- 20 Nisan 2008
- 4.464
- 458
-
- Konu Sahibi landfloves
süper bi haber bu maşallah canım bi kerede ohh 2 tane bebiş
Canlarım Allah razı olsun dua edın emı bana...
Dun bıraz lekelenmem oldu telasla hastaneye gıttım, kendı doktorum cıkmıstı baska doktor baktı, tedavıyle mı hamıle kaldın dedı cok sasırdım yoo neden kı dedım burda ıkız gozukuyor dedı, sok oldum kızlar ya... Bugun sabahtan kendı doktoruma gıttım muayene oldum tekrar o da aynı seyı soyledı suan ıkız gıbı gozukuyor ama kesenın bırı zayıf duruyor o gelısmeyıp ekarte olabılır dedı herseyı zaman gosterecek dedı... Bırı baya onden gıdıyormus gelısım olarak cumartesı kalp atısı ıcın cagırdı hem de dıgerı gelısıyor mu dıye bakacakmıs... Aslına bakarsanız tek yumurta ıkızı 100 de 1 gorulen ender bır gebelıkmıs ve doğal yolla kalınması cok zormus genelde tup bebekde olurmus o da dedıgım gıbı 100 de 1 ıhtımal... Eger dıgerı de normal gelısırse ısım zor olacak, hamılelıgım baya streslı gecıcek, aynı kesede olduklarından takıbı normal gebelıge gore daha sık olacakmıs... Kanama ıcın ılac verdı, az da olsa dusuk ıhtımalınden dolayı sureklı yatacaksın dedı. Durum bu kızlar, ne dusuncegımı sasırdım, cok dua edın bana nolur dunden berı uyku gırmedı gozume
Canlarım Allah razı olsun dua edın emı bana...
Dun bıraz lekelenmem oldu telasla hastaneye gıttım, kendı doktorum cıkmıstı baska doktor baktı, tedavıyle mı hamıle kaldın dedı cok sasırdım yoo neden kı dedım burda ıkız gozukuyor dedı, sok oldum kızlar ya... Bugun sabahtan kendı doktoruma gıttım muayene oldum tekrar o da aynı seyı soyledı suan ıkız gıbı gozukuyor ama kesenın bırı zayıf duruyor o gelısmeyıp ekarte olabılır dedı herseyı zaman gosterecek dedı... Bırı baya onden gıdıyormus gelısım olarak cumartesı kalp atısı ıcın cagırdı hem de dıgerı gelısıyor mu dıye bakacakmıs... Aslına bakarsanız tek yumurta ıkızı 100 de 1 gorulen ender bır gebelıkmıs ve doğal yolla kalınması cok zormus genelde tup bebekde olurmus o da dedıgım gıbı 100 de 1 ıhtımal... Eger dıgerı de normal gelısırse ısım zor olacak, hamılelıgım baya streslı gecıcek, aynı kesede olduklarından takıbı normal gebelıge gore daha sık olacakmıs... Kanama ıcın ılac verdı, az da olsa dusuk ıhtımalınden dolayı sureklı yatacaksın dedı. Durum bu kızlar, ne dusuncegımı sasırdım, cok dua edın bana nolur dunden berı uyku gırmedı gozume
Melıscım Allah razı olsun canım, ne hıssedecegımı sasırmıs durumdayım... Bol bol dua edıyorum...
buluşalımmm :) ne zaman geliceksin canm tam olarak
günaydınnnn..
Landfloves geçmiş olsun canım ya şimdi nasıl annen? Aldınızmı tahlil sonuçlarını?
Hayırlısı canım ya kötü şeyler getirme aklına..ne olucaksa en hayırlısı en sağlıklısı olsun ikiz olursa çok çok şanslı bi anne olucaksın 100 de 1 ihtimali rabbim size yaşatmış olacak
ayyy iki tane bıdık birden ne güzel
Konu öylece açık kalmıştı anca gördüm canlarım...
Aydasucumm öncelikle tebrik etmek istiyorum canım... Sen 1 isterken Allah 2 vermiş... Allah bebişlerine sağlık versin, hayırlısıyla gelmeyi nasip etsin... İkiz gebelik de büyütmesi de zordur belki biraz ama onun da güzelliği başka... Hem de tek yumurta ikizi bambaşka bişey... İçini ferah tut canımm...
