- 18 Ekim 2009
- 1.678
- 13
-
- Konu Sahibi landfloves
- #1.601
selam kızlarr. bugün malum sınava girdim sınav yerime gidene kadar midem bulandı çok telaş yaptım eşim çok kötüysen girme felan dedi ama girdim yinede. çok kötü olursam çıkarım artık sınavımda iptal olur dedim kendi kendime. benim canım kocamda bu kız çıkar diye 2 saat boyunca kapıda beklemiş :) şükür ki sınav yerime oturdum sınav başlayana kadar bulantım geçiverdi annesini zor durumda bırakmadı benim akııllı bebişimsınavım hakkında hiç bi fikrim yok puancıklara bakıcaz artık
pingum göbişin bayağı çıkmış yaaa çok yakışmış ama
sniperelit; doğum günün kutlu olsun umarım sınavın iyi geçmiştir
vafi; trabzonda mutlaka akçaabat köftsi yee bak benim yerime ay şimdi olsa nasıl yerdimm. zigana dağına çıkabilirsiniz orda yöresel şeyler yersiniz, merkeze yakın yörük çadırı diye bi yer var manzarası güzeldir. hepde yemek üzerine tavsiyelerde bulunmuşumuzun sokakda tur atmayıda unutmayın. akşam eğlenmek için süleyman bar restorant a gidebilirsiniz forumun yanındadır. aklıma gelenler şimdilik bunlar canım
Spinellet canım doğum gunun kutlu olsun, Allah hayırlı uzun omurler versın ınsallah arkadasım, sınavdan sonra aılen gelecek sanırım, ınsan heyecanlanıyor degıl mı? Nerelere goturmeyı dusunuyorsun sızınkılerı ızmırde. Bak degısık yerler ıstersen tavsıyelerım olur
Aydasu çok sevindim canım ii olmana şükür geçmiş bulantılarında artık keyfini çıkar hamişliğin annemlerde salı sabah burada olacaklar inş bende salıya kadar temizlik yapcam kaç gündür hiç bişi yapamadım sınav derdinden o da ii geçti mi bilmiyorum nasip artık bakcaz 1 gün özdereye gidelim die düşünüyorum değişiklik olur bizimkilere de ama çok fazla plan yapmadım bakalım nereye isterlerse ama önerilere açığım canım yardımcı ol bana ben daha çok bilmiorum her yeri
Sofısım kıyamam canım stres mı yaptın senama bak kuzucuk uzmemıs annesını yavrum benım ya
Hakkında hayırlısı olsun canım ınsallah...
Canım benım ınsallah hakkınızdan hayırlısı ıle ıstedıgınız puanları alırsınız...
Yanlıs hatırlamıyorsam buca tarafında oturuyordun degıl mı?
Valla kuzucum sana ızmırle ılgılı tavsıyelerım sunlar :
Bı kere mutlaka konaktan karsıyaka vapuruna bının dısarda oturun bırer gevrek alın, martılara atın, onların sımıtı havada yakaladıklarını gormek oyle muthıs bır haz verıyor kı ınsana anlatamam
Mavısehır tarafını bılıyormusun bılmıyorum ama orada mavısehır egs park var, ıcınde bowlıng salonu alısverıs merkezı yemek falan var... Bız annemle ne zaman vakıt bulsak uzak da olsa oraya gıdıp bowlıng oynardık... Ulasım ıcın once konaka gıdıcenız ordan 121 numaralı otobuse bıncenız onunde ınersınız zaten. Karsısı da pufur pufur denız
Degısık bırseyler olsun dersen de gıttın mı bılmıyorum ama sasalı hayvanat bahcesını onerırım. Ben cok kızıyorum hayvanları kucucuk yerlere tıkmalarına fakat orası cok baska. Resmen bır dunya kurmuslar ve hayvanlar doğal ortamda yasıyor o kadar buyuk kı anlatamam. Aslanlara bıle camekan arkasından bakıyorsun. Oraya gıtmek ıcın de konaktan vapurla karsıyakaya gecıp 777 numaralı otobuse bınmenız lazım canım dırekt ıcıne kadar goturuyor...
Sımdılık ılk aklıma gelenler bunlar :26:
teşekkür ederim canım bahsettiğin yerleri biliorum bende öle düşünüyorum bakalım bi de benm annemlerde evlendiklerinde 1.5 yıl izmirde oturmuşlar örnekköy tarafında babam oraya gitmek istiyo eski evini bulcakmışkaldıysa tabi
kızlar(
ben çok kötüyüm 3 gündür istifra ediyorum, günde 3-4 kez
bir an bile geçmiyo mide bulantım
dua edin kabus günler geri döndü galiba sinirden ağlıyorum dün akşamdan beri
kızlar(
kızlar(