- 23 Temmuz 2010
- 4.107
- 2
- 37
-
- Konu Sahibi landfloves
İnsallah agır gecırmem pingum, nazımı cekecek kımse de yok cunku. Esım ıste olunca ıyıce yalnız kalıyorum... İnsallah rahat rahat doğururuz canım. Benım lekelenmem var progestan ılac kullanıyorum ama nıyeyse ıcım ferah. Doktor butun gun yatcaksın dedı. Cumartesı kontrole kadar durum bu olacak...
Landfloves sen nasılsın canım, erkencısın. Annen nasıl, durduk yere gozune sıddetlı agrı gırıyor mu?
landfloves yeni fotonu koysana saçına bakalım hadi hadi hadiiiiiiiiiii...............
landfloves yeni fotonu koysana saçına bakalım hadi hadi hadiiiiiiiiiii...............
yataktan kalktım saç baş dağınıknasılsa foto çekip faceye yüklerim daha sonraları yaa olur muuuu :26::26:
bende tatilden geldikten sonra saçlarımı boyamak istiyorum kahve tonlarına hiç boya yok sacımda merak ediyorum
ben hiç boyamadım saçımı daha şu an düşünmüyorum ilk ne zaman boyatırım acaba hiç fikrim yok ama saçlarımda epeyce beyaz var artık şanslıyım ki hep iç tarafta yanlarda arkalarda falan da pek belli olmuyo
günaydın kızlaarrr
bende anca gelebildim, eşimi yolladım 5 karış suratla sabah sabah deli etti beni
hanzade,ozdn sizin gibi benimde saçımda boya yok simsiyah olduğu için hiç bir renk tutmazmış gibi geliyor, birde bana yakışmaz diye cesaret edip boyatamıyorum, artık saçlar iyice beyazladımı mecbur boyarım:26:
hayırdır saah sabah niye atıştınız bakiiiim
siyah saça da renk tutar niye tutmasın canım, siyahtan sarıya bile dönülüyor.
bu saç boyası mevzusu uzarsa eklerim birazdan bak saçlarımın renginişaka şaka foto mak.si eşimde tlfnumunda hafıza kartı nerde bilmiyorum, aramam lazım. ama rengi tam istediğim gibi oldu yoğun bakır
sabahları asabi oluyorum bunu bile bile, yok çorabım nerde yok kotum nerde ütülü gömlekleri beğenmez illa diğerini ütüle fıttırdım bide üzerine unutup gidiyordu yüzüğünü iyice deli oldum, ben unutsam yüzüğü dediğine uymasam olay çıkar ben diyince hee tamam uzatma,sabah sabah iyi çemkirdim
bir kersinde yani daha ergenkene saçlarımın uçlarını kırmızı boyatmak istemiştim saçlarımın uçları açıldı üzerine boyandı 1 haftada 3 kere yinede tutmadı kuaför illallah etmişti ordan biliyorumtabi ben amacıma ulaşamadan tekrardan uçlarını siyaha boyamıştım yani böyle bende bakır tonları istiyordum ama cesaret edemiyorum ama:18:
kızlar daphne de uğramıyor bu aralar yanımıza napıyo acaba??
en son dün akşam girmiş siteye
LANDFLOves heyecan varmı canım yarın yolculuk var değişik memleketler görücen.
dün akşam bende küs uyudum halada küsüm .. ne zaman bir orta yol bulup gerçekten karı koca olabiliceğiz çok merak ediyorum çok yoruldum bu küslükler den
yaa bilmiyorum aynı düğün öncesi gibi oldum, çok heyecanlıydım ama yaklaştıkça hissiz bir şekilde bekliyorum