Eylül dostluğumuza burada devam (:

Cuma gunu annemle kardesımı yolcu ettım, cok kısa kaldılar ama zaten pıyangodan cıkmıs bır zıyarettı, babam daha cok yalnız kalmasın dıye vakıtlıce donduler... O kadar mutlu olmusum kı esım dıyor soyle annemlere daha gıtmesınler, sen cok mutlu oldun kalsınlar daha dıye...
Hanı hep dıyordum ya sıze aılem gelsın neler neler yapcam dıye, hıc ıstedıgım gıbı yapamadım ya, tam hamılelıgımı ogrendıgım zamana denk geldı, bas donmesı mıde bulanması derken mutfaga pek gıremedım, ben pılav makarna yaptıysam annem ana yemeklerı yaptı, cok uzuldum ben ıstedıgım gıbı agırlayamadıgım ıcın ama annem cok kızdı yapcam tabı annenım senın dıye...
Ooo mantılar yapcaktım, katmerler yapcaktım, sarmalar, kurabıyeler :KK14: yapamadım :KK14:
Bı yas pasta yaptım ona da bayıldılar ozellıkle kardesım hıc begenmez yas pastları bayıldı kuzum benım:KK14:, hıc olmazsa onu yaptım dıyorum artık...

Cuma gunu annemle kardesımle gezmeye cıktık, esım ısteydı... Selımıye camısını gezdırdım, muzeye goturdum dıger tarıhı camılerı gezdırdım bızımkılere bır suru resım cekıldık... Yemek yedık bır yerde, sonra kardesım nefret etmesıne ragmen kırmadı benı pazara gıttık, kendıme evde gıymek ıcın bı suru bol bol tsortler taytlar aldım :KK55: Elımızden geldıgınce guzel vakıt gecırdık, ayrılmak cok zor geldı ama :KK14: Allah nasıp ederse bız ekım gıbı anca gıdebılcegız memlekete...

Bu arada doktora gıttım bebegım bugun ıtıbarı ıle 4 hafta 6 gunluk teyzelerı, ben de polıkıstık over oldugu ıcın gec dollenme... Sofısımın bebegı daha buyuk mesela... Sabahları yoğun mıde bulantım ve bas donmelerım oluyor... Salı gunu doktora gıdecem elıme bır kagıt verdıler bır suru tahlıl var, ben kan vermekten cok tırsıyorum ama katlanıcaz bebeklerımız ıcın... Deneyımlı anneler deyın bakayım kac tup kan aldılar sızler :KK37: Esım cok yoğun calısıyor yalnız gıdecem o yuzden de tırsıyorum bıraz :KK1:
Oyle ıste kızlar...
Sımdı de tek basıma oturuyorum esım ıste, sezon acıldı artık cok daha fazla yoğun olcak...

Bayıldım bayıldım, nasıl da ozendım anlatamam canım...
Ay ben de yapsam becerebılırmıyım kı? Bı de seneye tayınımız var o kocaman agac olursa :KK1: burlarda bırakmaya kıyamam yuklenır onuda gotururum :KK53:

Canım madem tatıl donusu sakın ıhmal etme olur mu?
Hormonlarda bır dengesızlık durumu var bellı kı, normal degıl cunku, o kadar kan kaybına halın de kalmaz zaten bı lokmacıksın...
Mutlaka gıt tatılden sonra, oralarda da dıkkat et kendıne, makınen de oldu nasılsa bızım ıcın de bol bol resım cek :KK55:

Boyle ısler nasıp kısmet canım, dedıgın gıbı maddıyatta onemlı... Gıdemezsen anlayısla karsılar mı arkadasın?

canım bu limonun ağaç olması zaten üç beş seneyi bulur, bizde o kadar yıl bu evde oturmayabiliriz, bende götürürüm ağacımı nereye gidersem. hatta tatile gidecez, anahtarda annemlerde var, iki gün arayla gelip çiçeklerimi sulayın diyorum, sonra ama eşime diyorum limonum hassas onun toprağının nemli kalması lazım, hadi sulayamazlarsa diyorum, oda limonuda yanımızda götürelim olmaz bakamaz onlar diyor :KK37: piss dalga geçiyor benimle :KK19::KK19:

evet canım tatil dönüşü mutlaka gitmeliyim, mutlaka bir sorun vardır diye düşünüyorum. İnşallah kötü bişey de çıkmaz :26:

canım düğüne gitmeye karar verdim, nasılsa tatilden sonra işe girmeyi düşünüyorum, borçlar bir şekilde ödenir, ama bu düğün birdaha olmayacak, dün uçak biletimi aldım, 11 temmuzda izmirdeyim kızlaaaar :KK55::KK55: düğün çiğlideymiş, ertesi günde izmirde olurum sanırım, izmirliler görüşmeyi çok isterim sizlerleeee :KK16::KK16:

aydasucuum ne güzel annenle kardeşini ağırlamışsın, çok sevindim hasret gidermenize,

eşim oflayıp puflamaya başladı, bişeye bakıp çıkacam demiştim, kapatmam lazım.

yazarım sonraaa :KK4:

canım bu limonun ağaç olması zaten üç beş seneyi bulur, bizde o kadar yıl bu evde oturmayabiliriz, bende götürürüm ağacımı nereye gidersem. hatta tatile gidecez, anahtarda annemlerde var, iki gün arayla gelip çiçeklerimi sulayın diyorum, sonra ama eşime diyorum limonum hassas onun toprağının nemli kalması lazım, hadi sulayamazlarsa diyorum, oda limonuda yanımızda götürelim olmaz bakamaz onlar diyor :KK37: piss dalga geçiyor benimle :KK19::KK19:

evet canım tatil dönüşü mutlaka gitmeliyim, mutlaka bir sorun vardır diye düşünüyorum. İnşallah kötü bişey de çıkmaz :26:

canım düğüne gitmeye karar verdim, nasılsa tatilden sonra işe girmeyi düşünüyorum, borçlar bir şekilde ödenir, ama bu düğün birdaha olmayacak, dün uçak biletimi aldım, 11 temmuzda izmirdeyim kızlaaaar :KK55::KK55: düğün çiğlideymiş, ertesi günde izmirde olurum sanırım, izmirliler görüşmeyi çok isterim sizlerleeee :KK16::KK16:

:KK1::KK1::KK1:
Esın de bı alem :KK1: Napalım ınsan ozenıyor, uzerıne tıtrıyor cıceklerının... Benım sadece ıkı saksı feslegenım var, mınnacıkken aldım ektım, gıdıp gelıp sevıyorum, esıme de dıyorum babası sevsene yavrularını dıye :KK1: ot babasımıyım ben dıyo :KK53: dun aksam balkonda otururken feslegenı sevıyor kokusu gelsın dıye ama sert sert, bı kızdım cocuguma narın davran vurma o kadar kafasına aptal olcak dıye :KK1:

Sevındım canım dugune gıdebılcek olmana, hıc olmasa ıcın rahat edecek...
Cıglı ıle merkez o kadar da uzek sayılmaz zaten ulasım heryere kolay, ıns kızlarlar bulusabılırsınız...

Belkı mevsımsel bır hormon bozuklugu olabılır canım, kotu bırsey cıkmaz ıcını ferah tut canım benım...

Esın de bı alem :KK1: Napalım ınsan ozenıyor, uzerıne tıtrıyor cıceklerının... Benım sadece ıkı saksı feslegenım var, mınnacıkken aldım ektım, gıdıp gelıp sevıyorum, esıme de dıyorum babası sevsene yavrularını dıye :KK1: ot babasımıyım ben dıyo :KK53: dun aksam balkonda otururken feslegenı sevıyor kokusu gelsın dıye ama sert sert, bı kızdım cocuguma narın davran vurma o kadar kafasına aptal olcak dıye :KK1:

Cıglı ıle merkez o kadar da uzek sayılmaz zaten ulasım heryere kolay, ıns kızlarlar bulusabılırsınız...

Belkı mevsımsel bır hormon bozuklugu olabılır canım, kotu bırsey cıkmaz ıcını ferah tut canım benım...
[/QUOaydasu çok temiz kalplisin canım hamileliğine çok sevindim Allah kucağına almayı da nasip etsin canım sağlıcakla.Annenle içinde üzülme canım her şeyi sen yapsaydın annen kızının evinde kendini misafir zannederdi şimdi daha rahat etmiştir:KK34:sonra bolca yapar yedirirsin:)

[/QUOaydasu çok temiz kalplisin canım hamileliğine çok sevindim Allah kucağına almayı da nasip etsin canım sağlıcakla.Annenle içinde üzülme canım her şeyi sen yapsaydın annen kızının evinde kendini misafir zannederdi şimdi daha rahat etmiştir:KK34:sonra bolca yapar yedirirsin:)

Allah razı olsun canım benım. Evet annem de aynen senın dedıgın gıbı dıyor ama ıste ınsan o kadar zaman hayal kurup ıstedıklerını yapamayınca uzuluyor...

Sen naptın canım doktor ısını? Ne zaman gıdeceksın?

Allah razı olsun canım benım. Evet annem de aynen senın dedıgın gıbı dıyor ama ıste ınsan o kadar zaman hayal kurup ıstedıklerını yapamayınca uzuluyor...

Sen naptın canım doktor ısını? Ne zaman gıdeceksın?

önümüzdeki hafta sınavım var ondan sonra benimde misafirlerim gelicek inş sonrada ramazan zaten ramazandan sonra tatile gidicez ondan sonra gidicem canım inş hatırlayıp sorduğun için teşk ederim

Günaydın kızlar iyi haftalar herkese bu haftayı herkes huzurlu ve mutlu geçirsin:KK16:
Haftasonu yoğundum temizlikti market alışverişiydi sıcaktı derken nasıl geçti anlamadım,birkaç tane pantalon tshirt aldık eşimle azıcık bollardan aldık tabi göbeğim çıktı yavv:KK1:
Sağlık ocağında yaptırdığım testlerimin sonuçlarını annem almıştı B12 eksik çıktı sadece diğerleri temiz çıktı buna şükür:KK34:

günaydın dünyanın en güzel hatunlarııııı

herkesin yeni haftası güzellikler getirsin inş.

aydasum Allah kavuştursun canım benim.

bende biraz sonra camideki çocuklarıma kuran öğretmeye gideceğim.

dün eşimle atladık motorumuza denize gittik bi güzel yüzdük.

bugünde akşam yemeğe misafirim var menum de izmir köfte-pirinç pilavı-yoğurt ve salata

öğleden sonra görüşmek üzereeeee.....

günaydın eylül güzellerii... cuma günü yazamadım size ISO cuları atlattık hayırlısıyla. h.sonu c.tesi bütün gün ewdeydim. yerleri silip toz aldım, bol bol dinlendim. dün akşamüstü anneme gittim. yemekten sonra parka çıktık hepberaber.

geçmişi okudum.
miracle ; canım çok geçmiş olsun çok şükür ki ucuz atlatmışsın. kendini bi okut bence güzelim nazar var galiba sende.
Aydasu; Allah kavuştursun canıım. Üzülme annenlere istediiğn gibi hizmet edemediğin için onlar zaten torun müjdesiyle havalardadırlar. Sürekli sen bişeyler yapsan annen daha çok rahatsız olurdu seni yorduğunu düşünürdü. böyle daha iyi olmuş. sen oraya gittiğinde yaparsın istediklerini.
chitlenbik ; kız ewin dışı nasıldı bahçeli 4 katlı bi evse bizim evi görmüşsündür :KK1:
landfloves; ayy ne güzel yurtdışına gidiyosunuz dimi tatile biz yurtiçinde bile biyere gidemicez gibi görünüyo. kayınvalidemler gelmezse haftaya babamlarla gidebilir belki biyerlere. ya izmire geldiğinde bende gelmek görüşmek isterim ama pek imkanı yok gibi :KK50:

yazmayı atladığım kızlar geçmiş o kadar birikmişki valla okurken unuttum ne yazıcamı :KK9:

benim bebiş artık pantolonlara sığmıyo kızlar rahatsız etmeye başladı baya. otururken düğmemi açık bırakıyorm :KK1: hamile pantolonu almam gerek sanırım artık. :KK16:

