Eylül dostluğumuza burada devam (:

landfloves tatilin tadını çıkar canım çok güzel geçecektir eminim farklı yerler göreceksiniz bize de anlatırsın bolbol foto çekmeyi unutma

kızlar ben yatak odasına ek olarak şifonyer yaptırmak istiyorum yatak odam geniş müsait ve dolap çekmece büyük olmasına rağmen yetmiyo yaptırdığımız yeri aradım bizimle ilgilenen kız izindeydi başka biri tahmini fiyat verdi 800 falan dedi net ölçü olunca kesin fiyat veririz yardımcı oluruz diyo oha yani takımı komple 2900 e aldık bi şifonyere 800 verir mym yatak odasını 4700 den 2900 e indirmiş bi de üzerine ayak ucu pufu hediye ettirmiştik

HANZade o kadar indirimi nasıl yaptınız kız helal olsun valla iyi pazarlık yapmışınız :KK1: ya benim yatakodası takımımda çürük çıktı kızlar ya sürgülü kapak sürgüsünden çıktı 2-3 kez üstüme düşüyodu nerdeyse.Bidekapatıp açarken birbirini çizdi dolaplar boydan boya. çekmecelerinde iç kısmında yanlarındaki şeritler çıktı hep.

HANZade o kadar indirimi nasıl yaptınız kız helal olsun valla iyi pazarlık yapmışınız :KK1: ya benim yatakodası takımımda çürük çıktı kızlar ya sürgülü kapak sürgüsünden çıktı 2-3 kez üstüme düşüyodu nerdeyse.Bidekapatıp açarken birbirini çizdi dolaplar boydan boya. çekmecelerinde iç kısmında yanlarındaki şeritler çıktı hep.

bizde yapmırtmıştık boyutlarından dolayı.malesef benimde yatağımın baza kısmı kaymış üst yatak habire içine düşüyor bi akşam kalkıp onunla uğraştık baya deli olmuştum. sonra tv üniteside yapılmaydı kapaklar çıtçıtlı birer birer bozulmaya başladı.:KK14: yaptırdığımız yerde bildiğimiz bi yerdi bakalım dikkat çekmiyor şimdilik sonrasında al senin yaptığın bumuydu dicez herhalde

Merhaba kızlar
bugün işe geç geldim evde tüp bitmişti size de anlattığım gibi.dün akşamda geç çıkınca çağıramadık tüpçüyü bende sabah kalktım tüpçüyü çağırdım yemeğimi yaptım duşumu aldım öyle geldim işe.
geçmişi okudum hepiciyiniz iyisiniz heralde :KK1:

ben olsam hemen aldığım yere baskına giderim yapmak zorundalar yapamazlarsa değiştirmek zorundalar eltimin başına aynı olay geldi kapak sürgüden çıkmıştı üstelik kendi suçlarıydı yani dolabın yerini değiştirmeye çalışıyolarmış adamlar geldi yaptı şimdi problem yok

bi de komşumuz koltuk takımı almıştı 1 yıl mı 2 yl mı ne garantili ya 3 lü koltuk ta problem vardı çok büyük bşy de değil yani dikkatli bakınca oturma minderi biraz çökmüş garantinin bitmesine 1 ay kala aradılar kızdılar bağırdılar önce tamir oldu onu beğenmediler itiraz ettiler sonra gidip başka model yeni koltuk aldılar ve sandalyeleriyle uymuyo diye üstüne sandalyenin döşemelerini değiştirdiler yani hakkını araman lazım

bizde yapmırtmıştık boyutlarından dolayı.malesef benimde yatağımın baza kısmı kaymış üst yatak habire içine düşüyor bi akşam kalkıp onunla uğraştık baya deli olmuştum. sonra tv üniteside yapılmaydı kapaklar çıtçıtlı birer birer bozulmaya başladı.:KK14: yaptırdığımız yerde bildiğimiz bi yerdi bakalım dikkat çekmiyor şimdilik sonrasında al senin yaptığın bumuydu dicez herhalde

ya biz eşya alırken ççok aptallıklar yaptık. mesela bu takımı da yaşadığımz şehirden değil başka yerden aldık ama adamların ilgileneceğini sanmam hem zaten numarasını kartını filan kaybetmişizdir.

ya biz eşya alırken ççok aptallıklar yaptık. mesela bu takımı da yaşadığımz şehirden değil başka yerden aldık ama adamların ilgileneceğini sanmam hem zaten numarasını kartını filan kaybetmişizdir.
netten bulamaz mısınız arayın tüketici haklarına şikayet edicez falan deyince hemen korkuyorlar

hanzadecim benim kocam böle şeylerle hiç ilgilenmez. herşeylede ben uğraşmak ilgilenmek istemiyorum. beyazbi mobilya boyasıyla boyarız dolabı diyo ama aldığımız yeri arıyalım demiyo hiç. o çıkan şeritlerde nasıl iç kısımda görünmüyo diyo. bende ses çıkarmıyorum.

