Eylül dostluğumuza burada devam (:

ben bir süre eşime yemekli misafir çağırma dedim çünkü hep inanılmaz telaş yapıyorum günler önceden yoruldum valla

evet annemin evi de öyleydi bol misafirli devam ediyorum ben de kendi evimde çevre kalabalık olunca gelen giden çok oluyo
tavukgöğsünü borcamda yapıyorum canım dilim dilim kesip servis yapıyorum rahat oluyo dağılmıyo ben bir de üzerine hep çikolata sos yaparım dün yapamadım bugün gidince yapıp ilave edicem foto çekerim

ben bir süre eşime yemekli misafir çağırma dedim çünkü hep inanılmaz telaş yapıyorum günler önceden yoruldum valla

aynen bende öyle oluyorum annem e sen çalışıyosun ondan diyo ama hanzade gibi örnekleri görünce yok yok bende var bişi diyorum

hanzade tavuk göğsünü nası yapıosun canım

3 kahve fincanı un (1 su bardağı)
3 kahve fincanı şeker (1 su bardağı)
yarım paket margarin
1 lt.süt

ben fincanla yapmaya alıştım ama su bardağıyla yapanlar da var onu da denedim aynı ölçü oluyo

margarini eritiyorum unu ilave ediyorum biraz karıştırıyorum yavaş yavaş sütü ilave ediyorum şeker koyuyorum sürekli karıştırarak pişiriyorum istersen 1 paket vanilya ekleyebilirsin koyulaşınca borcama döküyorum soğumaya bırakıyorum (blendırla karıştırınca daha iyi oluyo topaklanmıyo)

1 paket çikolata sosunu 2 bardak sütle pişiriyorum üzerine döküyorum harika oluyo

sınavı atlatıyım hayırlısıyla önce büyük bi temizlik büyük bi alışveriş yapmam lazım :)

sende bendensin değilmi canım ya Allah yardımcımız olsun. dün bol bol dua ettim tüm sınava girecekler için. inşallah bu sefer yüzümüz güler...

dün öyle yorulmuşum ki akşama kadar uyudum eşiminde çocukluk arkadaşı gelmişti yurt dışında yaşıyo bi kaç gündür burdaydı hep pratik şeyler yemişler evde kahvaltılık dışında hiç bişey yok dün gecede kızılayda felan takıldık eve geç geldik alışveriş olayı bugüne kaldı.. bu sabah hiç bulantım yok şükürler olsun

Hanzade maşallah maşallahhh.. Hem çalışıp hemde bu kadar çok yemekli misafir ağırlamak zor iş valla ya ben yapamazdım. Banada var gelmek isteyenler daha ama araya ramazan giriyo artık bayramdan sonraya kalır heralde ama onlar yemekli gelmezler. Haftaya h.sonuda dün istemesi olanları yemeğe çağırayım diyorum. çocuk ayın 20sinde Kanadaya gidicek orda yaşıyoda gitmeden misafir ederim belki.

inş canım iyi geçer sınavımız

aynen bende öyle oluyorum annem e sen çalışıyosun ondan diyo ama hanzade gibi örnekleri görünce yok yok bende var bişi diyorum

yok kıss size de gelse misafir iş başa düşünce yapıyosun merak etme bi süre sen de üst üste çağır o paniğin gider alışırsın

landfloves ne yapıyo acaba 1 haftaydı di mi yarın mı dönüyolar acaba kızlar biliyo msnz

bu regl ne iyi geliyo kızlar ya? ilaç falan etki etmiyor? bide bi halsizlik var ki sormayın gitsin.

bu regl ne iyi geliyo kızlar ya? ilaç falan etki etmiyor? bide bi halsizlik var ki sormayın gitsin.

benim daha 10 günüm var ama 1 haftadır kasığım ağrıyo şu 10 gün geçse bir an önce olsam rahatlasam yaaa
benim de çok sancım oluyo inanılmaz ama ağrı kesici alınca iyi geliyo arveles kullanıyorum ben

Son düzenleme:

kasıklara sıcak bişi koymak iyi gelir ama bu havada hiç hoşa gidilcek bişi değil bide biraz fazla gelmesini sağlıyo sıcak kompres yapmak.
benmde kasıklarım ağrıyo bgn geldi gelcek ama hiç istemiyom gelmesini hafta sonu gezmeye gitcez biz amaaa ya

canım senin bu ay daha ağrılı ve düzensiz geçebilir adetin hazızrlıklı ol bence.

Buancım bende ağrı kesici içiyodum en iyi çare ağrı kesici alıp ewde ayaklarını biraz dikip uyumaya çalışmak. Başka türlü rahatlatmıyo. Bide ağrı kesici iğnelerle o dönemini geçirenleri biliorum.

Majezik bana iyi geliyodu ama bu sefer nedense tık yok.Belim nedense kopuyo.
Tatilde üşüttüm mü naptım bilmiyom ki. Arveleste içtim şimdi. Geçsin artık ya.Sıcak su koyamıyorum,oda da 6 kşi var,5 i erkek. Anlaşılsın istemiyorum

Benim arkadaş her ay iğne yapmadan duramazdı ağrıdan evlendi çocuğu oldu hala ağrılı geçiyomuş regl dönemi :44:

bende yumurtalık kistim oldugu zaman, iğne yaptırıyodum, iğne gibisi yok valla.

Ne zamandır bu kadar ağrım olmuyodu.Geçsin artık,içimde bulanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…