günaydınn canlar
hayırlı güzel musmutlu hafta bizim olsun inşşşş..
size bahsetmiştim ya eşimin kuzeninin karısı doğum yapıcak diye bebiş doğmuş bizde c.tesi görmeye gittik evlerine..amanda maşşaalaahh karpkara miniciik bi kız doğmuş :KK16:
çok şeker ama çok minik kucağıma verdiler tutamadım doğru düzgünn yok dedim ben becremem :KK53: yeni doğmuş bebek bakımı zor ve sabır gerektiriyomuş kızlar annesi dakka başı emziriyo 5dk emiyo emerken uyuyo tam yerine koyuyo 2dk sonra tekrar ağlayıp emmek istiyo geç kalmaya gör amaaann nasıl bas bas ağrıyo sinirden saçları dimdik oluyo :KK1:
yanlız hamişler siz siz olun hamişken çok fazla yemeği kaçırmayın ve bol bol yürüyüş hareket yapın kız hamileyken aşırı derecede kilo almış ve hareketsizlikten elleri ayakları ödem yapmış hala şişti yürüyemiyomuş son günlerde o yüzden sezeryan olsun istedim diyo.ama o kiloları nasıl vericek bilmiyorum inşş.verebilir morali baya bozuk şişliklerden ve kilodan yana.
bide annanesi hasatanede yatıyomuş anneside onun yanında ablasıylada aynı gün doğum yapmışlar oyüzden yanında kimse yok kv biz geldikten sonra geldi o da pek yardımcı değilmiş
baya bi üzgün oyüzden.allah yardımcısı olsun.kızlar bide aman siz hamilelik süresi boyunca çok okuyp araştırın bebek bakımı lahusalık dönemi falan filan neolcağımız belli değil onun gibi yalnız kalırsak en azından ne yapıp yapmıcağımızı bilir ona göre davranırız.yazık hiç bişi bilmiyo süt veren bi anne olarak yemeğine pul biber attı hemen uyardık acı şeyler yeme diye.
bide geceleri sürekli ağladığından sütü yetmediğini düşünüp hazır mamada vermeye başlamış daha 3günlük çocuğa :KK50: yani bilinçli olmak lazım :KK34:
pazar günüde evdeydim evimle ilgilendim :KK16:
buarada aydasu canım allh kavuştursun ne güzel hasret gidermişsiniz fotolarından gördüğüm kadarıyla annene de çok benziyosun.benim sistit çoğu zaman olur ama kısa sürüyo
neden anlamadım uzun süre tuvaletimi tutunca oluyo acab başka bişi midir ki bu?
pinguuu evin bahçesini görmedim ama ilk kattaydı nedense senin evin olarak düşünmüşüm rüyamda :KK1:

Cuma gunu annemle kardesımı yolcu ettım, cok kısa kaldılar ama zaten pıyangodan cıkmıs bır zıyarettı, babam daha cok yalnız kalmasın dıye vakıtlıce donduler... O kadar mutlu olmusum kı esım dıyor soyle annemlere daha gıtmesınler, sen cok mutlu oldun kalsınlar daha dıye...
Hanı hep dıyordum ya sıze aılem gelsın neler neler yapcam dıye, hıc ıstedıgım gıbı yapamadım ya, tam hamılelıgımı ogrendıgım zamana denk geldı, bas donmesı mıde bulanması derken mutfaga pek gıremedım, ben pılav makarna yaptıysam annem ana yemeklerı yaptı, cok uzuldum ben ıstedıgım gıbı agırlayamadıgım ıcın ama annem cok kızdı yapcam tabı annenım senın dıye...
Ooo mantılar yapcaktım, katmerler yapcaktım, sarmalar, kurabıyeler :KK14: yapamadım :KK14:
Bı yas pasta yaptım ona da bayıldılar ozellıkle kardesım hıc begenmez yas pastları bayıldı kuzum benım:KK14:, hıc olmazsa onu yaptım dıyorum artık...

Cuma gunu annemle kardesımle gezmeye cıktık, esım ısteydı... Selımıye camısını gezdırdım, muzeye goturdum dıger tarıhı camılerı gezdırdım bızımkılere bır suru resım cekıldık... Yemek yedık bır yerde, sonra kardesım nefret etmesıne ragmen kırmadı benı pazara gıttık, kendıme evde gıymek ıcın bı suru bol bol tsortler taytlar aldım :KK55: Elımızden geldıgınce guzel vakıt gecırdık, ayrılmak cok zor geldı ama :KK14: Allah nasıp ederse bız ekım gıbı anca gıdebılcegız memlekete...

