- 10 Nisan 2008
- 511
- 0
-
- Konu Sahibi landfloves
kızlar öğleden sonra kocam ve kardeşim hep yanımdaydı yazamadım size şimdide çıkıyorum anneme gidicez.
istanbulda yaşayan güzeller sizden bişey rica ediyorum. biz büyük ihtimal istanbula yerleşicez artık yani öyle konuşuyoruz burası çok sıktı artık olmuyo tutunamıyoruz. işler yoluna girmiyo bi türlü. eşim 2 yıllık bilgisayar prog, 4 yıllık işletme fakültesi mezunu. eğer bi iş duyarsanız eşlerinize filan söylerseniz bi iş imkanı olurmu benim için araştırabilirmisiniz ??
Aklımda olsun canım, tanıdıklarıma söyliycem, belki kısmet bi yerlerden bişey çıkar
Selamlarr...
Topikimiz hayırlı uğurlu olsun bacılar...
Anca uğrayabildim bugün... Bugün benim kv nin de doğumgünü... Napsak acaba... Geçen barışmıştık anneler gününde ocak bekliyormuş oğlundan şimdi kendi doğumgünü ya uçak bile ister herhalde artıkGeçende de çiçek almıştık hiç bişey yapmadınız olmuştu o yüzden çok kasmaya gerek yok dimi... Beklentileri büyükmüş zaten anlaşıldığı kadarıyla...Ben bi çiçek alıp vereyim diyorum
kızlar öğleden sonra kocam ve kardeşim hep yanımdaydı yazamadım size şimdide çıkıyorum anneme gidicez.
istanbulda yaşayan güzeller sizden bişey rica ediyorum. biz büyük ihtimal istanbula yerleşicez artık yani öyle konuşuyoruz burası çok sıktı artık olmuyo tutunamıyoruz. işler yoluna girmiyo bi türlü. eşim 2 yıllık bilgisayar prog, 4 yıllık işletme fakültesi mezunu. eğer bi iş duyarsanız eşlerinize filan söylerseniz bi iş imkanı olurmu benim için araştırabilirmisiniz ??
Selamlarr...
Topikimiz hayırlı uğurlu olsun bacılar...
Anca uğrayabildim bugün... Bugün benim kv nin de doğumgünü... Napsak acaba... Geçen barışmıştık anneler gününde ocak bekliyormuş oğlundan şimdi kendi doğumgünü ya uçak bile ister herhalde artıkGeçende de çiçek almıştık hiç bişey yapmadınız olmuştu o yüzden çok kasmaya gerek yok dimi... Beklentileri büyükmüş zaten anlaşıldığı kadarıyla...Ben bi çiçek alıp vereyim diyorum
selam canımmHaklısın canım beklentisi büyükmüş, şimdilik alsanda daha sonraki seneler o beklenti dahada büyür.. Nasıl bir tarzı var bilmiyorum ama şal,t-shirt tarzı küçük bişey alsan:44:
sağol canım. bende doğumdan sonra gelirim. doğuma kadar kayınvalidemlerde kalır eşim, bende kendi annemde kalırım. doğum iznimden sonra giderim istanbula artık, o sürede banada iş bakar hem eşim.
selam canımm
bence küçükte olsa bişey al, kullanmazsada paran boşa gitmez enazından
tatmin olmazsada bizim gücümüz bukadar imasında bulunuversin eşin. O günü bu günü şu günü derken batıyoruz valla
selam canımm
bence küçükte olsa bişey al, kullanmazsada paran boşa gitmez enazından
tatmin olmazsada bizim gücümüz bukadar imasında bulunuversin eşin. O günü bu günü şu günü derken batıyoruz valla
sorma bu ay bizim için çok kötü olduelimizden geldiğince bişiler aldık,biraz küçükler ama anca napalım :)
3 haziran eşimin doğum günü,
6 haziran annemin doğum günü,
16 haziran kardeşimin doğum günü,
17 haziran babalar günü*2
22 haziran yengenin doğum günü.
Hediye kabul etmem filan diye trip yaptı geçen çiçek alıcam galiba... Baksın koklasın hediye gibi kullanılacak bişey olmasın... Çekemem triplerini...