Eylül dostluğumuza burada devam (:

İnsallah agır gecırmem pingum, nazımı cekecek kımse de yok cunku. Esım ıste olunca ıyıce yalnız kalıyorum... İnsallah rahat rahat doğururuz canım. Benım lekelenmem var progestan ılac kullanıyorum ama nıyeyse ıcım ferah. Doktor butun gun yatcaksın dedı. Cumartesı kontrole kadar durum bu olacak...

Landfloves sen nasılsın canım, erkencısın. Annen nasıl, durduk yere gozune sıddetlı agrı gırıyor mu?

çok şükür ki ewdesin canım dinlenme şansın var Allah korusun benim öyle bi ihtimal olsa en fazla 5 gün rapor alabilirim sonra mecbur çalışırım.

bende tatilden geldikten sonra saçlarımı boyamak istiyorum kahve tonlarına hiç boya yok sacımda merak ediyorum :KK1:

ben hiç boyamadım saçımı daha şu an düşünmüyorum ilk ne zaman boyatırım acaba hiç fikrim yok ama saçlarımda epeyce beyaz var artık şanslıyım ki hep iç tarafta yanlarda arkalarda falan da pek belli olmuyo

bende tatilden geldikten sonra saçlarımı boyamak istiyorum kahve tonlarına hiç boya yok sacımda merak ediyorum :KK1:

açık kahve tonlarını deneyebilirsin, koyu kahveler siyah gibi oluyor. açık kahve güneştede çok güzel parlar.

ben hiç boyamadım saçımı daha şu an düşünmüyorum ilk ne zaman boyatırım acaba hiç fikrim yok ama saçlarımda epeyce beyaz var artık şanslıyım ki hep iç tarafta yanlarda arkalarda falan da pek belli olmuyo

bende hiç beyaz yok neyseki, arkadaşlarımda var hep ama bende bu yüzden şanslıyım heralde. eskiden annem derdi saçını erken boyatırsan çabuk beyazlar diye. ama boyamanın saçın beyazlamasıyla hiç ilgisi yok bence. hem besliyor boyalar saçı.

günaydın kızlaarrr
bende anca gelebildim, eşimi yolladım 5 karış suratla sabah sabah deli etti beni:KK19:
hanzade,ozdn sizin gibi benimde saçımda boya yok simsiyah olduğu için hiç bir renk tutmazmış gibi geliyor(uçlarına denemiştim 1 kere tutmadı), birde bana yakışmaz diye cesaret edip boyatamıyorum, artık saçlar iyice beyazladımı mecbur boyarım ırsi olarak şimdiden beyazlarım var saçımda :26::KK1:

Son düzenleme:
günaydın kızlaarrr
bende anca gelebildim, eşimi yolladım 5 karış suratla sabah sabah deli etti beni:KK19:
hanzade,ozdn sizin gibi benimde saçımda boya yok simsiyah olduğu için hiç bir renk tutmazmış gibi geliyor, birde bana yakışmaz diye cesaret edip boyatamıyorum, artık saçlar iyice beyazladımı mecbur boyarım:26::KK1:

hayırdır saah sabah niye atıştınız bakiiiim :KK1:

siyah saça da renk tutar niye tutmasın canım, siyahtan sarıya bile dönülüyor.

bu saç boyası mevzusu uzarsa eklerim birazdan bak saçlarımın rengini :KK1::KK1: şaka şaka foto mak.si eşimde tlfnumunda hafıza kartı nerde bilmiyorum, aramam lazım. ama rengi tam istediğim gibi oldu yoğun bakır :KK76:

hayırdır saah sabah niye atıştınız bakiiiim :KK1:

siyah saça da renk tutar niye tutmasın canım, siyahtan sarıya bile dönülüyor.

bu saç boyası mevzusu uzarsa eklerim birazdan bak saçlarımın rengini :KK1::KK1: şaka şaka foto mak.si eşimde tlfnumunda hafıza kartı nerde bilmiyorum, aramam lazım. ama rengi tam istediğim gibi oldu yoğun bakır :KK76:

sabahları asabi oluyorum bunu bile bile, yok çorabım nerde yok kotum nerde ütülü gömlekleri beğenmez illa diğerini ütüle fıttırdım bide üzerine unutup gidiyordu yüzüğünü iyice deli oldum, ben unutsam yüzüğü dediğine uymasam olay çıkar ben diyince hee tamam uzatma,sabah sabah iyi çemkirdim :KK23:

bir kersinde yani daha ergenkene saçlarımın uçlarını kırmızı boyatmak istemiştim saçlarımın uçları açıldı üzerine boyandı 1 haftada 3 kere yinede tutmadı kuaför illallah etmişti ordan biliyorum:KK1: tabi ben amacıma ulaşamadan tekrardan uçlarını siyaha boyamıştım yani böyle bende bakır tonları istiyordum ama cesaret edemiyorum ama:18:

