- 4 Aralık 2008
- 6.111
- 33
- 36
-
- Konu Sahibi landfloves
- #1.061
ahsen 41 kilomu dedinsöylemesi ayıp 62 kiloyum Aslında çok iştahsızım hatta eşim doktora şikayetedicekti bişey yemiyo diye ama nasıl aldıysam kilo 2,5 kilo almışım. Doktor normal dedi ama. Akçayda benim iştahım o kadar arttıki kocacımda şaşırdı sevindi güzel yememe. Balıktan tiksiniyodum ama onu bile büyük iştahla yedim olsa daha yicektim işallah sanada oraların havası iyi gelir canım. bizde kaz dağlarına yakındık, mis gibi havası var iştah açar kesin. eminim çok iyi bi şekilde dönüceksin canım. sende benim gibisin. bende gürültü kalabalık yerine sakin bi tatil seviyorum. daha çok gezip daha çok yer görmek en güzeli.
Selam kızlar hayırlı haftalar olsun,ne güzel sohbetler sönmüş tatil gezi
Ocwmays canım ne güzel tatil yapıocaksınız böyle Şirinceyi bende tavsiye ederim küçük bir yer ama adı gibi çok şirin sabunları ve şarapları meşhur gidersen sabunlarından almayı unutma havası çok güzel insanlarıda öyle
Bugün hiç çalışasım yok ama mecburen geldik işte
Ben iyiyim bebişimde iyidir sanırım cumartesiye kadar görmek için beklemedeyiz
Bende birazdan annemlere gitcem. Bu gece memlekete gitmek için yola çıkacaklar. Allahtan 15 gün falan kalcaklar yoksa dayanamammmm. Zaten bu hafta sonu bizde gidiyoruz pek bişey anlamıcam yokluklarında
şimdi yemeye başladım zaten canım, o dönemde hiçbişey yiyemiyodum gerçekten yaşamayan bilemez normal bir mide bulantısı değil bu
sabahtan beri aydasuyu düşünüyom valla, kızcağız yalnız. İnşaAllah benim gibi olmaz
ben hastahaneden yeni yeni kurtuldum
Şirince'yi kızlar da söyledi tatlım, gideriz heralde inş.
yallnız şu sıralar sabunlarla aram pek iyi değil hepsi iğrenç kokuyo
canım tatile eşinin teyzesi ve oğlu da takıldı demiştin
hala plan aynı mı? teyzesi de gelcek mi sizle :s
Kızlar akşam ki menüleriniz neler
ben domates çorbası,yumurtalı patates,ve ayran yapıcam yaz menüsü
iyiakşamlar kızlar,özledim sizi.topiğimizi arıyorum bende 10 dk dır ya hayırlı olsun yeni topiğimiz..Nasılsınız??
Günaydın erkencisin uykumu tutmadı
yok tatlım uyku tutardıda eşimi yolladım zoraki kaçırdı uykumu
Uyu uyu nereye kadar dimiama benim bugün uykum var normalde olmazdı ama sıcaklar ve hamilelikten sanırım
Kahvaltını yap aç aç gezinme
aynen erkenden kalkıp işleri halledyim dedim zaman geçiyor tatlım,sende akşamları dinlen güzelce hiç bir iş yapma, ben yapıyorum kahvaltımı sen yaptın mı bakalım bebiş acıkır şimdi söyleyemez:26: