Eylül dostluğumuza burada devam (:

Ne bileyim anlamadım ben de, kışın daha dinamiktim sanki, bende 18.00 de evde oluyorum, eşim de hemen hemen aynı saatte geliyor, ama kalkıp mutfağa gitmek bile zor geliyor uff yaz gelsin yaz gelsin dedim, şimdi de halsizlikten kafamı kaldıramıyorum , içimden de gelmiyo zaten

Canım sen hamilesin bir de, bence hamile halinle çok bile yapıyosun

ben hiç dinlenemiyorum eve gidince ya eşimle aynı anda gidiyoruz zaten 8gibi evde oluyoruz direk mutfağa giriyorum bütün akşamım mutfakta geçiyo sadece 1saat kadar tv izliyorum izlerkende koltukta sızıyorum

tatlım sende hamile olabilir misin ?

herkes hamile olunca muabbet bana yabancı geldi :))
kızlar elmalı turta nasıl yapılıyor bilen varmı ölçülerini?eskiden yapardım ama unutmuşum

yeni mekanımız hayırlı olsunnnnn
ben ilk defa girdim uzun zamandan beri. bu öğlen itibariyle evimize gelmiş bulunmaktayız bebişimle:) gece mahsur kaldık samsunda ki selden dolayı 5 saat yolda bekledik kabus gibiydi ama şükür artık evimdeyim. geçmiişi hiççç okuyamadım en yakın zamanda okumaya çalışacağım artıkın:)

ya bi sn ben çok geride kaldım,sen annemi oldun?

bebişin ve sen hoşgeldin buraya ve evine hemen bekliyoruz neler yaptın bebişle hayat nasıl?

bebişin ve sen hoşgeldin buraya ve evine hemen bekliyoruz neler yaptın bebişle hayat nasıl?

hoşbulduk canım benim
memleketteydim uzun bi süre babamın ameliyatı nedeniyle... babam çok iyi bide üstüne üstlük torun müjdesiini alınca çabucak toparlandı bebişimle hayat güzel ve garip çok değişik bir his gerçekten... bi kaç gündür sabah bulantılarım başladı onun dışında ilk zamanlar hiç aksatmadığım sütüm, yumurtam, peynirim, balığımdan eser kalmadı çünkü artık tiksindim onlardan nerdeyse hiç bişey yiyemiyorum.... ama biliyorum geçici bi durum... e artık kocamada kavuştum keyfim tıkırında

maşallah canım sana

ohh maşallah sana canım benim iyice depolamışsın yani besinleri ilerki zamanlarda lazım olucak sana, ee adam sevinmezmi torun geliyor torun birde tam sen ordayken aldılar haberi daha bi güzel gelmiştir.
kocacın bebişin ve sen artık bundaki sonraki hayata devam
maşallah maşallah

sofişcimmm hoşgeldin. Oh babanın iyi olmasına sevindim. Torun müjdesini yanlarındayken vermekde büyük şans dimi çok güzel tesadüf oldu. Ne güzel sütünü eksik etmiyosun demek ben hiç içmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…