Eylül dostluğumuza burada devam (:

offf offf haziran ve ekim aylarını savaş ilan etmek istiyorum:KK14:
10 haziran yeğenim
15 haziran ablam(bugün)
20 haziran diğer yeğenim
17 haziran babalar günü 3 hediye birdennnn

5 ekim eşim
8 ekim eniştem
11 ekim eltimin çocuuu
22 ekim başka bir yeğenim
24 ekim büyük ablam
:KK1::KK1::KK1::KK1: ha gayret kocacığım az kaldı haziranın bitmesine ekime daha çokm var diyorum dün akşam:KK52:

10 haziran yeğenim
15 haziran ablam(bugün)
20 haziran diğer yeğenim

5 ekim eşim
8 ekim eniştem
11 ekim eltimin çocuuu
24 ekim büyük ablam
:KK1::KK1::KK1::KK1: ha gayret kocacığım az kaldı haziranın bitmesine ekime daha çokm var diyorum dün akşam:KK52:

hehe, allah bize ve eşlerimize sağlık,güç kuvvet versinde çalışır alırız:KK34:

Ama hani biraz bütçeyi sarsmıyor değil yani:KK1:

10 haziran yeğenim
15 haziran ablam(bugün)
20 haziran diğer yeğenim

5 ekim eşim
8 ekim eniştem
11 ekim eltimin çocuuu
24 ekim büyük ablam

Bide bizim sadece haziran ayı bu kadar çok oluyor, onun dışında genelde ayda bir falan denk geliyor.

Sizin daha kötüymüş canım ya, bi an şanslı oldugumuzu anladım:KK76:

Bide bizim sadece haziran ayı bu kadar çok oluyor, onun dışında genelde ayda bir falan denk geliyor.

Sizin daha kötüymüş canım ya, bi an şanslı oldugumuzu anladım:KK76:

canımcım ayda 2 olanları yazmadım:KK1:3 ve üzeri olanları listeledim. ağustos d.günüm eylül evlilik yıldönümü falan sırayla her ay var bişeyler:KK42:

kızlar öğleden sonra kocam ve kardeşim hep yanımdaydı yazamadım size şimdide çıkıyorum anneme gidicez.
istanbulda yaşayan güzeller sizden bişey rica ediyorum. biz büyük ihtimal istanbula yerleşicez artık yani öyle konuşuyoruz burası çok sıktı artık olmuyo tutunamıyoruz. işler yoluna girmiyo bi türlü. eşim 2 yıllık bilgisayar prog, 4 yıllık işletme fakültesi mezunu. eğer bi iş duyarsanız eşlerinize filan söylerseniz bi iş imkanı olurmu benim için araştırabilirmisiniz ??

benim eşim de bilgi işlem departmanında çalışıyor biliyosun
daha önce benim aklıma geldi söylemek ama siz İstanbul'u hiç gündeme getirmediğiniz için ben de karıştırmamıştım
bu akşam söylicem inş eşim gelince

daha önce istanbuldayken HSBC nin maslaktaki genel müdürlüğünde çalışmıştı askerden gelince yine oraya giricekti ama işte ben aklımıza tüküreyim yaptık bi cahillik.

:KK50:üzülmek fayda etmiyor işte
bunda da vardır bi hayr canım ya, bundan sonrası güzel olsun inşaAllah

Selamlarr...
Topikimiz hayırlı uğurlu olsun bacılar...

Anca uğrayabildim bugün... Bugün benim kv nin de doğumgünü... Napsak acaba... Geçen barışmıştık anneler gününde ocak bekliyormuş oğlundan şimdi kendi doğumgünü ya uçak bile ister herhalde artık :KK1: Geçende de çiçek almıştık hiç bişey yapmadınız olmuştu o yüzden çok kasmaya gerek yok dimi... Beklentileri büyükmüş zaten anlaşıldığı kadarıyla...Ben bi çiçek alıp vereyim diyorum :KK34:

abooo
sende de ne kayınvalide var anacım ya
benim kayınvalideme bi keresinde içimden gelip çiçek yollamıştım, kadın ne kadar mahcup olmuştu:KK37:

ben de davetiyelerden bıktım:KK53:
annemlere her ay EN AZ 2 ya da 3 davetiye gelir, abartmıyorum HER AY

çok yakınsa altın takarlar, biraz yakınsa 100 tl, uzaksa hediye:KK53:
eee öyle kıytırık kuyturuk bir hediyeyi de almaz bizimkiler kimseye

her ay asgari olarak 250-300 tl davetiye masrafı vardır anacığımın
şimdi biz evlendik diye bize de göndermye başladılar:KK53:

