Eylül dostluğumuza burada devam (:

Kocası aylar önce almıştı biletleri filan turu ayarlamıştı. cuma günü yola çıktılar. türkiye kesmedi onları işallah iyi geçiyodur tatilleri..

Akşama ne yemekler var hanımlar ?

yine diyetteyiz biz bu aralar domates çorbası, zeytinyağlı biber dolması(hayatımda ilk defa yaptım bakalım nasıl olucak)

sofiiiiişşşşşşş hoşgeldin, baban daha iyi olur inşaAllah
sabah bulantılarının başlamasına üzüldüm umarım devam etmez çabucak gecer
onun dışında bi sorun yoktur umarım

hımm daha var daha börülce senin bebeğin :)
0505 vardı evlendikten hemen sonra hamile kalmıştı,sanırım o doğum aşamasındadır,ne yaptı acaba,hiç girdimi gördünüzmü?

o ilk ay hamile kalmıştı, eylülden beri sadece bir kaç kez topiğe uğradı, hiç bilgimiz yok
ama muhtemelen doğum yapmıştır

Eki Görüntüle 457914

kocamın doğumgününde gönderdiğimi ekliyorum,sizde kullanırsınız belki,fikir olsun

çok cici

hangi tarih aralıgında ve hangi sitede canım?

10 dakikam doolmadığı için buradan yazıyorum evet her şey dahil değil ama bizim planımız daha çok gezmek yani değişik yerlerde yemek yemek falan istiyoruz . biraz entel tatili yapacağız

selam kızlarrr nasılsınız. Ben dünden beri çok kötüyüm feci diş ağrısı çekiyorum. Sabah ilk iş doktora gittim iltihap olmuş antibiyotik vs verdi inşallah tez zamanda geçer bu halimle tüm gün dışarda alışveriş yaptım sıcakta öldüm resmen. Yarın sabah 6 gibi yola çıkacağız, kalkıp valiz hazırlamam lazım ama hiiç halim yok ( bu arada herkesin kandili mübarek olsun.

geçmiş olsun canım ya.Tatil öncesi çok kötü olmuş.Biraz yatıp dinlen.Kendini toplayınca hazırlarsın bavulu

günaydın fıstıklar, benimde gece karnım cok agrıdı,regl oldum, gece uyayamadım.

Penguen nişandan dolayı mı geç yattın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…