Eylül dostluğumuza burada devam (:

ooo landfloves yine iyi ben tatile gideceğim akşam işten gelince hazırlamıştım yola çıkmamıza 1-2 saat kala oohhhh ne rahatlık bendeki ama çok şükür kocam güzel ütü yapıyo ben götürülecekleri hazırladım o da ütü yapıp katlamıştı herşeyi sağolsun ütü yapma özelliği var benimkinin :KK1:

pc acık oldugum yerde uyumusum. Sersem gıbıyım kızlar ya ılaclardan mı nedır anlayamadım. Doktor tum gun yataktan cıkmıcan dedı yatınca da basım agrıyo :KK37: Canım hıc bırsey yemek ıstemıyor. Agzımı kılıtleyıp oturmak ıstıyorum sadece. Su bıle ıcmek ıstemıyorum. Ama bu seferde suclu hıssedıyorum kendımı, sabah zorla kahvaltı yaptım az once de ogle yemegı nıyetıne 1 tane muzu sutte ezdım bı kasık bal bıraz cevız attım onu yedım hıc olmazsa vıtamın olsun dıye...

Ahsencım benım blogda var tramısu tarıfı bakmak ıstersen canım...

MELIS
Canım senden bı ıstegım var, lutfen ama lutfen yarın annenı al ve hemen bır doktora gıt. Pazartesıye bıle kalmasın o kadar dıyorum...
Neden pekı? Goz tansıyonu sınsı bır hastalıktır ve asla belırtı vermez. Hasta bırseyım yok sanar ama yavas yavas gorme yetısını kaybeder. Görme alanı gıttıkce daralır en son artık ınce bır borunun ıcınden bakacak kadar ya gorur ya gormez. Ustelık tedavısı bu kadar basıtken ıhmal etmesıne cok kızdım. Damlalarını duzenlı kullandıgı surece hıc bır sorun yasamaz. Nolur canım ıhmal etme, tut kolundan gerekırse zorla gotur. Goz tansıyonunun sakası yok.

tatlım annem çalışıyor vede orda doktoruda var devamlı gider oraya, söyleniyorum kullan diye hala kendini genç kız görüyor bizimki birşey olmaz arada sıkıp bırakıyor. bide onun tamamen stresten oldu bu bi yerden vucüdunun çıkartıyor herhalde şimdilik daha iyi gibiydi. ilgin ve önerilerin için saol tatlım. şimdilik iyi keyfi yerinde bu cumartesi tatile gidiyorlar havası yerinde:KK51:

bende kızlar çıktım bi anda gittim yemeklerimi yaptım bizimki kurabiye istedi onları yaptım evi süpürdüm, eşim telefon etti yine akşama kuzenler gelicekmiş ama ilk anneme uğrucaz kardeşimi bırakıcaz, annemi görmem lazım yazlık elbiselerimi istedi hanfendi sen giymion nasılsa diyo:KK1:
kuzenlerde gelicek haftasonu günlük bi kaçamak düşünüyoruz nereye gidelim diye eşimde telefonda babanın memleketine gidelim diyor ordan iğneadaya geçeriz dedi bakalım konuşcaz :21:

he birde landfloves görürsen birşey sorcam ayıp olmazsa kaç günlük bu turlar,hangi seyahat acentesimi diyim? bende yurt dışı turları istiyorum paket halinde oluyor ya

kızlar ben düğün resimlerime bakmaktan hiç sıkılmıyorum ya sizde öylemisiniz ?? Şimdi yine burdaki albümden fotolara bakıyorum :KK1: tuhafmıyım neyim

Bu haftasonu buralarda kimse kalmayacak desenize :KK5:... Melis yok, pingu yok... Tatilleriniz umarımm çok çok güzel geçer hatta beklediğinizden daha güzel geçer kızlarr :KK16:...

