Eylül dostluğumuza burada devam (:

similiacım elmalı turta tarifi bilmiyorum.ELmalı kurabiye yapıyorum ama tarifim evde. bu sıralar hiçbişey yapamıyorum,yeni tariflerde deneyemiyorum.

sofişcimmm hoşgeldin. Oh babanın iyi olmasına sevindim. Torun müjdesini yanlarındayken vermekde büyük şans dimi çok güzel tesadüf oldu. Ne güzel sütünü eksik etmiyosun demek ben hiç içmiyorum

hoşbuldum güzel annecik. sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik:) canım ben içtim ama ilk zamanlar dikkat edebildim kaç gündür tiksiniyorum hepsinden hele sütü görmeye bile tahammülüm yok müjdeyi duyduklarında çok sevindiler bi de şaşırdılar ben hep derdim erken erken diye hamileyim diyince şok oldular haliyle

selam hatunlar,

arada bakıyorum çok sık giremiyorum. buraya geldiğinizi de eski topikten anladım zor oldu sizi bulmam :)) azcık geçmişi okudum. çoğunlukla facebook da nve msn den alıyorum haberlerinizi ocwmys ve landfloves ile konuşuyoruz arada :) o şimdi italyalarda geziyor :))) yeni hamis bi aydasu var tebrik ederim Allah hepinize sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin inşallah.

italya da gezen kim

kızlar bu arada tatil yapacağımız yeri buldum kaş lukka otel fiyatta 125 tl gayet uygun sizede bir tatil alternatifi olabilir

Son düzenleme:
tanıdımm resimlerden :)
sen zaten hastanedeydin değiilmi,her sn ultrasonla bakarsın bebeğine:)

ewet hastanedeyim ama hastanedeki ultrasona hiç girmedim daha bizim hastane 2 bina, ikisi farklı yerlerde. Kadın doğum diğer binada mahalller filan ayrı öyle diyim araçla gidiliyo. Daha devlette doktora 1 kez çıktım kontrole gitmedim.

italya da gezen kim

landfloves italyada canım

aaa bilmiyordum bende acaba niye gelmiyor diyordum

özdencim landfloves italya da :))) sorma ben de korkuyorum... inşallah aşarız canım... biz de gemi turu planlıyoruz tatil için yunan adaları bakalımmm .

akşama biz annemdeyiz. hamur kızartalım kahvaltılık yiyelim dedim. Halamınn kızını istemeye gelicekler bugün eşimle benide çağırdı gitmesek ayıp olur yemekten sonrada oraya gideriz. dün patates yemeği ve makarna yapmıştım. Makarnayı kavurarak yapan var mı aranızda benden başka?

özdencim landfloves italya da :))) sorma ben de korkuyorum... inşallah aşarız canım... biz de gemi turu planlıyoruz tatil için yunan adaları bakalımmm .

bende az önce kos adasına denk geldim çok güzel bir yer gemi orayada gider muhtemelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…