- 18 Ağustos 2011
- 3.181
- 303
-
- Konu Sahibi landfloves
- #1.041
haftaya cuma çıkıcaz canım, ufak tefek problemler var, umarım aksilik olmadan, güzel bir tatil geçiririz..
vaficim sen tatil yaklaştığı için böylesin bence sabırsızlanıyosundur artık haklı olarak.bi git gel enerji dolu dönersin.
.
aslında herşey erkekte bitiyor, dengede tutmayı bir başarsalar, hiç sorun kalmayacak..
Yemeğe eve gittim, kocam ewdeydi kahvaltıyı hazırlamış yedim geldim. tam taze fasulye ayıklıyodum akşam için, baktım saat geliyo yarım bıraktım yattım 10 dk
uurbocee sevindim buzların erimesine canım zamanla herşey yoluna girecek eşin aradaki dengeyi kurmayı öğrenecek elbet.
vaficim sen tatil yaklaştığı için böylesin bence sabırsızlanıyosundur artık haklı olarak.bi git gel enerji dolu dönersin.
jelocum benimde canım hiçbişey istemiyo zorluyorum kendimi ama 2 gün boyunca çok yedim eşim çok şaşırdı sevindi
hanzade Allah kavuştursun canımcım. Allah ailemizi başımızdan eksik etmesin. Yatıp tembellik etmişsin işte bütün pazar senin ihtiyacın vardı canım o kadar yoğunluğun içinde iyi olmuştur.
mlsvt kuzenlerin seni ne kadar çok ziyaret ediyo ne güzel.
haftaya cuma çıkıcaz canım, ufak tefek problemler var, umarım aksilik olmadan, güzel bir tatil geçiririz..
Yemeğe eve gittim, kocam ewdeydi kahvaltıyı hazırlamış yedim geldim. tam taze fasulye ayıklıyodum akşam için, baktım saat geliyo yarım bıraktım yattım 10 dk
uurbocee sevindim buzların erimesine canım zamanla herşey yoluna girecek eşin aradaki dengeyi kurmayı öğrenecek elbet.
jelocum benimde canım hiçbişey istemiyo zorluyorum kendimi ama 2 gün boyunca çok yedim eşim çok şaşırdı sevindi
hanzade Allah kavuştursun canımcım. Allah ailemizi başımızdan eksik etmesin. Yatıp tembellik etmişsin işte bütün pazar senin ihtiyacın vardı canım o kadar yoğunluğun içinde iyi olmuştur.
mlsvt kuzenlerin seni ne kadar çok ziyaret ediyo ne güzel.
Vaficim doğru söylüyorsun canım... Pazar günü denizden sonra yine planlar yapılmıştı ama ben gitmek istemedim siz gidin dedim... Eşim de ille de sen de gel deyince hazırlandım filan... Onları ayrı götürcem seni ayrı götürcem dedi öyle de yaptı... Biz ayrı gezdik görmedik bile onları eşim sonra dönerken aradı kapris yaptılar sen eşini bırak sonra bizi alırsın demişler eşime sonra yürüyerek gelmiş onlar...