Landfloves senin tatil de bi ayrı güzel hani :KK52: Tatil anılarını merakla bekliyor olucam :)

Haftasonu burda kimseyi görmücem... Kocalarla küsüşmek de yok hadi dağılın bakıyım :KK37::KK53:

Hepimizin haftaasonu çooook güzel geçsinn:KK16: İnşallah...

bu saate valizmi bırakılır kız hazırla artık tamamla hazırlıklarını. ay ne güzel ne heyecanlı ya işallah çok güzel huzurlu bi tatil geçirirsiniz. Canım temizlik dert değilde ben kurabiye poğaça börek çörek yapayım onlar gelmeden istiyodum ama olmıycak artık onların yanına yapıcam mecburen şimdi ilk defa gelicekler oğullarının ewine e bide kendi annem değil kayınvalidem yani biraz marifet göstereyim istiyorum :KK1:

ooo landfloves yine iyi ben tatile gideceğim akşam işten gelince hazırlamıştım yola çıkmamıza 1-2 saat kala oohhhh ne rahatlık bendeki ama çok şükür kocam güzel ütü yapıyo ben götürülecekleri hazırladım o da ütü yapıp katlamıştı herşeyi sağolsun ütü yapma özelliği var benimkinin :KK1:

yarın akşam çıkıyoruz, nasılsa evde olduğum için yarın hazırlarım diye düşünüyorum. hatta bütün işimi yarına bıraktım, ağda yapacam, ütü yapacam, valiz hazırlayacam.
hanzade ne şanslısın benimki ütünün nasıl tutulduğunu bile bilmez eline versem yakar heralde, hatta düz bi bez parçasının bile hertarafını atlamadan ütüleyebileceğini sanmıyorum, kıyafet katlamayıda beceremiyor, valiz hazırlığında da yardım edemez yani.. ona kalsa üstündekilerle gider gelir zaten, bi mayo bi havlu alsam yeter ona :KK19: o görmese daha iyi ben hazırlık yaparken, bide onun dalgalarıyla uğraşamam, yok benide koy içine onlar az olmadı mı daha gardrobun hepsini almadın falan diye :63: :KK35:

benimki geçen kendi tişörtünü ütülemiş ben ütüleri biriktirmiştimde baya. zorda kalınca yapar yani. ama çamaşır katlamayı beceremez benimkide. bazen ben katlarken yardım ediyo o görmeden ben tekrar katlıyorum hevesi kırılmasın diye çaktırmıyorum :KK1:

melisciim biz balayımızıda bu turumuzuda apex turdan aldık. internet sitelerinden bütün turlara ve ayrıntılarına bakabilirsin. bide erken rezervasyonla alıyoruz, ocak gibi falan almış oluyoruz o yüzden daha da uyguna geliyor.

uurböcee iyi dileklerin için teşekkür ederim, sen her daim tatildesin alanya gibi biyerde :KK9: bende geçen yıl iş arkadaşımla kaçamak yapıp alanyaya işe gittiğimizde denize giriyorduk :KK9::KK9:

kızlar ben düğün resimlerime bakmaktan hiç sıkılmıyorum ya sizde öylemisiniz ?? Şimdi yine burdaki albümden fotolara bakıyorum :KK1: tuhafmıyım neyim

ben de öyleyim hala hep bakarım zaten face olanlar anlamıştır foto delisiyim bekarken bi ara çok foto var diye şimdiki eşim o zaman ki sevgilim hepsini sildirmişti onların yerine şimdi yeni fotolar doldu bi dünya oldu yine her b.k.paylaşıyoruz :KK35:

melisciim biz balayımızıda bu turumuzuda apex turdan aldık. internet sitelerinden bütün turlara ve ayrıntılarına bakabilirsin. bide erken rezervasyonla alıyoruz, ocak gibi falan almış oluyoruz o yüzden daha da uyguna geliyor.

uurböcee iyi dileklerin için teşekkür ederim, sen her daim tatildesin alanya gibi biyerde :KK9: bende geçen yıl iş arkadaşımla kaçamak yapıp alanyaya işe gittiğimizde denize giriyorduk :KK9::KK9:

Sağol canım orası öyle de... Kocayla bi araya gelmiyoz ki bu aralar ayrı takılıyoruz :KK37: :KK9: O familyasıyla ben arkadaşlarla :KK37: :KK9:

bende çok seviyorum, hele ilk zamanlar süürekli akşam otururken aşkıııııım albümümüze bakalım mıııııı diye sevinçle zıplıyordum yerimden hemen albümü alıp oturuyordum tek tek inceliyordum. benimkide bi gözü tv'de bi gözü yalandan bende hııı hıııı evet falan gibi arada sesler çıkarıp dinlemiyordu bile beni :63: :63:

