- 27 Ağustos 2007
- 2.605
- 1
-
- Konu Sahibi landfloves
günaydınn canlar
hayırlı güzel musmutlu hafta bizim olsun inşşşş..
size bahsetmiştim ya eşimin kuzeninin karısı doğum yapıcak diye bebiş doğmuş bizde c.tesi görmeye gittik evlerine..amanda maşşaalaahh karpkara miniciik bi kız doğmuş
çok şeker ama çok minik kucağıma verdiler tutamadım doğru düzgünn yok dedim ben becrememyeni doğmuş bebek bakımı zor ve sabır gerektiriyomuş kızlar annesi dakka başı emziriyo 5dk emiyo emerken uyuyo tam yerine koyuyo 2dk sonra tekrar ağlayıp emmek istiyo geç kalmaya gör amaaann nasıl bas bas ağrıyo sinirden saçları dimdik oluyo
yanlız hamişler siz siz olun hamişken çok fazla yemeği kaçırmayın ve bol bol yürüyüş hareket yapın kız hamileyken aşırı derecede kilo almış ve hareketsizlikten elleri ayakları ödem yapmış hala şişti yürüyemiyomuş son günlerde o yüzden sezeryan olsun istedim diyo.ama o kiloları nasıl vericek bilmiyorum inşş.verebilir morali baya bozuk şişliklerden ve kilodan yana.
bide annanesi hasatanede yatıyomuş anneside onun yanında ablasıylada aynı gün doğum yapmışlar oyüzden yanında kimse yok kv biz geldikten sonra geldi o da pek yardımcı değilmiş
baya bi üzgün oyüzden.allah yardımcısı olsun.kızlar bide aman siz hamilelik süresi boyunca çok okuyp araştırın bebek bakımı lahusalık dönemi falan filan neolcağımız belli değil onun gibi yalnız kalırsak en azından ne yapıp yapmıcağımızı bilir ona göre davranırız.yazık hiç bişi bilmiyo süt veren bi anne olarak yemeğine pul biber attı hemen uyardık acı şeyler yeme diye.
bide geceleri sürekli ağladığından sütü yetmediğini düşünüp hazır mamada vermeye başlamış daha 3günlük çocuğayani bilinçli olmak lazım
pazar günüde evdeydim evimle ilgilendim
buarada aydasu canım allh kavuştursun ne güzel hasret gidermişsiniz fotolarından gördüğüm kadarıyla annene de çok benziyosun.benim sistit çoğu zaman olur ama kısa sürüyo
neden anlamadım uzun süre tuvaletimi tutunca oluyo acab başka bişi midir ki bu?
pinguuu evin bahçesini görmedim ama ilk kattaydı nedense senin evin olarak düşünmüşüm rüyamda
jelocum ahsencim sizinde göbekler çıktımı?? ben hep bol şeyler giyiyorum biraz dar giysem daha tam hamile gibide değilim kilo göbeği gibi çıkyo kendimde zayıf olmadığım için kilolu gibi oluyorum
hayırlı günler
kızlar haftasonu Bursa'daydık, Allah razı olsun kayınvalidem hiç kaldırmadı yerimden, elleriyle besledi
bu arada onlar 5 elti aynı binada oturuyor iki gün boyunca bol bol hamilelik ve doğum hikayesi dinledim
benim bulantılarım epeyce azaldı hamdolsun, sanırım bir kaç hafta içerisinde tamamen bitecek
şuan çok bulanıyo ama
aydasu senin de bulantıların başlamış, inşaAllah benim kdar bulanmaz hafif hafif atlatırsın
benim de çıktı canım 9 haftadan beri çok hafif var
normalde karnım düz oldgu için heralde bebeğim varlığını erken gösterdi
ama öyle bol şeyler giyme ihtiyacı hissetmedim henüz
zaten epeyce zayıfladım, pantolonlarım bol oluyor
jelocum ahsencim sizinde göbekler çıktımı?? ben hep bol şeyler giyiyorum biraz dar giysem daha tam hamile gibide değilim kilo göbeği gibi çıkyo kendimde zayıf olmadığım için kilolu gibi oluyorum
göbeğim çıktıazıcık vardı zaten hamile kalmadan 2 haftadır dahada çıktı göbiş komik görünüyorum aynaya baktığımda daha başındayız hamileliğin ama normalmi acaba göbeğin bu aralar çıkması haftasonu bol pantolon aldım diğer pantolonlarım sıkmaya başlamıştı hafif bol giyiyorum şimdi daha rahat ettim,çokda bişey yemiyorum ama çıktı yani aman olsun seviyorum göbişimi
oooh ne güzel olmuş canım hep annenmi bakıcak azıcıkta kayınvaliden baksınmorarlini bozucak bişi yapmadılar diimi? benimde kayınvalidemler belki gelemeyebilirlermiş. ben kilo aldım canım ya 2 kilo aldım bulantım olmadığından azda olsa yedim ben ve her yediğim yaradı. şişliğim var. pantolonlarım ilikleniyo ama karnımı çok rahatsız ediyo otururken açıyorum düğmesini. canım hiçbi yemeği istemiyo ve yapmakta istemiyorum. ne yapıcamı şaşıyorum yaa.