Sen de çok sağol pingucum... Bilmiyorum bakalım karı koca kendimiz için bişeyler talep ettikçe kötü niyetli, asosyal diye laf sokup duruyolar ama hayırlısı... Umarım öğrenir denge kurmayı... Çünkü ben onu çok seviyorum yıpranmak ve yıpratmak istemiyorum... Ama o da benimle yaşamak istiyorsa beni seviyorsa beni de düşünsün bana yönelik de planlar yapsın... Eşime sadece şunu söyledim tamam aileler de önemli ama biz birbirimizi tanıyarak severek evlendik onlar bi araya getirmedi bizi, biz kötü olduktan sonra aileler yakın olsa ne olmasa o kadar yakınlık bi anda bitiverir doğru değil mi ama... Bi aile kurduysak temeli biziz biz birbirimizi sevdik diye bi araya geldi bunca insan... Çanta muamelesi yapmasınlar banaSaksı değilim ben hehe
çok az kalmış canım, koca bir sene bekledin, bak 2 hafta kalmış... Sen şimdiden ne giycen falanları düşün, bunlar bile mutlu ediyor insanı
ne demek asosyal yaw, insan ister istemez yanında biri olunca çok rahat olamıyor, bide büyükler olunca daha dikkatli oluyor.. Onların yanında kocana yapıştırıcan öpücüğü, görecekler asosyalı o zaman
kızlar haftasonundan piknik albümü yaptım,birkaç fotoğraf koydum
güzel zaman geçirmişsiniz, hele birde yanında anlaştığın birileri olunca daha güzel oluyor.. Yeni çiftte maşallah kumrular gibi
Bu arada amcaoğulları ne kadar çok birbirine benziyor..
vallahi bi aşk dolu oldular bize karşı bi anda
benim dayımın kızıyla, eşimin amcasının oğlu şu anda flört aşamasındalar çıkıyorlar yani, bizim evde aşk yuvaları oldu biz bahane yani bu işte.
şaka bi yana, onları gördükçe bizde birlikte birşeyler yaptıkça mutlu oluyoruz. eşimle ikimizinde huyudur ikimizin başbaşa gezmesi güzelde birileride olsun hepbirlikte yapalım mantığı vardır, kayırmaz kimseden birşeyi, o yüzden gelen giden bol oluyor tatlım
buralara gelirseniz sizide beklerim minnakla ayh
eşinde sana ne güzel bakıyor ohh, eşin şimdi nasıl mutludur yiyorsun rahatlıkla, güzelde bir sorunun yok maşallah
ben sana hayranım ama tatlım bazen eşime bile anlatıyorum hem hamişsin, hem çalışan hemde üzerine ne güzel evini çekip çeviriyorsun maşallah subannallah Allahım korusun sizi
ayyh utandımyok be canım ewle çok uğraşmıyorum ya yetişebildiğim kadar yapıyorum yetişemediğim yerde bırakıyoorum zorlamıyorum kendimi. Allah hepimizin yuvasını korusun canım benim. Ben istanbulda olsam inanki hepinizle görüşürdüm valla zorla buluşma ayarlardım
Fotolarınızda çok beğendim. kız maşallah pek güzel senin gibi mutlu olsunlar işallah. eşinede ewlilik yaramış heralde dimi göbek yapmış
Canım çok güzel bi piknik olmuş umarım bizim de böyle sosyalleşebileceğimiz "genç arkadaşlarımız" olurSosyalleşilebilinecek genç arkadaşlar arıyoruz mu desek Çok tatlısınız canım ya genç çift de çok yakışmış hani
Buanbuan hiç bahsetmedin canım tatil anılarından bi göründün bi kayboldun? Neler yaptın nasıl geçti tatilin??
teşekkürler canım beğendiğine sevindim.amin canım inşallah mutlu olurlar.
olsun tabikide zorlamıcaksın kendinide yapabiliryorsun sonuçta,ben güvenemem o kadar kendime maşallah maşallah.olsaydın yetrkide ayarlasaydın zoraki, bizde yerdik bebişi
benim eşimde aykırı gidiyor kapılardan sığmıcak yakında ama aaa diyete başladı lütfenbaya kilo aldı baya iyi bakmışım sana diyorum
teşekkürler tatlım arada kaçamaklar böyle güzel oluyor. bizmde evli arkadaşımız pek yok ailelerden geçiniyoruz yani. sizinde çevrenizde yok mu tatlım kuzenler fln veya sizin yaşıtlarınızda evli olanlar, onlarla böyle kaçamaklar yapabilirsiniz.
teşekkürler tatlım güzel sözlerin için. tazeler onlar daha, takılıp durması çok zevkli oluyor