Eylül dostluğumuza burada devam (:

sniperelit; doğum günün kutlu olsun umarım sınavın iyi geçmiştir

saol canım bilmiorum ya zaten kötü söylentiler var çalınmış die yine

Sofısım kıyamam canım stres mı yaptın sen ama bak kuzucuk uzmemıs annesını yavrum benım ya
Hakkında hayırlısı olsun canım ınsallah...

Canım benım ınsallah hakkınızdan hayırlısı ıle ıstedıgınız puanları alırsınız...
Yanlıs hatırlamıyorsam buca tarafında oturuyordun degıl mı?
Valla kuzucum sana ızmırle ılgılı tavsıyelerım sunlar :

Bı kere mutlaka konaktan karsıyaka vapuruna bının dısarda oturun bırer gevrek alın, martılara atın, onların sımıtı havada yakaladıklarını gormek oyle muthıs bır haz verıyor kı ınsana anlatamam

Mavısehır tarafını bılıyormusun bılmıyorum ama orada mavısehır egs park var, ıcınde bowlıng salonu alısverıs merkezı yemek falan var... Bız annemle ne zaman vakıt bulsak uzak da olsa oraya gıdıp bowlıng oynardık... Ulasım ıcın once konaka gıdıcenız ordan 121 numaralı otobuse bıncenız onunde ınersınız zaten. Karsısı da pufur pufur denız

Degısık bırseyler olsun dersen de gıttın mı bılmıyorum ama sasalı hayvanat bahcesını onerırım. Ben cok kızıyorum hayvanları kucucuk yerlere tıkmalarına fakat orası cok baska. Resmen bır dunya kurmuslar ve hayvanlar doğal ortamda yasıyor o kadar buyuk kı anlatamam. Aslanlara bıle camekan arkasından bakıyorsun. Oraya gıtmek ıcın de konaktan vapurla karsıyakaya gecıp 777 numaralı otobuse bınmenız lazım canım dırekt ıcıne kadar goturuyor...

Sımdılık ılk aklıma gelenler bunlar :26:

teşekkür ederim canım bahsettiğin yerleri biliorum bende öle düşünüyorum bakalım bi de benm annemlerde evlendiklerinde 1.5 yıl izmirde oturmuşlar örnekköy tarafında babam oraya gitmek istiyo eski evini bulcakmışkaldıysa tabi

aa ne guzel ınsallah bulursunuz ama ornekkoy o kadar degıstı o kadar gelıstı kı anlatamam...
Ben 3 yıl orada okudum, gıttıgımız yollar bıle degısmıs resmen

Günaydın kızlar, sınava giren arkadaşlar hepimize cümleten geçmiş olsun, inşallah hakkımızda hayırlısı olur. Haftasonu neler yaptınız kızlar?

Biz cumartesi sınavdan sonra eşimle cevahire gittik, yemek yedik biraz gezdik, sonra akşamüstü eve geldik, ama çok sıcaktı hava o kadar bunaldım ki anlatamam.

Pazar günü de eşimin arkadaşının sünnet düğünü vardı oraya gittik, gece de gerilim hattı vardı kanald de onu izleyip yattık, sabahta ikimizde işe geç kaldık

Günaydın kızlar sohbetlere yetişemiyorum bu aralar işlerden dolayı,cumartesi doktor amcamıza gittik sabahın körü çok güzel geçti bebiş hareketsiz yatıyordu doktor bakalım ne kadar hareketli dedi ultrason cihazıyla baskı yaptı azıcık bebiş neye uğradığını şaşırdı yavrucum ay eli kolu kendi durmuyor hiç çok hareketli bir bebek maşallah dedi doktor amcası çok sağlıklı görünüyor,ikili testimizide yaptı yarın çıkıcak sonuçlar,ensesine baktı gayet güzel dedi inceledi bebişi ben o arada doktor bey pipi görüyomusunuz dedim pipi görünmüyor dedi kız görüyorum dedi %70 kız diyebilirim ama kesin değil dedi,sadece tahminde bulunuyorum dedi,eşim yani hiç pipi yokmu dedi bir daha bakın dedi doktorda anladı erkek istediğini aaa bu erkeğede benziyor ama dedi ay eşime %30 da erkek ihtimal dedi %1 bile olsa umutluyum diyor doktoradoktor zaten anladı erkek istediğini neyse kafa karıştırmayalım 3 hafta sonra tekrar bakalım kesin söylerim dedi,ama çıkarken ben jeloo senden yanayım dedi artık ipucumuydu yoksa gerçeğimi söyledi bilmiyorum sağlığı yerinde ya en önemlisi o