şu linkte yeni evlenecek çeyiz alışverişindeki kızlara bi yardım ediverin kızlar, faydalı bir topic yapmışlar bende yazmıştım gereksiz aldığım sonradan pişman olduğum bikaç eşyamı.

http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...mak-istediginiz-parcalar-10.html#post25287889

bu yönden biraz şanslı gördüm evlendikten sonra iyiki doldurmamışım evimi diyorum.
biraz öyle olması şansa oldu benim evlilik işi bi anda olduğu için çeyiz vakti kalmadı:KK1:

Fritöz almadığım iyi olmuş... bi ara tutturmuştum ille de o bi kaşık yağla pişiren fritöz var ya alıcam diye iyi ki de almamışım :KK33:... Tezgahta yer yok zaten dolaplar da tıkılı :KK37: Katı meyve sıkıcağımı hiç kullanmadım narenciye sıkacağım da var :KK37:

Fritöz almadığım iyi olmuş... bi ara tutturmuştum ille de o bi kaşık yağla pişiren fritöz var ya alıcam diye iyi ki de almamışım :KK33:... Tezgahta yer yok zaten dolaplar da tıkılı :KK37: Katı meyve sıkıcağımı hiç kullanmadım narenciye sıkacağım da var :KK37:

bende alacaktım eşim aldırmamıştı, bakalım çok lazım bişeyse onsuz yapamayacak gibiysek alırsın demişti :KK1::KK1: iyiki aldırmamış. sonra bari normal bir fritöz alayım dmeiştim onuda fakir düşünüyordum, etrafa yağ sıçramasın falan diye onuda aldırmamıştı katı meyve sıkacağınıda eşim aldırmamıştı bir sürü para bayılıp alıyordum nerdeyse mulinexinkinden :KK1::KK1:
şimdi hepsinide iyiki almamışım diyorum, heeee bide tost makinesi, onuda almamıştım.

ama ekmek kızartma makinemiz var onu nerdeyse her pazar kullanıyoruz biz :KK16:

konuya ben baktım ama yazamadım daha sonra yazarım aklıma gelirse ama ben gereksiz pek bşy almamışım galiba iyi yapmışım herşeyi kullanıyorum nevresim tk.fazla açmadığım var ama modası geçecek şey değil ilerde kullanabiirim bir de kahvaltı tk.çok pahalıya almıştım sadece misafire kullanıyorum ki olmasa da olur var diye kullanıyorum sadece boş kalmasın maksat yoksa zaten kahvaltılıkları kaseyle koyuyorum yemek tabağının servislerini koysan sofraya ne olacak sanki yumurtalık lazım olmuyo bile ki olsa pazardan al 6 tane ucuza di mi

selam kızlar esım tayın dılekcesını verdı. manısaya yetlesıyoruz. artık bebek planlarıda yapmaya basladık. bır aksılık cıkmazsa 1 ay ıcınde evı tasıyoruz. ev bakacagız. kayınpederım yardım edecek ev alırken. yenı bır hayat baslıyor bızım ıcın. telden gırıyoum. hepınızı optum.

selam kızlar esım tayın dılekcesını verdı. manısaya yetlesıyoruz. artık bebek planlarıda yapmaya basladık. bır aksılık cıkmazsa 1 ay ıcınde evı tasıyoruz. ev bakacagız. kayınpederım yardım edecek ev alırken. yenı bır hayat baslıyor bızım ıcın. telden gırıyoum. hepınızı optum.

aaa gerçekten mii? hadi hayırlısı olsun, ev alacak olmanıza çok sevindim, herşeyin hayırlısı olsun hakkınızda. hadi bakalım sıradaki bebek senden geliyor heralde :KK16:

Günaydınlaarrrr.

canım hayırlı olsun çok sevindim ya ev konusunda darısı başımıza işallahhh. manisa merkeze mi geliyosunuz tatlım?? ilçelere gelme şansı varsa keşke buraya gelseniz. :KK1:

günaydın
daphne ev alacak olmanız güzel ama istanbuldan gidiyor olman üzücü :KK43:
hakkınızda hayırlısı olsun canım sen çok istiyodun oraya yerleşmeyi umarım herşey umduğun gibi olur

Son düzenleme:
X