- 10 Nisan 2008
- 511
- 0
- Konu Sahibi landfloves
Buanbuan kolay gelsin canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
offf offf haziran ve ekim aylarını savaş ilan etmek istiyorum
10 haziran yeğenim
15 haziran ablam(bugün)
20 haziran diğer yeğenim
17 haziran babalar günü 3 hediye birdennnn
5 ekim eşim
8 ekim eniştem
11 ekim eltimin çocuuu
22 ekim başka bir yeğenim
24 ekim büyük ablam
ha gayret kocacığım az kaldı haziranın bitmesine ekime daha çokm var diyorum dün akşam
offf offf haziran ve ekim aylarını savaş ilan etmek istiyorum
10 haziran yeğenim
15 haziran ablam(bugün)
20 haziran diğer yeğenim
17 haziran babalar günü 3 hediye birdennnn
5 ekim eşim
8 ekim eniştem
11 ekim eltimin çocuuu
22 ekim başka bir yeğenim
24 ekim büyük ablam
ha gayret kocacığım az kaldı haziranın bitmesine ekime daha çokm var diyorum dün akşam
Bide bizim sadece haziran ayı bu kadar çok oluyor, onun dışında genelde ayda bir falan denk geliyor.
Sizin daha kötüymüş canım ya, bi an şanslı oldugumuzu anladım
kızlar öğleden sonra kocam ve kardeşim hep yanımdaydı yazamadım size şimdide çıkıyorum anneme gidicez.
istanbulda yaşayan güzeller sizden bişey rica ediyorum. biz büyük ihtimal istanbula yerleşicez artık yani öyle konuşuyoruz burası çok sıktı artık olmuyo tutunamıyoruz. işler yoluna girmiyo bi türlü. eşim 2 yıllık bilgisayar prog, 4 yıllık işletme fakültesi mezunu. eğer bi iş duyarsanız eşlerinize filan söylerseniz bi iş imkanı olurmu benim için araştırabilirmisiniz ??
daha önce istanbuldayken HSBC nin maslaktaki genel müdürlüğünde çalışmıştı askerden gelince yine oraya giricekti ama işte ben aklımıza tüküreyim yaptık bi cahillik.
Selamlarr...
Topikimiz hayırlı uğurlu olsun bacılar...
Anca uğrayabildim bugün... Bugün benim kv nin de doğumgünü... Napsak acaba... Geçen barışmıştık anneler gününde ocak bekliyormuş oğlundan şimdi kendi doğumgünü ya uçak bile ister herhalde artık Geçende de çiçek almıştık hiç bişey yapmadınız olmuştu o yüzden çok kasmaya gerek yok dimi... Beklentileri büyükmüş zaten anlaşıldığı kadarıyla...Ben bi çiçek alıp vereyim diyorum
ayy canım kusuruma bakmaya yanılttım seni neyse sen demiş oldun bende yapmam o zaman
Aslında kızlar facesi olanlar eklesekya birbirimizi haber alamayınca falan ordan kontrol ederiz en azından
canım sıkkın, moralim bozuk, bi sebep yok gibi var gibi, uyuyamadm
forumda gezinirken bakın ne bulduuum, bebişi olacak anneler, bi bakın isterseniz;
http://www.kadinlarkulubu.com/yatak-odasi-dekorasyonu/72284-culla-belly-bebek-yatagi.html
forumda gezinirken bakın ne bulduuum, bebişi olacak anneler, bi bakın isterseniz;
http://www.kadinlarkulubu.com/yatak-odasi-dekorasyonu/72284-culla-belly-bebek-yatagi.html
hayırdır canım umarım ciddi bişey yoktur canını sıkan:26:
bugün cam kapı yer....büyük temizlik var işten eve gidince
yarın da halı yıkıcam dün annem rahatsız olduğu için yıkayamadılar eşimle yıkayacaklardı ama iş başa düştü
kendini çok yorma minnoş, güçsüz kalırsın sonra
cam-kapı-yer, abooo ben yapsam kaç gün kendime gelemem
mecburen normalde her c.tesi yaparım ama 2 hafta oldu elimi bşye sürmedim heryeri temizlemek lazım bi de camlar resmen çamur olmuş bizim mahalleyi kazmışlardı toztoprak heryer