- 12 Ocak 2011
- 8.811
- 8
- 38
-
- Konu Sahibi landfloves
HANZade o kadar indirimi nasıl yaptınız kız helal olsun valla iyi pazarlık yapmışınızya benim yatakodası takımımda çürük çıktı kızlar ya sürgülü kapak sürgüsünden çıktı 2-3 kez üstüme düşüyodu nerdeyse.Bidekapatıp açarken birbirini çizdi dolaplar boydan boya. çekmecelerinde iç kısmında yanlarındaki şeritler çıktı hep.
HANZade o kadar indirimi nasıl yaptınız kız helal olsun valla iyi pazarlık yapmışınızya benim yatakodası takımımda çürük çıktı kızlar ya sürgülü kapak sürgüsünden çıktı 2-3 kez üstüme düşüyodu nerdeyse.Bidekapatıp açarken birbirini çizdi dolaplar boydan boya. çekmecelerinde iç kısmında yanlarındaki şeritler çıktı hep.
bizde yapmırtmıştık boyutlarından dolayı.malesef benimde yatağımın baza kısmı kaymış üst yatak habire içine düşüyor bi akşam kalkıp onunla uğraştık baya deli olmuştum. sonra tv üniteside yapılmaydı kapaklar çıtçıtlı birer birer bozulmaya başladı.yaptırdığımız yerde bildiğimiz bi yerdi bakalım dikkat çekmiyor şimdilik sonrasında al senin yaptığın bumuydu dicez herhalde
netten bulamaz mısınız arayın tüketici haklarına şikayet edicez falan deyince hemen korkuyorlarya biz eşya alırken ççok aptallıklar yaptık. mesela bu takımı da yaşadığımz şehirden değil başka yerden aldık ama adamların ilgileneceğini sanmam hem zaten numarasını kartını filan kaybetmişizdir.
iyiyim canım teşekkür ederim, benim kanal tedavisi yaptırdığım dişimin üstüne basamıyorum, yarın kontrolüm var, zaten geçici dolgu yapılmıştı, inşallah yarın halleder doktor.
annemin gözünde ağrı olmuyor, doktorlar damla vermişti onu damlatmazsa hiç göremiyormuş o damla birazcık açıyormuş sadece ama bulanık görüyormuş. bugün yine hastaneye gideceklerdi, behçet testi yapmış doktor koluna, ama çıkmadı inşallah. araştırıyorlar işte neyden olmuş olabilir diye, inşallah kötü bişey çıkmaz
ben olsam hemen aldığım yere baskına giderim yapmak zorundalar yapamazlarsa değiştirmek zorundalar eltimin başına aynı olay geldi kapak sürgüden çıkmıştı üstelik kendi suçlarıydı yani dolabın yerini değiştirmeye çalışıyolarmış adamlar geldi yaptı şimdi problem yok
bi de komşumuz koltuk takımı almıştı 1 yıl mı 2 yl mı ne garantili ya 3 lü koltuk ta problem vardı çok büyük bşy de değil yani dikkatli bakınca oturma minderi biraz çökmüş garantinin bitmesine 1 ay kala aradılar kızdılar bağırdılar önce tamir oldu onu beğenmediler itiraz ettiler sonra gidip başka model yeni koltuk aldılar ve sandalyeleriyle uymuyo diye üstüne sandalyenin döşemelerini değiştirdiler yani hakkını araman lazım
doğru söylüyosun hanzadecim. Ben önümüzdeki hafta uğraşayım bari bu konuyla.
bugün 5 te bebişimi görmeye gidicez teyzeleri bakalım gelişimi nasıl?? Ense kalınlığına filan bakıcak bugün.
ikili test mi yaptıracaksın?
hayırlı haberlerle gelirsin inş
ben yaptırmadım, üçlüyü falan da yaptırmayı düşünmüyorum
neden yaptırmıyosun tatlım?