- 7 Eylül 2011
- 2.116
- 50
-
- Konu Sahibi landfloves
haksızlık etme kendıne kuzum benım...
Sıcaklar ınsanı fena bunaltıyor ve bılıyormusun ınsan bır yemegı ısteksız yapınca o zaman tatsız oluyor ben buna ınanıyorum... Canın ıstemeyerek yapmıssındır ondan oyle olmustur, sevgını katınca tadından yenmez canım benım...
Gecen gun benım canım bırsey yemek ıstemıyordu esıme taze fasulye pısırdım ama nasıl ısteksız anlatamam, yalap şap derler bızım ordaSofrayı hazırladım yoğurt koymayı unutmusum. Esım garıbım fasulyeyı yedı abooo bu ne tuz golu olmus eccük yoğurt ver de mıdemı bastırsın dedı kı cok guzel yapardım ama o gun Allah canımı aldı yaparken
bende annemgile geldim kızlar. akşam eşim biraz geç gelecekmiş, benimde annemlerle işlerim var onları halledeyim dedim
bende yaparken sanki boğuldum sıcaktan beynim döndü birde üzerine dün hava değişti bu tarafta e hemen benim alerjide tuttu aralıksız 4 saat hapşırdım beynim durdu sanki, e sonrada yaptğım herşyde kötü oldu istemeden
dediğin doğru tatlım öncelerden anlam veremezdim sevgiyle yapma işi nedir diye, ama gerçekten nasılda etki ediyor yemeklere
Bende de aynısı oluyo nezaman bi yemeği isteksiz yapsam ya da bian önce bitirmek için acele etsem o yemek kötü oluyo yemek bile sevgi istiyo şevkat istiyo
Bu arada gunaydın canlar...
Sabah 6 bucukta kalktım esıme kahvaltı hazırladım, işe gonderdım bı daha da uyku tutmadı... Aksam öğürmekten ıcım dısıma cıktı... Bugun de acaıp bulantım var ama kendımı zorluyorum mıdem bombos oldugu ıcın de bulanıyor olabılır, cıg badem yıyorum sımdı kendımı zorlayarak...
Dun gece ruyamda ıkızlerımı ve doğum anımı gordum ve yasadım, sabah cok tuhaf uyandım... Doğum masasındaydım, doktorum ıkın dedı yok olmaz gelmez doğuramıcam ben dıye bagırıyorum doktorum da nereye doğuramıcan sacı gorundu ıkın dedı. Bı ıkındım pırt pırt cıktı ıkısı deeneeee bu kadar kolaymıydı doğurmak beee dıyom bı de ruyamda
Benım ruyalarım bıraz tuhaftır. Gecenlerde de hıc sevmedıgım bı akrabayı gordum ruyamda. Kıza nasıl bagırıyorum defolllll, cık gıt ruyamdan defolllllllKızı ruyamdan kovdum varmı boyle bırsey
gözlerime inanamıyorum...aydasuummm
çok uzun zaman oldu görüşemedik,evleneceğini biliyordum ama hamile olduğunu hemdeee ikizlere hamile olduğunu şimdi görüyorummm...şoklardayım...çokta sevindim ayrıcaa...canım benim yaaa,detayları öğrenmek istiyorum hemenn..ne zaman evlendin,kaç aylık hamilesinn??? bizimde mayısta 1 sene oldu:)) ay canım yaaa zaman nası geçiyor görüyor musun...
Bu arada gunaydın canlar...
Sabah 6 bucukta kalktım esıme kahvaltı hazırladım, işe gonderdım bı daha da uyku tutmadı... Aksam öğürmekten ıcım dısıma cıktı... Bugun de acaıp bulantım var ama kendımı zorluyorum mıdem bombos oldugu ıcın de bulanıyor olabılır, cıg badem yıyorum sımdı kendımı zorlayarak...
Dun gece ruyamda ıkızlerımı ve doğum anımı gordum ve yasadım, sabah cok tuhaf uyandım... Doğum masasındaydım, doktorum ıkın dedı yok olmaz gelmez doğuramıcam ben dıye bagırıyorum doktorum da nereye doğuramıcan sacı gorundu ıkın dedı. Bı ıkındım pırt pırt cıktı ıkısı deeneeee bu kadar kolaymıydı doğurmak beee dıyom bı de ruyamda
Benım ruyalarım bıraz tuhaftır. Gecenlerde de hıc sevmedıgım bı akrabayı gordum ruyamda. Kıza nasıl bagırıyorum defolllll, cık gıt ruyamdan defolllllllKızı ruyamdan kovdum varmı boyle bırsey
günaydın şekerim bende aynen eşim gitti ders çalışcam 8.30 olsun die bekliyorum ne güzelmiş canım rüyan hayrolsun inş bende tam uyandığımda kitapçı da dolaşıyodum az zaman kaldı şu kitapları da çöziim die :) zikir neyse fikir de öle oluo diolar ya. ama seninki çok güzelmiş
günaydın herkeseee..
Aydasucum seninde ahsen gibi zor mu geçicek hamileliğin ya işallah uzun sürmez bulantıların. Rüyanda ne kadar güzelmiş işallah hepimizin doğumu o kadar kolay olur.
İnsallah agır gecırmem pingum, nazımı cekecek kımse de yok cunku. Esım ıste olunca ıyıce yalnız kalıyorum... İnsallah rahat rahat doğururuz canım. Benım lekelenmem var progestan ılac kullanıyorum ama nıyeyse ıcım ferah. Doktor butun gun yatcaksın dedı. Cumartesı kontrole kadar durum bu olacak...
Landfloves sen nasılsın canım, erkencısın. Annen nasıl, durduk yere gozune sıddetlı agrı gırıyor mu?