Eylül dostluğumuza burada devam (:

Ne tuhaf hamileyim dimi ben :KK53: hiç yok aklımda inanki daha doğrusu acele etmek istemiyorum cinsiyeti belli olduktan sonra düşünüyim diyorum,daha küçüğüz ya biz teyzesii:KK1:
Kendimi halime gibide hissetmiyorum belki bundan kaynaklı olabilir:KK1:Ama iki ismi olucağı kesin annesi gibi hatta annesinin ikinci ismini ekliyebiliriz düşüncemde buda var:KK1:

merak işte :KK37:
canım senin burcun ne, hiç kontrolü elden bırakmıyorsun, sanki mantık hep ilk planda :26:

normal şartlarda bu gece yola çıkacaktık tatil için ama bazı sebeplerden dolayı haftaya cumaya kaldı. Gerçi içimde hiç gitme hevesi falan kalmadı ya neyse artıkın.
3 gün önce arkadaşım doğum yaptı, o güne kadar isim bulamadılar son anda nehir ismine karar verdiler. Eğer benim oğlum olursa egemen ismi çok hoşuma gidiyor. Bi de şey var ERAY ismi eşimin isminin ilk 2 harfi ile benim ismimin ilk 2 harfi :KK1: kocamın aklına gelmiş geçen gün telefon açmış gündüz eğer oğlumuz olursa ismi eray olsun diyo :KK53:

boşver tatlım tatil işini takma kafaya geç olsun güç olmasın, belki haftaya daha hayırlı olur daha keyifli geçer tatiliniz.
bize baksana doğurmadan isim bulduğumuza göre doğurduğumuzda elimizde listeye bakarız hımm şudur diye :KK1:
bende şöyle bir durumda var eşimin adını koyabilirim babadan oğula geçsin istiyor bizimki:KK1:

Ne tuhaf hamileyim dimi ben :KK53: hiç yok aklımda inanki daha doğrusu acele etmek istemiyorum cinsiyeti belli olduktan sonra düşünüyim diyorum,daha küçüğüz ya biz teyzesii:KK1:
Kendimi halime gibide hissetmiyorum belki bundan kaynaklı olabilir:KK1:Ama iki ismi olucağı kesin annesi gibi hatta annesinin ikinci ismini ekliyebiliriz düşüncemde buda var:KK1:

ayyy teyzesi yer onu oyhh minnacık bak yine bu hoş oldum minik popolu :emir_bebek: ikinci isimler güzel oluyor hatta öyle senden birşey olursa hoş olur, bende iki isim diyorum hep öyle beğendiklerim ama bide soyadıda uzun ooo çocuğum sınavlarda bana az biraz söylenbilir:KK52:

ayy evet benim kardeşimle aramda 4 yaş var..16-17 yaşlarında dalaşmak için birbirimizi görmemiz yeterdi.. Şimcik ise canciğer kuzu sarmasıyız :KK16:

bizdede durum öyle evlenmeden önce bir kere öptürdüğünü hatırlamam yanaşmazdı bana şimdi ablacım özledim yanımda dur bi öpücük ver fln:KK43: :KK16:

boşver tatlım tatil işini takma kafaya geç olsun güç olmasın, belki haftaya daha hayırlı olur daha keyifli geçer tatiliniz.
bize baksana doğurmadan isim bulduğumuza göre doğurduğumuzda elimizde listeye bakarız hımm şudur diye :KK1:
bende şöyle bir durumda var eşimin adını koyabilirim babadan oğula geçsin istiyor bizimki:KK1:

o zaman sende kızına senin ismini koyarsın..

Son düzenleme:
yok kendi adımı istemem nabıcam da eşimdeki durum farklı onunda dediği isim ikinci ismi ayrı bir anlamları var onlarda hikayesi o sebepten bende saygı duyuyorum ama eklerim hemen yanına birşey:KK1: :KK53:

hımm, sende istiyorsan tamam o zaman :KK34:

yok be kuzum geç olduğu için değil biz giderken peşimize bi sürü kişi takıldı aa sizin araba boş bizde gelelim diye. Eşimin teyzesi onun küçük çocuğu falan, ve çocuk hiperaktif asla yerinde duramayan çokkk yaramaz ve sürekli kusan bi çocuk:KK47: eşim tamam dedi bende bişey diyemedim tabi laf etsem ailemi istemiyomusun moduna girer. ne kadar güzel bi tatil geçircez siz düşünün.

yok be kuzum geç olduğu için değil biz giderken peşimize bi sürü kişi takıldı aa sizin araba boş bizde gelelim diye. Eşimin teyzesi onun küçük çocuğu falan, ve çocuk hiperaktif asla yerinde duramayan çokkk yaramaz ve sürekli kusan bi çocuk:KK47: eşim tamam dedi bende bişey diyemedim tabi laf etsem ailemi istemiyomusun moduna girer. ne kadar güzel bi tatil geçircez siz düşünün.

hiç mi anlayışlı değillermiş gençte değil çocuklu biri yeni evliler bunlar tadını çıkarsınlar fln gerçekten hiç hoş olmamış:KK50:

bENDE erkekte yiğit ismini severim ama eşim pek istemedi. Bakalım tekrar konuşuruz. İsim bulmakda zor iş yaa..

Hanzadecim ekliyim biraz sonra bi resim.

Ay kızlar biz daha çoğumuz birbirimizin ismini bilmiyoruz farkındamısınız?? Nicklerimizle olduğumuzdan sürekli, ben çoğunuzun ismini bilmiyorum. facebookta ekli olmadığım çok kişide var hala.

bENDE erkekte yiğit ismini severim ama eşim pek istemedi. Bakalım tekrar konuşuruz. İsim bulmakda zor iş yaa..

Hanzadecim ekliyim biraz sonra bi resim.

Ay kızlar biz daha çoğumuz birbirimizin ismini bilmiyoruz farkındamısınız?? Nicklerimizle olduğumuzdan sürekli, ben çoğunuzun ismini bilmiyorum. facebookta ekli olmadığım çok kişide var hala.

benim facebook um yok :KK17:

Son düzenleme:
slm kızlar nasılsınız?

yorgunpenguen bebişinin resimlerini gördüm,çok güzel bişey yaa..maşallah,subhanallah..Rabbim bu ay bana da gönderir inş..dua edin kızlar bu mübarek günde..

Hergün ettiğim dua Rabbim çok şükür aratmadan bi evlat verdin gönülden isteyen herkese nasip et kimseyi evlatsız bırakma. İşallah Rabbim en hayırlı zamanda sanada bi evlat versin canım

Hanzadecim yaa bence seninde zamanın geldi gibi geliyo bana sanki hazırsın anne olmaya hee

X