- 18 Ekim 2009
- 1.678
- 13
-
- Konu Sahibi landfloves
- #1.281
sinperit döktürme zamanı gelmiş seninde hadi hayırlısıyla başla bakalım
hanzade seni de yılın en çok misafir ağırlayan eylül gelini ilan edelimmaşallh valla ya ben bukadar sık misafir karşılayamam heralde.telaş yapıyorum yetiştiremem diye.
bişi sorcam sana tavuk göğsünü borcama mı yapıyosun yoksa tek kişilik kuplardamı ikram ediyosun ben eskiden çok yapardım ama yapmayalı çok oldu bide bu tatlı normal sütlü tatlılar gibi değil ya kesip verilmesi biraz daha zor ondan sorayım dedim sen nasıl yapıyosun diye.iyiki hatırlattın biara bende yapayım yaz günlerinde süper bi tatlı olur
ben bir süre eşime yemekli misafir çağırma dedim çünkü hep inanılmaz telaş yapıyorum günler önceden yoruldum valla
hanzade tavuk göğsünü nası yapıosun canım
sınavı atlatıyım hayırlısıyla önce büyük bi temizlik büyük bi alışveriş yapmam lazım :)
sende bendensin değilmi canım ya Allah yardımcımız olsun. dün bol bol dua ettim tüm sınava girecekler için. inşallah bu sefer yüzümüz güler...
dün öyle yorulmuşum ki akşama kadar uyudum eşiminde çocukluk arkadaşı gelmişti yurt dışında yaşıyo bi kaç gündür burdaydı hep pratik şeyler yemişler evde kahvaltılık dışında hiç bişey yok dün gecede kızılayda felan takıldık eve geç geldik alışveriş olayı bugüne kaldı.. bu sabah hiç bulantım yok şükürler olsun
aynen bende öyle oluyorum annem e sen çalışıyosun ondan diyo ama hanzade gibi örnekleri görünce yok yok bende var bişi diyorum
landfloves ne yapıyo acaba 1 haftaydı di mi yarın mı dönüyolar acaba kızlar biliyo msnz
bu regl ne iyi geliyo kızlar ya? ilaç falan etki etmiyor? bide bi halsizlik var ki sormayın gitsin.
bu regl ne iyi geliyo kızlar ya? ilaç falan etki etmiyor? bide bi halsizlik var ki sormayın gitsin.
benim daha 10 günüm var ama 1 haftadır kasığım ağrıyo şu 10 gün geçse bir an önce olsam rahatlasam yaaa
benim de çok sancım oluyo inanılmaz ama ağrı kesici alınca iyi geliyo arveles kullanıyorum ben
canım senin bu ay daha ağrılı ve düzensiz geçebilir adetin hazızrlıklı ol bence.
Buancım bende ağrı kesici içiyodum en iyi çare ağrı kesici alıp ewde ayaklarını biraz dikip uyumaya çalışmak. Başka türlü rahatlatmıyo. Bide ağrı kesici iğnelerle o dönemini geçirenleri biliorum.