Bu arada doktora gıttım bebegım bugun ıtıbarı ıle 4 hafta 6 gunluk teyzelerı, ben de polıkıstık over oldugu ıcın gec dollenme... Sofısımın bebegı daha buyuk mesela... Sabahları yoğun mıde bulantım ve bas donmelerım oluyor... Salı gunu doktora gıdecem elıme bır kagıt verdıler bır suru tahlıl var, ben kan vermekten cok tırsıyorum ama katlanıcaz bebeklerımız ıcın... Deneyımlı anneler deyın bakayım kac tup kan aldılar sızler :KK37: Esım cok yoğun calısıyor yalnız gıdecem o yuzden de tırsıyorum bıraz :KK1:
Oyle ıste kızlar...
Sımdı de tek basıma oturuyorum esım ıste, sezon acıldı artık cok daha fazla yoğun olcak...

Ne güzel aileni ağırlamışsın gezdirmişsin motive olmuşsundur,hamilesin sonuçta herşeyi yapamıyabilirsin bu çok normal üzülme bunun için annenle beraber yapmışsınız annen faydası dokunduğu için sevinmiştir,
Geç döllenme olsun bişeycik olmaz,senin ve bebeğin sağlıklı olunda:KK34:
Kan aldırmaktan korkuyomusun:KK1: aydasu kocaman kız oldun :KK1: tırsmak falan yok hem acımıyo anlamıyosun bile 3 tüp kan aldıklarını:KK1: benden 3 tüp alındı genelde böyledir heralde:KK34:

chitlenbik; kızın durumuna çok üzüldüm ya kıyamam ilk bebek yapayanlız nasıl başedicek onunla. annesinin başka kardeşi yokmuymuş ya kızı yanlız bırakmasaydı. benim elim ayağıma dolanır mutlaka biiri yanımda olmalı. Annem olmasa yengem olur ayy yanlız kendimi düşünemiyorum bile. ben 2 ay annemde kalıcam yanlız başedemem diye. korkarım ona bi zarar vermekten ya ne kadar okusak bilgilensekte tecrübe gibisi yokki dimi. Allah yardımcısı olsun işallah. sistit olayına gelince bendede çok oluyo o canım. hamilelikte öncede çok olurdu. bekarkende ewliykende. hatta yeni ewliyken öyle bi olduki sıcak su torbaları koydum karnıma kasıklarıma. resmen sancıdı. şimdide tuvalete giriyorum ellerimi yıkarken tekrar geldi gbi olyuo hadi tekrar giriyorum. tam çıkıyorum odaya geçiyorum yine geliyo :KK9: Anlamadım bende neden.

chitlenbik; kızın durumuna çok üzüldüm ya kıyamam ilk bebek yapayanlız nasıl başedicek onunla. annesinin başka kardeşi yokmuymuş ya kızı yanlız bırakmasaydı. benim elim ayağıma dolanır mutlaka biiri yanımda olmalı. Annem olmasa yengem olur ayy yanlız kendimi düşünemiyorum bile. ben 2 ay annemde kalıcam yanlız başedemem diye. korkarım ona bi zarar vermekten ya ne kadar okusak bilgilensekte tecrübe gibisi yokki dimi. Allah yardımcısı olsun işallah. sistit olayına gelince bendede çok oluyo o canım. hamilelikte öncede çok olurdu. bekarkende ewliykende. hatta yeni ewliyken öyle bi olduki sıcak su torbaları koydum karnıma kasıklarıma. resmen sancıdı. şimdide tuvalete giriyorum ellerimi yıkarken tekrar geldi gbi olyuo hadi tekrar giriyorum. tam çıkıyorum odaya geçiyorum yine geliyo :KK9: Anlamadım bende neden.

canım annesinin 6 erkek kardeşi varmış hepsi evli barklı çoluk çocuk sahibi ama işte birazda vicdan meselesi sanırm bende sorudm bari yengenlerden biri enazından 15gün kalsaydı annen yanına gelseydi diye kalan olmadı dedi.hatta biz ordayken iki yengesi de ziyaretine geldi 15dk oturup gittiler zor bi durum gerçekten.
ay sorma sistit tam bi baş belası hiç bişi yapasım gelmiyo öyle olunca pantlon bile giymek istemedim ogün inş. bidaha olmazz :KK31:

jelocum ahsencim sizinde göbekler çıktımı?? ben hep bol şeyler giyiyorum biraz dar giysem daha tam hamile gibide değilim kilo göbeği gibi çıkyo kendimde zayıf olmadığım için kilolu gibi oluyorum :KK9:

X