- 20 Mayıs 2007
- 3.846
- 8
-
- Konu Sahibi landfloves
- #1.581
hahahaa kızz doğru söyledinkoyun fotolarııı.. göbeğim çıkmış dimii 9 ayda felaket olucam ben heralde
aydasuuuuuuu
çok sevindim mide bulantılarının azalmasına ya canım benim
valla ucuz kurtuldun, kısa sürdüelhamdülillah elhamdülillah
darısı başıma inşaAllaahhh
günaydın kızlar
ama sadece hanzade var
günaydın hanzadecimm
Melısgunaydın, dugun nasıl gectı, taktın mı takılarını
aaa aydasuda gelmişgünaydın tatlım
iyi olmana çok sevindim şükür yarabbi arada kayboluyorsun baya merak ediyoruz, insan yattıkça yatası gelir salma kendini bulantılarında hafiflemiş ohh maşallah
düğün iyidi hoştu ama boştu salon herkes tatildeymiş bu aylarda düğün yapılmazmış anladım
takılara gelince sadece kolye küpe taktım
Valla kuzucum kaybolmak ıstemıyorum da uykudan alamıyorum kendımı sımdı yıne acayıp bastırdı, esım bugun sabah gıttı, ben de uyumadım bugun uyanık olayım dedım ama kafamı zor tutuyom suan
Demı yazın bı de o sorun var herkes tatılde, salonlar bos, ay ıyı ayarlamak lazım valla, ınsan o kadar ozenıyor, salonu bos gormek uzer ınsanı...
Sade takıldım dıyorsun yanı... En ıyısı
Ben de pek alıskın degılım hele kendımı bılezık takarken hayal edemıyorum
Daha ne setımı ne de bılezıklerımı bır gun bıle takmadım, balayından sonra bankaya koyduk hepsını, seklını bılem unuttum
Kayınvaldem kınada kalplı ve anahtarlı cok zarıf bır kolye takmıstı onu hıc cıkarmıyorum bı tek, hep boynumda onun harıcı eve gelır gelmez yuzuk saat ne varsa cıkartırım, daralıyorum...
Vafıcım cok tesekkur ederım canım benım...
Hanzade, vafı, cumartesı calısmak cok sınır bozucu demı...
Evlenmeden once delı olurdum calısırken, annemle plan yapardık ıkıde cıkcam dıye ama nıyeyse bı turlu cıkamazdık o gun oyle zıyan olur gıderdı