Pingum resmini gördüm çok güzel görünüyorsun karnışınla aynı karından bendede var 3 aylık olmasına rağmen çok çıktı karınlar ben 6.aydaki halimizi düşünemiyorum

benim kocam da ilk defa pazar izinliydi amcamlara gittik c.tesi akşamdan içtik eğlendik kuzenimin doğumgünüydü giderken pasta da almıştık gece güzel geçti sabah kalktık kahvaltıdan sonra marmara ereğlisine doğru denize gittik akşam dönüşte silivri maxiden alışveriş yaptık yakınlarında bi yer bulduk piknik yaptık mangal yaktık akşam 11 de eve döndük çok güzeldi çok eğlendik yorulduk duş aldık sonra tv izledik film vardı saat 2 ye geliyodu yattığımızda

kızlar (
ben çok kötüyüm 3 gündür istifra ediyorum, günde 3-4 kez
bir an bile geçmiyo mide bulantım
dua edin kabus günler geri döndü galiba sinirden ağlıyorum dün akşamdan beri

günaydınnlarrr.

aydasum; çok saol artık hakkımızda hayırlısı zaten yine söylentiler var soruların sızdırılmasıyla ilgili alıştım...

jelom; maşşallah bebişine canım demek büyük ihtimal kızmış bebişin hadi bakalım sağlıklı olsundaa. hem erkekler ilk başta hep erkek olsun istiyolarmış ama kız babası olmak hep başka derler yani olduktan sonra iyi ki diyecektir kesin :) of bende çok merak ediyorum geçmiyo haftalar... biz eşimle birlikte hiç doktora gidemedik buraya geldiğimizde hadi hadi gidelim bende göreyim diye bi kaç kez ısrar etti ama ben daha yeni gitmiştim trabzonda dr a. ult. çok iyi değil sık sık girilmez diye ikna ettim bizde 12. haftayı bekliyoruz sabırsızlıkla.

kızlar (

Canım benim ya Allah yardımcın olsun, şifa versin sana ,

Uyumaya çalışsan iyi gelir mi acaba :26:

ayyy jelocum sendende kız geliyo demek maşallah bebeğine hareketli izlemek çok zevkli yaaa.. biz bu ayı sonunda gitcez zaman geçmek bilmio

Bende anlatayım h.sonumu hep ewdeydim c.tesi annemlerin komşusu vefat etmişti oraya mevlüdüne gidip geldim. pazar günü geç uyandık. sonra eşim süpürge yaptı bende toz aldım etrafı silip toparladım filan. Annemler ananneme gitmişlerdi köye, babamı yemeğe çağırdım. kıymalı börek yaptım çok güzel olmuş. yemekten sonra babam bizide götürdü annemlerde okey oynadık. Bugünde kuzenimin nişanı var.

Ve bugün benim doğum günüm kızlar. 25 yaşımı doldurmuş bulunmaktayım

kızlar (

kıyamam ya ben sana... ne yapılır ki acaba ya? bende fenayım bu aralar bi gün iyiyim bi gün kötü dün fenaydım bende 3-4 kez istifra ettim haşatım çıktı... seni düşünemiyorum Rabbim yardımcın olsun canım benim. evden uzaklaşsan bi işe yararmı acaba annene felan gitsen...:44:

kızlar (

Canım ya kıyamam neden böyle oluyorsun ne güzel biraz daha iyi olmuştun Rabbim şifasını versin en kısa zamanda,
Havalarda çok sıcak uyumaya çalış istersen ama tabi ne mümkün Allah yardımcın olsun dualarımız seninle.

doğum günün kutlu olsun pingummm. bebişinle, eşinle ,ailenle sağlıklı, mutlu nice yaşlar olsun inşallahhh

kızlar (

off Ahsencim yinemi başladı yaa ne güzel azalmıştı ama yaaa... Canım benim Rabbim şifa versin elimizdende bişey gelmiyoki. Bu aylarda daha rahat etmen lazım ama bu bebiş niye üzdü bu kadar seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…