pingucum bi dünya para veriyoruz en az 10 sene ömrü olmalı mobilyanın daha 1 yıl olmadan böyle oluyorsa ne yapıcaz kolay mı aldık bak hala ödüyoruz bitmedi borçlar (kendi adıma) kocan ilgilenmiyosa sen ara bence hatta numarayı bul ver ben ararım :KK1:

iyiyim canım teşekkür ederim, benim kanal tedavisi yaptırdığım dişimin üstüne basamıyorum, yarın kontrolüm var, zaten geçici dolgu yapılmıştı, inşallah yarın halleder doktor.

annemin gözünde ağrı olmuyor, doktorlar damla vermişti onu damlatmazsa hiç göremiyormuş o damla birazcık açıyormuş sadece ama bulanık görüyormuş. bugün yine hastaneye gideceklerdi, behçet testi yapmış doktor koluna, ama çıkmadı inşallah. araştırıyorlar işte neyden olmuş olabilir diye, inşallah kötü bişey çıkmaz :KK31:

inş. öenmli bişey çıkmaz annende tatlım

ben olsam hemen aldığım yere baskına giderim yapmak zorundalar yapamazlarsa değiştirmek zorundalar eltimin başına aynı olay geldi kapak sürgüden çıkmıştı üstelik kendi suçlarıydı yani dolabın yerini değiştirmeye çalışıyolarmış adamlar geldi yaptı şimdi problem yok

bi de komşumuz koltuk takımı almıştı 1 yıl mı 2 yl mı ne garantili ya 3 lü koltuk ta problem vardı çok büyük bşy de değil yani dikkatli bakınca oturma minderi biraz çökmüş garantinin bitmesine 1 ay kala aradılar kızdılar bağırdılar önce tamir oldu onu beğenmediler itiraz ettiler sonra gidip başka model yeni koltuk aldılar ve sandalyeleriyle uymuyo diye üstüne sandalyenin döşemelerini değiştirdiler yani hakkını araman lazım

ben mobilyalarımla veya beyaz eşyalarımla ilgili sorun yaşamadım şimdiye kadar ama yaşasaydım hakkımı arardım sanırım
yalnız eltin de biraz ayıp etmiş sanki yaw 2 sene kullandıktan sonra yenisiyle değiştirilir mi:KK53:

doğru söylüyosun hanzadecim. Ben önümüzdeki hafta uğraşayım bari bu konuyla.

bugün 5 te bebişimi görmeye gidicez teyzeleri bakalım gelişimi nasıl?? Ense kalınlığına filan bakıcak bugün.

doğru söylüyosun hanzadecim. Ben önümüzdeki hafta uğraşayım bari bu konuyla.

bugün 5 te bebişimi görmeye gidicez teyzeleri bakalım gelişimi nasıl?? Ense kalınlığına filan bakıcak bugün.

ikili test mi yaptıracaksın?
hayırlı haberlerle gelirsin inş
ben yaptırmadım, üçlüyü falan da yaptırmayı düşünmüyorum

Landfloves anneciğine ve sana geçmiş olsun tatlım,

Ayrıca geldi demek tatil zamanı, bol bol eglen , tadını çıkar, inşallah çok güzel bi tatil geçirirsiniz canım :KK8: :KK8:

ahsencim eltimin dolap kapağını yaptılar yeni gibi oldu koltuk değiştiren komşumuz ama iyi yaptı garanti veriyolarsa bşy olmaması gerekir ama

neden yaptırmıyosun tatlım?

bu testler kesin sonuç veren testler değil. Sadece bebekte kaçta kaç oraanında down sendromu riski var diye bakılıyor. Diğer zihinsel engeller için dekesin sonuç vermiyor, riski belirtiyor yalnızca
üstelik risk çok yksek çıksa bile herhangi bir tedavisi yok, sadece iki seçeneğin var. sana söyledikleri şey şu;
"Zihinsel engelli olarak bir çocuk dünyaya getirme ihtimalin yüksek. Aldıracak mısın, aldırmayacak mısın?"r

ben her halukarda bebeğime zarar vermeyeceğime göre bu testlerle neden kafamı karıştırıp hamileliğimi berbat edeyim? Etrafımda onlarca örneği var, testte riskli çıkıyor, anne-baba bebek doğana kadar perişan halde bekliyolar ne olacak diye. Sonucunda sapasağlam doğuyor. Olan o gecen endişeli ve berbat günlere oluyor. Hamileliğimi bunlarla geçiremem ben
Allah bana öyle bir evlad verme kararı almışsa yapacak bişeyim yok
hiç bulandıramam kafamı
18. haftada ayrıntılı ultrasona giricem sadece, orda organlarına falan bakılıyor, bir problem tespit edilirse tedavi sürecne giriliyor. Diğer testler gibi değil yani

X