- 20 Mayıs 2007
- 3.846
- 8
-
- Konu Sahibi landfloves
- #1.241
kurabiyemi bunlar çok şirinler
Kocası aylar önce almıştı biletleri filan turu ayarlamıştı. cuma günü yola çıktılar. türkiye kesmedi onlarıişallah iyi geçiyodur tatilleri..
Akşama ne yemekler var hanımlar ?
yeni mekanımız hayırlı olsunnnnn
ben ilk defa girdim uzun zamandan beri. bu öğlen itibariyle evimize gelmiş bulunmaktayız bebişimle:) gece mahsur kaldık samsunda ki selden dolayı 5 saat yolda bekledik kabus gibiydi ama şükür artık evimdeyim. geçmiişi hiççç okuyamadım en yakın zamanda okumaya çalışacağım artıkın:)
hımm daha var daha börülce senin bebeğin :)
0505 vardı evlendikten hemen sonra hamile kalmıştı,sanırım o doğum aşamasındadır,ne yaptı acaba,hiç girdimi gördünüzmü?
Eki Görüntüle 457914
kocamın doğumgününde gönderdiğimi ekliyorum,sizde kullanırsınız belki,fikir olsun
kızlar bu arada tatil yapacağımız yeri buldum kaş lukka otel fiyatta 125 tl gayet uygun sizede bir tatil alternatifi olabilir
hangi tarih aralıgında ve hangi sitede canım?
selam kızlarrr nasılsınız. Ben dünden beri çok kötüyüm feci diş ağrısı çekiyorum. Sabah ilk iş doktora gittim iltihap olmuş antibiyotik vs verdi inşallah tez zamanda geçerbu halimle tüm gün dışarda alışveriş yaptım sıcakta öldüm resmen. Yarın sabah 6 gibi yola çıkacağız, kalkıp valiz hazırlamam lazım ama hiiç halim yok ( bu arada herkesin kandili mübarek olsun.
bugün çok yoğundum, gelemedim..
hepinize hayırlı kandiller kızlar...