Sorma ahsencim...Öyle kuşum napalım... Çok önem verir öyle şeylere tamam hakkını yemeyelim kendi de çok sever hediye almayı ama sonra da kafaya kakar... Ben ne kadar düşünceliyim filan kimse benim kadar iyi, mükemmel bi insan değil gibi ama komik tarafı karşılık bulamadığını filan düşünürse alınganlık yapıyo ... Neyse gittim bi çiçek aldım bi de t-shirt az önce verdim çiçek yeterliydi filan dedi... Dedim ister giyersin ister verirsin t-shirt ü de... Dayı da oradaymış kardeşi abla olur mu öyle şey filan dedi nezaketen açtı teşekkür etti filan... Bu arada oğlunun da ne aldığı gördük... Babayı almış :KK1: Geçen anneler gününde de çiçek alalım diye ben söylemiştim oğlum aldı sandıydı herhal... Geçen barıştığımızda ben anneler gününde ocak beklemiştim oğlumdan demişti...Beklesin bakalım gelir mi ocak... Ama ben onu tanıdıysam oğlum filan dinlemez burnundan getirecem diye uğraşır neden hediye almadı diye... Bişey almadan da rahata eremez çocukcazz... Kendileri bilirler :KK1: Ben üzülmüyorum artık :KK1: :KK51:

ayy canım kusuruma bakmaya yanılttım seni neyse sen demiş oldun bende yapmam o zaman:KK53:

Aslında kızlar facesi olanlar eklesekya birbirimizi haber alamayınca falan ordan kontrol ederiz en azından:KK34:

ay siyahdenizciim iyiki yanlış anlamışım tarifi biliyormusun? hindistan cevizim yetmemişti bugün alıp biraz daha ekledim üstlerine, görüntüyü düzelttim, birde buzdolabında bekleyince yumurta kokusu falan kalmamış, bizimkilerde gelirken tatlıyı unutmuşlar bende çıkardım sadrazam lokumlarımdan verdim korka korka (acaba çok mu kötüdür diye) ama herkes o kadar beğendiki, bende yedim tadı çok güzel olmuştu. teşekkür ederim fikir için :21: sayende değişik bişey yapmış oldum.

taze fasulyemde çok güzel olmuştu teyzeler bayıldı, gerçi hepsini çok sevdiler ama canları fasulye istiyormuş isabet olmuş, bayada çok yapmışım kalanıda verdim seve seve götürdüler, evde kalsa bizde yiyen olmaz yazık olurdu.

bu arada biraz önce şişme yatağımızı denedik, meğer bunun pompasıda içindeymiş fişe taktık bir dakikada şişti, hanzade dediğin gibi bi tarafa çevirince şişiyor bi tarafa çevirince havası boşalıyormuş..

Selam fıstıklarım...

Noldu landfloves'cum ? Önemli bişey yoktur inşallah...

Bugün çok temizlik yapasım var dün akşam mutfağa giriştim şimdi de halı filan yıkayım diyorum... Sıcakta suyla oynamak iyi olur herhalde :KK53:

bugün cam kapı yer....büyük temizlik var işten eve gidince
yarın da halı yıkıcam dün annem rahatsız olduğu için yıkayamadılar eşimle yıkayacaklardı ama iş başa düştü

bugün cam kapı yer....büyük temizlik var işten eve gidince
yarın da halı yıkıcam dün annem rahatsız olduğu için yıkayamadılar eşimle yıkayacaklardı ama iş başa düştü

kendini çok yorma minnoş, güçsüz kalırsın sonra
cam-kapı-yer, abooo ben yapsam kaç gün kendime gelemem

kendini çok yorma minnoş, güçsüz kalırsın sonra
cam-kapı-yer, abooo ben yapsam kaç gün kendime gelemem

mecburen normalde her c.tesi yaparım ama 2 hafta oldu elimi bşye sürmedim heryeri temizlemek lazım bi de camlar resmen çamur olmuş bizim mahalleyi kazmışlardı toztoprak heryer

mecburen normalde her c.tesi yaparım ama 2 hafta oldu elimi bşye sürmedim heryeri temizlemek lazım bi de camlar resmen çamur olmuş bizim mahalleyi kazmışlardı toztoprak heryer

camları temizlersin zaten de
halıları aynı güne sığdırma bana kalırsa bu sıcakta
benim sıcakta tansiyonum çok düşer

ben temizlik yapmayı çok özledim kızlar ya:KK43:

ahsencim boşver hamileliğin tadını çıkar temizlik yapmanın neyini özlüyosun
büyük temizlik yapıcam halılar da aradan çıksın biliyosunuz ki h.sonları misafirim çok oluyo mesela haftaya misafirim olacak herşey bitsin bi daha fırsat bulamam

X