Eylül dostluğumuza burada devam (:

günaydın fıstıklar, benimde gece karnım cok agrıdı,regl oldum, gece uyayamadım.

Penguen nişandan dolayı mı geç yattın?

kız isteme vardı 1 e kadar ordaydık. Gelincede biraz dua ettim uyumak 2:30 buldu. Zorla kalktım sabah yataktan. Geçmiş olsun sanada canım.

biz de 1 gibi yattık nedense 4 te uyandık yatakta sohbet falan ettik ezan okundu ondan sonra geri uyuduk 7 de tekrar kalktım eşim bebeğimiz olsa ne güzell olur falan diyo söyleme şimdi dedim ya olursa olucağa varsa da bundan sonra çocuk falan olmaz kullanıyosun hapları diye kızdı ben bi de bu yan etkileri falan ben de olduğunu söylemedim söylesem kıyamet kopar

ve kızlar bu akşam yine yemeğe misafirim varrrr

biz de 1 gibi yattık nedense 4 te uyandık yatakta sohbet falan ettik ezan okundu ondan sonra geri uyuduk 7 de tekrar kalktım eşim bebeğimiz olsa ne güzell olur falan diyo söyleme şimdi dedim ya olursa olucağa varsa da bundan sonra çocuk falan olmaz kullanıyosun hapları diye kızdı ben bi de bu yan etkileri falan ben de olduğunu söylemedim söylesem kıyamet kopar

ve kızlar bu akşam yine yemeğe misafirim varrrr

sana maşallah diyorum canım.:nazar:Az dinlen,2 günde bir misafir mi ağırlanır ya,biraz canının kıymetini bilsene canım

sana maşallah diyorum canım.:nazar:Az dinlen,2 günde bir misafir mi ağırlanır ya,biraz canının kıymetini bilsene canım

canım napiim gelme denmez ki misafire hem ertelesem bi daha eşim ne zaman erken çıkar işten ne zaman müsait olur hep kalıyo o zaman

günaydın hanımlar.
bende dün gece geç yatanlardanım saat 10 gibi yine bizim kuzenler geldi xbox vs oynadık 2 de gittiler.sabahta uyucaktım hadi kalk mayışma dedim.
pingucum uykusuzmuşsun sende Allah dualarını kabul etsin. nasıldı isteme? keyifli geçmiştir.
hanzadecim sendekide maşallah nasıl azim hep misafirin var yorulur insan birazcık:KK1:

ve size minnoşumun fotoğrafı, geçen hafta yengem getirmişti halam yollamış sağolsun bakıyorum ona:KK1:

$IMG_0544.JPG

neler hazırlıycaksın canm misafirlerine haftaya bana da ilk defa misafir gelicek yemekli

sana ilk defa mı yemekli gelecekler bu kadar tembellik yeter o zaman:KK1: döktür bakalım
ben dün geç belli olduğu için bşy yapamadım işten gidince mercimek çorbası fırında sebzeli tavuk patates pilav yaparım dün akşam yatmadan tavuk göğsü yaptım vişne kompostom da var zaten yabancı sayılmaz gelenler karı koca 2 kişi
ben p.tesi akşam dolma yapmıştım ya kızlar bitmedi başka yemekler de yaptığım için o kaldı bşy olmuş mudur acaba

sana başka tarifler verebiliriz ama canım kaç kişi gelecek

Son düzenleme:
sana ilk defa mı yemekli gelecekler bu kadar tembellik yeter o zaman:KK1: döktür bakalım
ben dün geç belli olduğu için bşy yapamadım işten gidince mercimek çorbası fırında sebzeli tavuk patates pilav yaparım dün akşam yatmadan tavuk göğsü yaptım vişne kompostom da var zaten yabancı sayılmaz gelenler karı koca 2 kişi
ben p.tesi akşam dolma yapmıştım ya kızlar bitmedi başka yemekler de yaptığım için o kaldı bşy olmuş mudur acaba

eve kaçta gitcen? kaçta gelcek misafirler canım? Dolmalar buzdolabındaysa bişi olmamıştır bence canım.

biz ailelerimizden uzakta olduğumuz için bi de ben ders çalışıyorum die kimse gelelim demedi biz de gelin demedik:) haftaya annemler gelcekler 15 gün falan kalcaklar baya bişiler yapmayı düşünüyorum becerebilirsem:)

biz ailelerimizden uzakta olduğumuz için bi de ben ders çalışıyorum die kimse gelelim demedi biz de gelin demedik:) haftaya annemler gelcekler 15 gün falan kalcaklar baya bişiler yapmayı düşünüyorum becerebilirsem:)

tabi ki becerirsin hem annenler yabancı değil annen sana yardımcı olur bırakmaz tek başına düşündüğün şeyler var mı

wayy canım, önce büyük bi alışveriş yapman lazım,göster kendini:KK34:

tabi ki becerirsin hem annenler yabancı değil annen sana yardımcı olur bırakmaz tek başına düşündüğün şeyler var mı

tavuk dolma yapmayı düşünüyorum özellikle bi de fırında patlıcan ve kırmızı biber közlicem salatası çok güzel oluo şişko patlıcanlardan:)özellikle bunları yapcam zaten yabancı diiller annemle yaparız tiramisu yapcam aklıma ne gelirse:KK9:

sinperit döktürme zamanı gelmiş seninde hadi hayırlısıyla başla bakalım
hanzade seni de yılın en çok misafir ağırlayan eylül gelini ilan edelim :KK1: maşallh valla ya ben bukadar sık misafir karşılayamam heralde.telaş yapıyorum yetiştiremem diye.
bişi sorcam sana tavuk göğsünü borcama mı yapıyosun yoksa tek kişilik kuplardamı ikram ediyosun ben eskiden çok yapardım ama yapmayalı çok oldu bide bu tatlı normal sütlü tatlılar gibi değil ya kesip verilmesi biraz daha zor ondan sorayım dedim sen nasıl yapıyosun diye.iyiki hatırlattın biara bende yapayım yaz günlerinde süper bi tatlı olur :KK56:

sinperit döktürme zamanı gelmiş seninde hadi hayırlısıyla başla bakalım
hanzade seni de yılın en çok misafir ağırlayan eylül gelini ilan edelim :KK1: maşallh valla ya ben bukadar sık misafir karşılayamam heralde.telaş yapıyorum yetiştiremem diye.
bişi sorcam sana tavuk göğsünü borcama mı yapıyosun yoksa tek kişilik kuplardamı ikram ediyosun ben eskiden çok yapardım ama yapmayalı çok oldu bide bu tatlı normal sütlü tatlılar gibi değil ya kesip verilmesi biraz daha zor ondan sorayım dedim sen nasıl yapıyosun diye.iyiki hatırlattın biara bende yapayım yaz günlerinde süper bi tatlı olur :KK56:

evet canım döktürcem inş

X