Eylül dostluğumuza burada devam (:

Bende de aynısı oluyo nezaman bi yemeği isteksiz yapsam ya da bian önce bitirmek için acele etsem o yemek kötü oluyo yemek bile sevgi istiyo şevkat istiyo

bende annemgile geldim kızlar. akşam eşim biraz geç gelecekmiş, benimde annemlerle işlerim var onları halledeyim dedim

iyi yaptın tatlım insan tek başına heleki akşamları çok sıkılyor, benimde dün kardeşim geldi bende kalmaya ama hanfendi şu anda uyuyor pek bi farklılık olmadı yani

dünden makarna salatam var biraz yoğurt eklerim katılaşmıştır şimdi, patatesli gül böreği ve sosisli-kaşarlı gül böreği yapmıştım bugün onları yeriz başka ne yapsam
kızlar h.sonu yaptığım z.yağlı taze fasulye ve mercimek çorbası var pişirdiğim gibi dolapta duruyo hiç ısıtmadım bozulmuş mudur sizce???
hatta biraz da bezelyem kalmıştı

Son düzenleme:
Selam kızlar, internet kafedeyim. Size bir selam verip kaçacağım. Geçmişe bakamıyorum. Zamanım kısıtlı. Hepinizi öpüyorum. Görüşmek üzere

of alerjı cok kotu ya, hapsurugu annemden bılıyorum arka arkaya hıc durmadan 30 40 kere hapsırdıgını bılıyorum...

Bende de aynısı oluyo nezaman bi yemeği isteksiz yapsam ya da bian önce bitirmek için acele etsem o yemek kötü oluyo yemek bile sevgi istiyo şevkat istiyo

Benım de hep oyle olmustur canım, demı yemek bıle sevgı ıstıyor ben de sevgı ıstıyom banane

Bu arada gunaydın canlar...
Sabah 6 bucukta kalktım esıme kahvaltı hazırladım, işe gonderdım bı daha da uyku tutmadı... Aksam öğürmekten ıcım dısıma cıktı... Bugun de acaıp bulantım var ama kendımı zorluyorum mıdem bombos oldugu ıcın de bulanıyor olabılır, cıg badem yıyorum sımdı kendımı zorlayarak...

Dun gece ruyamda ıkızlerımı ve doğum anımı gordum ve yasadım, sabah cok tuhaf uyandım... Doğum masasındaydım, doktorum ıkın dedı yok olmaz gelmez doğuramıcam ben dıye bagırıyorum doktorum da nereye doğuramıcan sacı gorundu ıkın dedı. Bı ıkındım pırt pırt cıktı ıkısı de eneeee bu kadar kolaymıydı doğurmak beee dıyom bı de ruyamda

Benım ruyalarım bıraz tuhaftır. Gecenlerde de hıc sevmedıgım bı akrabayı gordum ruyamda. Kıza nasıl bagırıyorum defolllll, cık gıt ruyamdan defolllllll Kızı ruyamdan kovdum varmı boyle bırsey

gözlerime inanamıyorum...aydasuummm

çok uzun zaman oldu görüşemedik,evleneceğini biliyordum ama hamile olduğunu hemdeee ikizlere hamile olduğunu şimdi görüyorummm...şoklardayım...çokta sevindim ayrıcaa...canım benim yaaa,detayları öğrenmek istiyorum hemenn..ne zaman evlendin,kaç aylık hamilesinn??? bizimde mayısta 1 sene oldu:)) ay canım yaaa zaman nası geçiyor görüyor musun...

Canım benım ya cok ozlemısım senı cıdden. Özele gel kuzum yazıyorum surem dolunca

günaydın şekerim bende aynen eşim gitti ders çalışcam 8.30 olsun die bekliyorum ne güzelmiş canım rüyan hayrolsun inş bende tam uyandığımda kitapçı da dolaşıyodum az zaman kaldı şu kitapları da çöziim die :) zikir neyse fikir de öle oluo diolar ya. ama seninki çok güzelmiş

Kesınlıkle zıkır fıkır meselesı canım Allah hayırlara cıkarsın ınsallah...
Allah zıhın acıklıgı versın bu arada canım...

günaydın herkeseee..

Aydasucum seninde ahsen gibi zor mu geçicek hamileliğin ya işallah uzun sürmez bulantıların. Rüyanda ne kadar güzelmiş işallah hepimizin doğumu o kadar kolay olur.

günaydıııın hanımlaaaar, bugün erkenciyim bende, eşimi işe yolladım sonra makineye beyazlarımı attım
Kahvaltı yapacaktım ama ekmek yok gidip almayada üşendim biraz sizlere bakayım dedim.

dün eşim 12'de çıktı işten bende o saate kadar annemgildeydim, saçlarımıda tekrar bakıra boyattııııım

aydasucuum hayırdır inşallah, rüyan ne güzelmiş öyle, inşallah öyle kolay bir doğum yaparsın.

günaydın herkeseee..

Aydasucum seninde ahsen gibi zor mu geçicek hamileliğin ya işallah uzun sürmez bulantıların. Rüyanda ne kadar güzelmiş işallah hepimizin doğumu o kadar kolay olur.

İnsallah agır gecırmem pingum, nazımı cekecek kımse de yok cunku. Esım ıste olunca ıyıce yalnız kalıyorum... İnsallah rahat rahat doğururuz canım. Benım lekelenmem var progestan ılac kullanıyorum ama nıyeyse ıcım ferah. Doktor butun gun yatcaksın dedı. Cumartesı kontrole kadar durum bu olacak...

Landfloves sen nasılsın canım, erkencısın. Annen nasıl, durduk yere gozune sıddetlı agrı gırıyor mu?

iyiyim canım teşekkür ederim, benim kanal tedavisi yaptırdığım dişimin üstüne basamıyorum, yarın kontrolüm var, zaten geçici dolgu yapılmıştı, inşallah yarın halleder doktor.

annemin gözünde ağrı olmuyor, doktorlar damla vermişti onu damlatmazsa hiç göremiyormuş o damla birazcık açıyormuş sadece ama bulanık görüyormuş. bugün yine hastaneye gideceklerdi, behçet testi yapmış doktor koluna, ama çıkmadı inşallah. araştırıyorlar işte neyden olmuş olabilir diye, inşallah kötü bişey çıkmaz

günaydın kızlar

aydasu çok mutlu oldu bu habere allah bağışlasın bebeklerini sana .. ikiz bebek haberleri çok duygulandırıyor beni nedense :2:

günaydın kızlar
inşallah bütün hamişlerimiz aydasunun rüyasındaki gibi kolayca doğurur

landfloves yeni fotonu koysana saçına bakalım hadi hadi hadiiiiiiiiiii...............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…