Günaydın kızlar Landfloves canım annene büyük geçmiş olsun inşallah kısa zamanda şifa bulur düzelir.
Sanada geçmiş olsun dişlerinle uğraşıyorsun zor iş ama bitince rahat edersin,
Aydasum bende şok oldum resmen :KK52::KK52: bir beklerken iki gelicekler:KK1: Allah yardımcıları olsun bebişlerinin sağlıcakla büyüsünler gelişsinler annelerinin karnında:KK34:
Benimde işler yoğun of giremiyorum diye sıkılıyorum merak ediyorum sizleri,dün annemlerle dışarda yemek yedik daha doğrusu annem torununa yemek ısmarladı öyle diyor ben aracıymışım o yesin beslensin diyeymiş:KK9::KK9:

kızlar daphne de uğramıyor bu aralar yanımıza napıyo acaba??
en son dün akşam girmiş siteye

Son düzenleme:
sabahları asabi oluyorum bunu bile bile, yok çorabım nerde yok kotum nerde ütülü gömlekleri beğenmez illa diğerini ütüle fıttırdım bide üzerine unutup gidiyordu yüzüğünü iyice deli oldum, ben unutsam yüzüğü dediğine uymasam olay çıkar ben diyince hee tamam uzatma,sabah sabah iyi çemkirdim :KK23:

bir kersinde yani daha ergenkene saçlarımın uçlarını kırmızı boyatmak istemiştim saçlarımın uçları açıldı üzerine boyandı 1 haftada 3 kere yinede tutmadı kuaför illallah etmişti ordan biliyorum:KK1: tabi ben amacıma ulaşamadan tekrardan uçlarını siyaha boyamıştım yani böyle bende bakır tonları istiyordum ama cesaret edemiyorum ama:18:

dünde benimki sinir etmişti beni, tartışığta yattım, sabahta gelmiş öpüyordu ben sana küsüm dedim, oda gönlümü alana kadar gitmedi :2: dün gece ben öyle üzgün üzgün yatarken aklı nerdeymiş acaba.
boşver ciddi bir konu değilmiş nasılsa, akşam unutursunuz :KK23:

kızlar daphne de uğramıyor bu aralar yanımıza napıyo acaba??
en son dün akşam girmiş siteye

dün yazmış ya int cafeden giriyoruz fazla zamanım yok diye, demek int. yok canım.

jelocum teşekkür ederim, amin inşallah annemin gözü düzelir ve altından başka bir hastalık falan çıkmaz.

dün akşam bende küs uyudum halada küsüm .. ne zaman bir orta yol bulup gerçekten karı koca olabiliceğiz çok merak ediyorum çok yoruldum bu küslükler den :KK43:

dün akşam bende küs uyudum halada küsüm .. ne zaman bir orta yol bulup gerçekten karı koca olabiliceğiz çok merak ediyorum çok yoruldum bu küslükler den :KK43:

bizde başlarda çok fazla kavga ediyorduk küs oluyorduk, sonra nereye kadar dedim bende küslükleri uzatmamaya başladım geçen gün eşim diyo biz artık kavga etmiyoruz farkındamısın dedim acaba kimin sayesinde tabikide senin sayende diyor anlaması bile güzel, belki sende bir iki görmezsen anlar hatasını o da çabalıyor bende bişiler yapıyım diyebilir tatlım

BİZDE çok atışırız ama hiç küsmeyiz. Benim kocamın değişik bi huyu var ben terslenirsem o da terslenir demez bu niye böyle diye ama ben o sinirlide olsa güleryüzlü olursam hemen geçer siniri.ama insan herzaman şen şakrak olamıyoki. geçen akşam 2 gün tartışma küslük yok ama nedense içimden benim soğuk durmak geldi hamilelikten sanırım. sonra 3. gün düzeldim yüzünde güller açı onunda :KK1:

yaa bilmiyorum aynı düğün öncesi gibi oldum, çok heyecanlıydım ama yaklaştıkça hissiz bir şekilde bekliyorum :KK35:

tatlım siz Roma ya mı gidiyordunuz? valla tadını çıkar doya doya. benimde en çok gitmek istediğim yer orası tarihi eserleri açısından ünv sanat tarihi derslerinde kendimden geçerdim anlatılırken.
bu arada tatlım geçmiş olsun anneciğine, benim annemdede göz tansiyonu mu öyle birşey çıkmıştı ama annem sağolsun damlaları hiç düzenli kullanmadı Allah'a emanet, inşallah anneciğin çok dikkat eder.

işte o görmezden gelme asla bana göre değil ...
alttan alma ise yanımdan bile geçmiyor maalesef :26:

X