Oy oy oyyy ne güzel bi haber buuuinşallah ikisini de sağlıcakla hayırlısıyla kucağına alırsın Aydasu cum çook sevindim
aydasuuuuum hakkınızda hayırlısı ne ise rabbim onu nasip etsin.benim komşumun da 1 aylık tek yumurta ikizi bebişleri var öyle güzeller ki öyle güzel bi duygu olduğunu söylüyor ki zorluğu var ama güzelliği çok daha fazla diyor.sakın kalkıp iş falan yapayım deme sürekli uzan dikkat et kendine
rabbim seni ve o minişleri korusundaha güzel haberlerini bekliyoruz heycanla
merhaba kızlaaaar, anaaaaam ağzım kulaklarımda, nasıl sevindim anlatamam, aydasuuuuu ikiz mi demekkii, inşallak ikiside gelişir, ikisinide sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın. hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun
11 temmuzda sabah 7.30'da izmirdeyim, düğün o günün akşamı, dönüş biletimi de almadım bir veya iki gün kalabilirim. ünv.teden bikaç arkadaşımda gelecek onlarlada düğn sonrası buluşabiliriz, daha plan tam belli değil.
hepinize teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için. annemin gözünde üveyit diye bir hastalık çıktı, daha önce özele gitmişti, ama tam teşekküllü bir araştırma hastanesine yönlendirmişler, behçet hastalığının belirtisi olabilirmiş bu yüzden araştırma yapılıyor, her yeri tek tek inceleniyor, bugünde hastanedeler, 3 gündür koşturuyorlar işte, inşallah bir şey çıkmaz , daha sonuç belli değil.
Kızlar merhaba...
Gecmısı okudum cevap yazıcam ınsallah ama sıze cok enterasan bır haberım var soktayım ben
Bebekler ıkızmıs...
Bırı gelısmeyebılırmıs belkı ama suan gozuken aynı kesede 2 yolk kesesı, yanı tek yumurta ıkızı...
Bana bıseyler dıyın, ben bı tuhafım
merhabalaaaar kızlar, akşam oldu ben ancak gelebildim, merak etmişsiniz beni kusura bakmayın dün sabah dişcideydim sonrada annem ve babam hastanedeydik,annemin bir gözü görmemeye başladı, doktorlar birsürü tahlil verdi, babam bir yandan ben bir yandan annem bir yandan o tahlili bu tahlili akşama kadar koşturduk durduk, hastaneden çıkıp çarşıyı gezdik sonrada bizim eve geldik, yemeğimizi yedik çayımızı içtik falan...
Bugünde sabahtan beri dişcideydim, bir dişime kanal tedavisi bir dişimede dolgu yapıldı. cuma kontrole gidecem tekrar. zaten akşamında da yolcuyuz allah kısmet ederse.
hanzadeciğim aradı, tam diş röntgenim çekilmişti dişci koltuğundaydım, açtım ama konuşamadım her tarafı uyuşuktuteşekkür ederim beni düşündüğünüz için
hımm bide izmire arkadaşımın düğününe gideceğim için elbise aldım kendime, haftasonu ve dün akşam elbise aramıştım en sonunda istediğim gibi bişey buldum
izmirli kızlaaaaar buluşalım mııııı
canııım ikiz annesimi olucan sen ayyyy çok heyecanlı yaa çok şaşırdım.. 2 bebiş birden zor olsada eğlenceli güzel olur arkadaş arkadaş büyürler. Hayırlısı olsun canım işallah ikiside gelişir ama gelişmezsede üzme kendini yinede tamammı.
Allah hepınızden razı olsun...
Daha ese dosta kımseye bırakın bu durumu soylemeyı hamıle oldugumu bıle soylemedım ama burası sızler oyle baskasınız kı...
Dedım hemen teyzelerımıze soyleyelım onlar bıze dua ederler...
Landfloves canım annene cok gecmıs olsun, doktor tam olarak üveit tanısını koydu mu, neler dedı bıraz anlatsana, ben goz bolumunde tıbbı sektererdım bılıyorsun... Rabbımden sıfa dılıyorum dualarım sızınle
selam kızlar
canım sanada annene geçmiş olsun..
Nasıl şimdi annen?
Kızlar merhaba...
Gecmısı okudum cevap yazıcam ınsallah ama sıze cok enterasan bır haberım var soktayım ben
Bebekler ıkızmıs...
Bırı gelısmeyebılırmıs belkı ama suan gozuken aynı kesede 2 yolk kesesı, yanı tek yumurta ıkızı...
Kızlar merhaba...
Bebekler ıkızmıs...
aydasu evet üveyit teşhisi koyuldu tam olarak. ama üveyit bir hastalığın sebebi olabilirmiş en kötüsüde behçet hastalığının belirtisi olabilirmiş o yüzden araştırılıyor inşallah birşeyi çıkmaz. sen ne biliyorsun bu hastalıkla ilgili ?
subhanallah!!!
ayy ne diyeyim kızım ya şoktayım şuan
canım önceden üzülüp, sonra Allahın takdiri dedin ya..Bak 2 sevinç birden geldi, Allahım sağlıklı sıhhatli süslü kız bebiş versin
Sen ne düşünüyorsun bilmem ama, ben teyzesi olarak içime böyle doğdu
hamişler size bişey sorucam, biz kuzenlerle tatile gidecektik arabayla geze geze Ardahana, ama 2 yerde durup kalacağız birer gün.. Şimcik bu kuzenlerden birinin eşi 6 haftalık hamişmiş yeni öğrendikdoktorunada soracak, sizin bir bilginiz varmı, sakıncası olurmu?