Eylül dostluğumuza burada devam (:

şimdi yemeye başladım zaten canım, o dönemde hiçbişey yiyemiyodum gerçekten yaşamayan bilemez normal bir mide bulantısı değil bu
sabahtan beri aydasuyu düşünüyom valla, kızcağız yalnız. İnşaAllah benim gibi olmaz
ben hastahaneden yeni yeni kurtuldum

Şirince'yi kızlar da söyledi tatlım, gideriz heralde inş.
yallnız şu sıralar sabunlarla aram pek iyi değil hepsi iğrenç kokuyo

Bende birazdan annemlere gitcem. Bu gece memlekete gitmek için yola çıkacaklar. Allahtan 15 gün falan kalcaklar yoksa dayanamammmm. Zaten bu hafta sonu bizde gidiyoruz pek bişey anlamıcam yokluklarında

canım tatile eşinin teyzesi ve oğlu da takıldı demiştin
hala plan aynı mı? teyzesi de gelcek mi sizle :s

aman ahsencim maşallah diyelim iştahın hiiç azalmasın. Aydasumun da Allah yardımcısı olsun ya. Aydasu canım annen gelip 2 hafta filan yanında dursa olmazmı bulantıların azalana kadar yanına gelse ?

Anladım süs sabunlar falan çok ciciler ama tabi herşey kokuyordur sana miğdende kaldırmıyor inşallah geçer hassasiyetin kısa zamanda
Aydasu yanlız olduğu için benimde aklım onda inşallah daha fazla devam etmez bulantısı falan

Selam kızlar, bi yazamadım sabahtan beri, haftasonu kpss ye giricem, biraz ona bakıyorum işten fırsat buldukça, geçmişe şöyle bi baktım da

Ahsencim canım demek Ege turu yapacaksınız, çok sevindim senin adına, kızlar hep fikir vermiş ama benden tavsiye, Şirince köyünde bir gece konaklayın, orda köy evi şeklinde dizayn edilmiş pansiyonlar var , biz bir gece konaklamıştık, sabah kuş sesleriyle uyanmıştık sonra güzel bi köy kahvaltısı yaparsınız oh miss

İzmir e gidince efes , yedi uyuyanlar ve Meryem anayı gezersiniz , zaten hep birbirine yakın yerler ama oraya öğlen sıcağında gitmemeye gayret gösterin, özellikle efesi öğlen sıcağı geçince gezin

onun haricinde ayvalığa gidince meşhur sakızlı dondurmadan tadın aklıma gelenler bunlar tatlım

Mlvst canım piknik resimlerinize baktım çok eğlenmişsiniz ne güzel , yeni çifte de maşallah
diyelim

Kızlar akşam ki menüleriniz neler
ben domates çorbası,yumurtalı patates,ve ayran yapıcam yaz menüsü

Ben de tam bunu düşünüyordum şimdi akşama ne yapsak diye... Pazara çıkamadım bu hafta evde de pek bişey yok ama bulgur pilavı ve patates salata bi de yoğurtlu bişiler karpuz filan 4 çeşit oldu bile

Dün bizde mangala gitmiştik o yüzden yemek yapamadım Bugünde sanırım türlü yapıcam yada karışık kızartma hangisi kolayıma gelirse dolapta köftem var kızartırım birde karışık göbekli salata yaparım yanına ayran şimdilik düşüncem bu

taze fasulye var yanına hala dolduramadığım biberlerim var bozulmadan diyorum dolma yapsam
yarın misafir var arkadaşım eşiyle gelecek ama ikisi de pek bi iştahsız çok az yerler yarın onlara fırında şöyle domatesli biberli köfte patates yaparım yanına pilav göbek salata mısırlı filan bi de bu akşamdan çikolatalı tavuk göğsü yapayım yeter heralde

annemin anahtarı bende buzluğunda 1 poşet vişnesi kalmış gidip onu alayım da komposto yapayım buz gibi içeriz sıcakta iyi oluyo

iyiakşamlar kızlar,özledim sizi.topiğimizi arıyorum bende 10 dk dır ya hayırlı olsun yeni topiğimiz..Nasılsınız??

Günaydın kızlar bugün çok sıcak uykum var işlerim çok ama çalışasım yok mayışmış durumdayım:44:

Uyu uyu nereye kadar dimi ama benim bugün uykum var normalde olmazdı ama sıcaklar ve hamilelikten sanırım
Kahvaltını yap aç aç gezinme

aynen erkenden kalkıp işleri halledyim dedim zaman geçiyor tatlım,sende akşamları dinlen güzelce hiç bir iş yapma, ben yapıyorum kahvaltımı sen yaptın mı bakalım bebiş acıkır şimdi söyleyemez:26:

Son düzenleme:
günaydın kızlarrrr bugün anlamsız bi mutluluk var içimde hayır olsun

canım tatile eşinin teyzesi ve oğlu da takıldı demiştin
hala plan aynı mı? teyzesi de gelcek mi sizle :s
[/QUOTE]

ayy canım ya sen yazınca aklıma geldi ben size söylemedim dimiiiii :) o iş yattı gelmiyorlar bizimlekocamla başbaşa gidiyoruz. Çocuğu yüzmeye yazdırmışlar o yüzden gelmiyorlar. Aman aklım çıkıyor son anda aksilik çıkarda gelirler diye
Rotamız perşembe gecesi ordu-ünyeye gitcez kv ler orda, bide c.tesi köyde düğün varmış onu çok görmek istiyorum. Bi kaç gün orda kalıcaz sonra trabzon, rize, artvin, tokat falan gezcez.

Erkenden işlerini yap sonrası rahat edersin,iş yapmadan olomuyorki dün yemek yaptım çamaşır yıkadım dün yapıcağım ütümü yapamadım bugün yapıcam bir dolu var,ister istemez dinlenemiyorsun ama olsun işler bitince rahat ediyor insan,kahvaltı yapıyorum canım istemesede bebiş için birde vitamin hapı alıyorum kahvaltıdan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…