aynen canım ya bende çok seviyorum göbişimi. çok yemek yemediğim halde kilo alıcam galiba ama napim ya bünyem böyle işte alıyorum. h.sonu denize gidicez acaba güneş ve deniz zararlı olurmu doktoruma sormam lazım.
sağolsun kayınvalidem iyi baktı ama ben tabi rahat edemedim, yatmadım hiç
"tembel gelin" sanmasınlar beni
bütün yengeler tek tek geldi, ev hiç boş durmadığı için pek dinlenemedim
ilaçlar bana aşırı uyku yapıyor, yamultuyor resmen
ctesi gecesi kadınlar yine toplanmıştı anam gece 1 e kadar oturdular
eşim de yukardaydı, benim yattığımı sanmış
aşağıya iniip benim yamulmuş halimi görünce hepsini gönderdi evlerine şakayla karışık
para mevzusu yine açıldı canım, yine istediler ama eşim yüz vermedi
zaten bir sürü hediye alıp gittik, market alışverişi de yaptık evlerine
doymuyolar anacığım ne yapayım
kıyafet konusunda bir ay sonra iyice sıkıntıya düşmeye başlarsın o halde
pantolon yerine etek giysen daha rahat etmez misin?
ama iş yerinde izin veriliyor mu bilmem
aynen canım ya bende çok seviyorum göbişimi. çok yemek yemediğim halde kilo alıcam galiba ama napim ya bünyem böyle işte alıyorum. h.sonu denize gidicez acaba güneş ve deniz zararlı olurmu doktoruma sormam lazım.
siz zaten eliniz kolunuz dolu gitmişsiniz düşünceli olduğunuzu göstermişiniz canım. iyi hadi üzülücen bişey olmamışş güzel bi h.sonu geçirmişsiniz. canım ben ilaç almadığım halde erkenden uykum geliyo ya. akşamları tv karşısında sızıp kalıyorummide bulantısı oluyo benimde hafif hafif kokulara karşı hassaslaştım ve baş dönmesi çok yaşıyorum. cuma günü tansiyonum büyük 9 küçük 6 geliyodu.
Sev tabi göbişinibende yemiyorum püngum inanki az yiyorum ama yarıyor sanırım genelde meyve yiyorum bu aralar birde haftasonu bol bol yürüyorum geziyorum,deniz ay ne güzel olur tabiki sor bakalım izin vericekmi,benim doktor çok fazla güneşte sıcakta kalma dedi yoksa herhafta havuzda olurdum gerçi gidesim var gölgede dururuz
bebekler bizi tüketiyor, bütün vitamin depolarımızı harcıyolar
biz yesek de yemesek de onlar işlerini görüyor yani ve büyüyolar
göbeğimi ben de çok seviyorum, hele yan yatınca daha çok belli oluyo, okşuyorum hep
kocam her akşam göbeğimi seviyo konuşuyo bebeğiyle. genelde bebeğim yavrum diye seviyo ama bazen kızım bazen oğlum diyo. diyorum çocuğun kafasını karıştırıcan bi kızım bi oğlum, bazen öyle ağzından çıkıveriyo. cinsiyetini öğrensekte ona göre hitap etsek artık
kocam her akşam göbeğimi seviyo konuşuyo bebeğiyle. genelde bebeğim yavrum diye seviyo ama bazen kızım bazen oğlum diyo. diyorum çocuğun kafasını karıştırıcan bi kızım bi oğlum, bazen öyle ağzından çıkıveriyo. cinsiyetini öğrensekte ona göre hitap etsek artık