- 23 Temmuz 2010
- 4.107
- 2
- 37
- Konu Sahibi landfloves
- #1.221
similiacım elmalı turta tarifi bilmiyorum.ELmalı kurabiye yapıyorum ama tarifim evde. bu sıralar hiçbişey yapamıyorum,yeni tariflerde deneyemiyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
similiacım elmalı turta tarifi bilmiyorum.ELmalı kurabiye yapıyorum ama tarifim evde. bu sıralar hiçbişey yapamıyorum,yeni tariflerde deneyemiyorum.
sofişcimmm hoşgeldin. Oh babanın iyi olmasına sevindim. Torun müjdesini yanlarındayken vermekde büyük şans dimi çok güzel tesadüf oldu. Ne güzel sütünü eksik etmiyosun demek ben hiç içmiyorum
sen nickinimi değiştirdin?
selam hatunlar,
arada bakıyorum çok sık giremiyorum. buraya geldiğinizi de eski topikten anladım zor oldu sizi bulmam :)) azcık geçmişi okudum. çoğunlukla facebook da nve msn den alıyorum haberlerinizi ocwmys ve landfloves ile konuşuyoruz arada :) o şimdi italyalarda geziyor :))) yeni hamis bi aydasu var tebrik ederim Allah hepinize sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin inşallah.
ewet canım. fotolarımdan tanırsın belki
ozdn öyle yorum beğenmekle olmuyor senden de bekliyorum bi bebiş
tanıdımm resimlerden :)
sen zaten hastanedeydin değiilmi,her sn ultrasonla bakarsın bebeğine:)
italya da gezen kim
ewet hastanedeyim ama hastanedeki ultrasona hiç girmedim daha bizim hastane 2 bina, ikisi farklı yerlerde. Kadın doğum diğer binada mahalller filan ayrı öyle diyim araçla gidiliyo. Daha devlette doktora 1 kez çıktım kontrole gitmedim.
landfloves italyada canım
aaa bilmiyordum bende acaba niye gelmiyor diyordum
Kocası aylar önce almıştı biletleri filan turu ayarlamıştı. cuma günü yola çıktılar. türkiye kesmedi onları işallah iyi geçiyodur tatilleri..
Akşama ne yemekler var hanımlar ?
özdencim landfloves italya da :))) sorma ben de korkuyorum... inşallah aşarız canım... biz de gemi turu planlıyoruz tatil için yunan adaları bakalımmm .
Eki Görüntüle 457914
kocamın doğumgününde gönderdiğimi ekliyorum,sizde kullanırsınız belki,fikir olsun