bastırdı, esım bugun sabah gıttı, ben de uyumadım bugun uyanık olayım dedım ama kafamı zor tutuyom suan

Demı yazın bı de o sorun var herkes tatılde, salonlar bos, ay ıyı ayarlamak lazım valla, ınsan o kadar ozenıyor, salonu bos gormek uzer ınsanı...
Sade takıldım dıyorsun yanı... En ıyısı
Ben de pek alıskın degılım hele kendımı bılezık takarken hayal edemıyorum
Daha ne setımı ne de bılezıklerımı bır gun bıle takmadım, balayından sonra bankaya koyduk hepsını, seklını bılem unuttum
Kayınvaldem kınada kalplı ve anahtarlı cok zarıf bır kolye takmıstı onu hıc cıkarmıyorum bı tek, hep boynumda onun harıcı eve gelır gelmez yuzuk saat ne varsa cıkartırım, daralıyorum...

bende öyleyim işte benim takılarda kayınvalidemlerde kasada duruyor aslada aramam taksam etsem daralıyorum bir yerde taktıysam daha arabada çıkartıyorum. ben evlilik yüzüğünü bile unuturum takmayı, senin gibi takarsamda gelir gelmez çıkartırım alışkın değiliz tabi

uyu tatlım ama şöyle yapabilirsin mesela alarmı kur 2 veya 3 saat uyucam kalkıcam hemde vücüdnu şartlamış olursun. ben öyle yapıyorum yoksa akşama kadar uyur insan bu seferde mayışık aptal gibi oluyor.

ben son 2 aydır, 1 c.tesi geliyorum, diğerinde gelmiyorum.. Kendi kendime bir sistem buldum şimdilik kimse bişey söylemiyor.. Aslında geldiğimde 9,3 gelip 12 gibi çıkabiliyorum ama evden çıkınca gün ölüyor işte..

kızlar merhaba,
çok yorgunum
temizlik yapacağım ama hiç halim yokk yatağım bile öylece duruyor

Selam kızlar, istanbula nihayet geldik. Çok keyifli geçti. Diğer yandan evimide özlemişim. Ben pazara gidiyorum. Dönüşte görüşmek üzere öptüm hepinizi

selam kızlarr. bugün malum sınava girdim sınav yerime gidene kadar midem bulandı çok telaş yaptım eşim çok kötüysen girme felan dedi ama girdim yinede. çok kötü olursam çıkarım artık sınavımda iptal olur dedim kendi kendime. benim canım kocamda bu kız çıkar diye 2 saat boyunca kapıda beklemiş :) şükür ki sınav yerime oturdum sınav başlayana kadar bulantım geçiverdi annesini zor durumda bırakmadı benim akııllı bebişim sınavım hakkında hiç bi fikrim yok puancıklara bakıcaz artık

pingum göbişin bayağı çıkmış yaaa çok yakışmış ama

sniperelit; doğum günün kutlu olsun umarım sınavın iyi geçmiştir

vafi; trabzonda mutlaka akçaabat köftsi yee bak benim yerime ay şimdi olsa nasıl yerdimm. zigana dağına çıkabilirsiniz orda yöresel şeyler yersiniz, merkeze yakın yörük çadırı diye bi yer var manzarası güzeldir. hepde yemek üzerine tavsiyelerde bulunmuşum uzun sokakda tur atmayıda unutmayın. akşam eğlenmek için süleyman bar restorant a gidebilirsiniz forumun yanındadır. aklıma gelenler şimdilik bunlar canım

Spinellet canım doğum gunun kutlu olsun, Allah hayırlı uzun omurler versın ınsallah arkadasım, sınavdan sonra aılen gelecek sanırım, ınsan heyecanlanıyor degıl mı? Nerelere goturmeyı dusunuyorsun sızınkılerı ızmırde. Bak degısık yerler ıstersen tavsıyelerım olur

Aydasu çok sevindim canım ii olmana şükür geçmiş bulantılarında artık keyfini çıkar hamişliğin annemlerde salı sabah burada olacaklar inş bende salıya kadar temizlik yapcam kaç gündür hiç bişi yapamadım sınav derdinden o da ii geçti mi bilmiyorum nasip artık bakcaz 1 gün özdereye gidelim die düşünüyorum değişiklik olur bizimkilere de ama çok fazla plan yapmadım bakalım nereye isterlerse ama önerilere açığım canım yardımcı ol bana ben daha çok bilmiorum her yeri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…