- 23 Temmuz 2010
- 4.107
- 2
- 37
-
- Konu Sahibi landfloves
hamişler size bişey sorucam, biz kuzenlerle tatile gidecektik arabayla geze geze Ardahana, ama 2 yerde durup kalacağız birer gün.. Şimcik bu kuzenlerden birinin eşi 6 haftalık hamişmiş yeni öğrendikdoktorunada soracak, sizin bir bilginiz varmı, sakıncası olurmu?
acaba sofişin hamileliği nasıl geçiyo ya fırsat bulup girsede konuşsak.
hepinize teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için. annemin gözünde üveyit diye bir hastalık çıktı, daha önce özele gitmişti, ama tam teşekküllü bir araştırma hastanesine yönlendirmişler, behçet hastalığının belirtisi olabilirmiş bu yüzden araştırma yapılıyor, her yeri tek tek inceleniyor, bugünde hastanedeler, 3 gündür koşturuyorlar işte, inşallah bir şey çıkmaz , daha sonuç belli değil.
hamişler size bişey sorucam, biz kuzenlerle tatile gidecektik arabayla geze geze Ardahana, ama 2 yerde durup kalacağız birer gün.. Şimcik bu kuzenlerden birinin eşi 6 haftalık hamişmiş yeni öğrendikdoktorunada soracak, sizin bir bilginiz varmı, sakıncası olurmu?
Canım ıyı hatırlattın sofısın hepınıze selamı var, daha dun konustuk, cok sukur onun hamılelıgı ıyı gıdıyormus sımdılık... Bu hafta kontrolu var, haber alınca yazarım sıze hemen...
canım benim, Allah anneciğine sağlık versin. Hastalıkların birbirine benzer belirtileri olabilir, öyle moral bozmayın
ben hiç bilmiyorum o rahatsızlığı umarım kolaylıkla atlatır
öğle namazımı kıldım dua ettim annene de aydasu nun bebişkolarına da
canım herkesin hamileliği farklı farklı. Bunu en iyi kendi doktoru bilir
ama düşük riski taşımıyorsa bunun bir zararı olmaz yüksek ihtimalle
ama şu var, 5-6 saatte bir mola vermeniz gerekiyor bacaklarındaki kan dolaşımı için
bir de o haftalarda insan çok sık tuvalete gidiyor, o da var :))
neden uğramıyor buraya?
Duaların ıcın tesekkur ederız teyzesı, Allah razı olsun...
Sen nasılsın bugun daha ıyımısın, bursa ıyı geldı mı sıze canım?
Sofıs evınde degıl canım aılesının yanında trabzonda, orda da netı yok bır sure daha orda kalacak... oyuzden gıremıyor buraya her konustugumuzda sızlerı soruyor cok selam soyluyor
ben evine döndüğünü sanıyordum. Bizden de selam söyle
benim bulantılarım azaldı, öğürtülerm devam ediyo sadece
inş. senin de başlamaz
Bursa iyi geldi sanırım hamdolsun
Kızlar merhaba...
Gecmısı okudum cevap yazıcam ınsallah ama sıze cok enterasan bır haberım var soktayım ben
Bebekler ıkızmıs...
Bırı gelısmeyebılırmıs belkı ama suan gozuken aynı kesede 2 yolk kesesı, yanı tek yumurta ıkızı...
Bana bıseyler dıyın, ben bı tuhafım
ay ne güzel canım ya çok güzel bişi bence bu ikiz annesi olmak zahmetli olur birazcık ama büyütmek sonrası çok güzel bende tek yumurta ikizi kızım olsun istemişimdir hep aileniz de var mı canm ikiz
bu sıcaklar bizi baya etkiledi nerdesiniz kızlar
valla canım bana doktorum ilk hamileliği öğrendiğimde 2 saatten fazla yolculuk yapma bu dönemde demişti ama arabada ayakalrını uzatabilir, arada durdurup arabayı onu yürümesini sağlarsınız. Düşük tehlikeside yoksa sanki zararlı olmazmış gibi geliyo hep geceede konaklıycakmışsınız. yinede doktoruna sorsun sormadan çıkmasın yola.
Ben yerımde sayıyıorumhala aynı koltukta yatıyorum
Sen neler yaptın aksam mısafırlerın vardı sanırım, nasıl gectı?
canım herkesin hamileliği farklı farklı. Bunu en iyi kendi doktoru bilir
ama düşük riski taşımıyorsa bunun bir zararı olmaz yüksek ihtimalle
ama şu var, 5-6 saatte bir mola vermeniz gerekiyor bacaklarındaki kan dolaşımı için
bir de o haftalarda insan çok sık tuvalete gidiyor, o da var :))
misafirlerde sorun yoktuda tatlım benim yaptığım herşey berbat oldu, tatlı hamur işi konusunda çok becerksizim iyice anladım
hatta bu yüzden akşama yemek yapmaya elim gitmiyor
dünde kardeşim geldi 1 2 günlüğe kalmaya ikimizde aynı bi o koltukta bi bu koltukta uyuklayıp duruyoruz
bugün sanki istanbulda bi durağınlık var
misafirlerde sorun yoktuda tatlım benim yaptığım herşey berbat oldu, tatlı hamur işi konusunda çok becerksizim iyice anladım
hatta bu yüzden akşama yemek yapmaya elim gitmiyor
dünde kardeşim geldi 1 2 günlüğe kalmaya ikimizde aynı bi o koltukta bi bu koltukta uyuklayıp duruyoruz
bugün sanki istanbulda bi durağınlık var
haksızlık etme kendıne kuzum benım...
Sıcaklar ınsanı fena bunaltıyor ve bılıyormusun ınsan bır yemegı ısteksız yapınca o zaman tatsız oluyor ben buna ınanıyorum... Canın ıstemeyerek yapmıssındır ondan oyle olmustur, sevgını katınca tadından yenmez canım benım...
Gecen gun benım canım bırsey yemek ıstemıyordu esıme taze fasulye pısırdım ama nasıl ısteksız anlatamam, yalap şap derler bızım ordaSofrayı hazırladım yoğurt koymayı unutmusum. Esım garıbım fasulyeyı yedı abooo bu ne tuz golu olmus eccük yoğurt ver de mıdemı bastırsın dedı kı cok guzel yapardım ama o gun Allah canımı aldı yaparken