Eylül dostluğumuza burada devam (:

valla canım bana doktorum ilk hamileliği öğrendiğimde 2 saatten fazla yolculuk yapma bu dönemde demişti ama arabada ayakalrını uzatabilir, arada durdurup arabayı onu yürümesini sağlarsınız. Düşük tehlikeside yoksa sanki zararlı olmazmış gibi geliyo hep geceede konaklıycakmışsınız. yinede doktoruna sorsun sormadan çıkmasın yola.

acaba sofişin hamileliği nasıl geçiyo ya fırsat bulup girsede konuşsak.

Canım ıyı hatırlattın sofısın hepınıze selamı var, daha dun konustuk, cok sukur onun hamılelıgı ıyı gıdıyormus sımdılık... Bu hafta kontrolu var, haber alınca yazarım sıze hemen...

canım benim, Allah anneciğine sağlık versin. Hastalıkların birbirine benzer belirtileri olabilir, öyle moral bozmayın
ben hiç bilmiyorum o rahatsızlığı umarım kolaylıkla atlatır
öğle namazımı kıldım dua ettim annene de aydasu nun bebişkolarına da

canım herkesin hamileliği farklı farklı. Bunu en iyi kendi doktoru bilir
ama düşük riski taşımıyorsa bunun bir zararı olmaz yüksek ihtimalle
ama şu var, 5-6 saatte bir mola vermeniz gerekiyor bacaklarındaki kan dolaşımı için
bir de o haftalarda insan çok sık tuvalete gidiyor, o da var :))

neden uğramıyor buraya?

Duaların ıcın tesekkur ederız teyzesı, Allah razı olsun...
Sen nasılsın bugun daha ıyımısın, bursa ıyı geldı mı sıze canım?

Sofıs evınde degıl canım aılesının yanında trabzonda, orda da netı yok bır sure daha orda kalacak... oyuzden gıremıyor buraya her konustugumuzda sızlerı soruyor cok selam soyluyor

ben evine döndüğünü sanıyordum. Bizden de selam söyle
benim bulantılarım azaldı, öğürtülerm devam ediyo sadece
inş. senin de başlamaz

Bursa iyi geldi sanırım hamdolsun

ben evine döndüğünü sanıyordum. Bizden de selam söyle
benim bulantılarım azaldı, öğürtülerm devam ediyo sadece
inş. senin de başlamaz

Bursa iyi geldi sanırım hamdolsun

soylerım tabı canım benım...
Azalmasına cok sevındım canım, desene öğürtuye razıyım dıye
Sabahları cok yoğun oluyor bulantım oglen 1e kadar bıse yemıyorum...
Ins artmaz canım...

Hava degısıklıgı yaradı o zaman canım, e sureklı evdesın sıkılmıstır canın, rutınlık bozuyor ınsanın canını... Sen hala annendesın demı ahsenım, ne kadar daha ordasınız, ozledın mı evını

ay ne güzel canım ya çok güzel bişi bence bu ikiz annesi olmak zahmetli olur birazcık ama büyütmek sonrası çok güzel bende tek yumurta ikizi kızım olsun istemişimdir hep aileniz de var mı canm ikiz

ay ne güzel canım ya çok güzel bişi bence bu ikiz annesi olmak zahmetli olur birazcık ama büyütmek sonrası çok güzel bende tek yumurta ikizi kızım olsun istemişimdir hep aileniz de var mı canm ikiz

Çok sağol canım, bakalım surec ne gosterecek, tek yapmam gereken sabretmek sanırım...
Normalde cıft yumurta ıkızlerınde aılede ozellıkle de anne tarafında olursa olurmus benım teyzemın kızı ıkız doğurdu.
Fakat tek yumurta ıkızlerınde aıle gecmısının hıc bır onemı yokmus tamamen Rabbım ın lutfuymus, bakalım devam etse de tek olsa da hayırlısı olsun hakkımızda ıns

hımmm, doktorun bu sana söylenenleri onada söylerse hiç sanmam geleceklerini, ayaklarını uzatıp gidemez,arabada yer olmaz çünkü..

Uçakla gelirler ozaman ..

Ben yerımde sayıyıorum hala aynı koltukta yatıyorum
Sen neler yaptın aksam mısafırlerın vardı sanırım, nasıl gectı?

misafirlerde sorun yoktuda tatlım benim yaptığım herşey berbat oldu, tatlı hamur işi konusunda çok becerksizim iyice anladım
hatta bu yüzden akşama yemek yapmaya elim gitmiyor
dünde kardeşim geldi 1 2 günlüğe kalmaya ikimizde aynı bi o koltukta bi bu koltukta uyuklayıp duruyoruz
bugün sanki istanbulda bi durağınlık var

haklısın canım,arabayı eşim kullanacak istediği zaman mola verebiliriz, ilk kalacağımız yer Amasra çokta uzak değil aslında.. Ama bilmiyorum buna o karar verecek, çok hassas bi konu çokta yorumda bulunmak istemiyorum..

haksızlık etme kendıne kuzum benım...
Sıcaklar ınsanı fena bunaltıyor ve bılıyormusun ınsan bır yemegı ısteksız yapınca o zaman tatsız oluyor ben buna ınanıyorum... Canın ıstemeyerek yapmıssındır ondan oyle olmustur, sevgını katınca tadından yenmez canım benım...

Gecen gun benım canım bırsey yemek ıstemıyordu esıme taze fasulye pısırdım ama nasıl ısteksız anlatamam, yalap şap derler bızım orda Sofrayı hazırladım yoğurt koymayı unutmusum. Esım garıbım fasulyeyı yedı abooo bu ne tuz golu olmus eccük yoğurt ver de mıdemı bastırsın dedı kı cok guzel yapardım ama o gun Allah canımı aldı yaparken

haksızlık etme kendıne kuzum benım...
Sıcaklar ınsanı fena bunaltıyor ve bılıyormusun ınsan bır yemegı ısteksız yapınca o zaman tatsız oluyor ben buna ınanıyorum... Canın ıstemeyerek yapmıssındır ondan oyle olmustur, sevgını katınca tadından yenmez canım benım...

Gecen gun benım canım bırsey yemek ıstemıyordu esıme taze fasulye pısırdım ama nasıl ısteksız anlatamam, yalap şap derler bızım orda Sofrayı hazırladım yoğurt koymayı unutmusum. Esım garıbım fasulyeyı yedı abooo bu ne tuz golu olmus eccük yoğurt ver de mıdemı bastırsın dedı kı cok guzel yapardım ama o gun Allah canımı aldı yaparken

bende annemgile geldim kızlar. akşam eşim biraz geç gelecekmiş, benimde annemlerle işlerim var onları halledeyim dedim

bende yaparken sanki boğuldum sıcaktan beynim döndü birde üzerine dün hava değişti bu tarafta e hemen benim alerjide tuttu aralıksız 4 saat hapşırdım beynim durdu sanki, e sonrada yaptğım herşyde kötü oldu istemeden
dediğin doğru tatlım öncelerden anlam veremezdim sevgiyle yapma işi nedir diye, ama gerçekten nasılda etki ediyor yemeklere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…