- 20 Nisan 2008
- 4.464
- 458
-
- Konu Sahibi landfloves
Bayıldım bayıldım, nasıl da ozendım anlatamam canım...
Ay ben de yapsam becerebılırmıyım kı? Bı de seneye tayınımız var o kocaman agac olursaburlarda bırakmaya kıyamam yuklenır onuda gotururum
Canım madem tatıl donusu sakın ıhmal etme olur mu?
Hormonlarda bır dengesızlık durumu var bellı kı, normal degıl cunku, o kadar kan kaybına halın de kalmaz zaten bı lokmacıksın...
Mutlaka gıt tatılden sonra, oralarda da dıkkat et kendıne, makınen de oldu nasılsa bızım ıcın de bol bol resım cek
Boyle ısler nasıp kısmet canım, dedıgın gıbı maddıyatta onemlı... Gıdemezsen anlayısla karsılar mı arkadasın?
canım bu limonun ağaç olması zaten üç beş seneyi bulur, bizde o kadar yıl bu evde oturmayabiliriz, bende götürürüm ağacımı nereye gidersem. hatta tatile gidecez, anahtarda annemlerde var, iki gün arayla gelip çiçeklerimi sulayın diyorum, sonra ama eşime diyorum limonum hassas onun toprağının nemli kalması lazım, hadi sulayamazlarsa diyorum, oda limonuda yanımızda götürelim olmaz bakamaz onlar diyorpiss dalga geçiyor benimle
evet canım tatil dönüşü mutlaka gitmeliyim, mutlaka bir sorun vardır diye düşünüyorum. İnşallah kötü bişey de çıkmaz :26:
canım düğüne gitmeye karar verdim, nasılsa tatilden sonra işe girmeyi düşünüyorum, borçlar bir şekilde ödenir, ama bu düğün birdaha olmayacak, dün uçak biletimi aldım, 11 temmuzda izmirdeyim kızlaaaardüğün çiğlideymiş, ertesi günde izmirde olurum sanırım, izmirliler görüşmeyi çok isterim sizlerleeee
Esın de bı alemNapalım ınsan ozenıyor, uzerıne tıtrıyor cıceklerının... Benım sadece ıkı saksı feslegenım var, mınnacıkken aldım ektım, gıdıp gelıp sevıyorum, esıme de dıyorum babası sevsene yavrularını dıye ot babasımıyım ben dıyo dun aksam balkonda otururken feslegenı sevıyor kokusu gelsın dıye ama sert sert, bı kızdım cocuguma narın davran vurma o kadar kafasına aptal olcak dıye
Sevındım canım dugune gıdebılcek olmana, hıc olmasa ıcın rahat edecek...
Cıglı ıle merkez o kadar da uzek sayılmaz zaten ulasım heryere kolay, ıns kızlarlar bulusabılırsınız...
Belkı mevsımsel bır hormon bozuklugu olabılır canım, kotu bırsey cıkmaz ıcını ferah tut canım benım...[/QUOaydasu çok temiz kalplisin canım hamileliğine çok sevindim Allah kucağına almayı da nasip etsin canım sağlıcakla.Annenle içinde üzülme canım her şeyi sen yapsaydın annen kızının evinde kendini misafir zannederdi şimdi daha rahat etmiştirsonra bolca yapar yedirirsin:)
Esın de bı alemNapalım ınsan ozenıyor, uzerıne tıtrıyor cıceklerının... Benım sadece ıkı saksı feslegenım var, mınnacıkken aldım ektım, gıdıp gelıp sevıyorum, esıme de dıyorum babası sevsene yavrularını dıye ot babasımıyım ben dıyo dun aksam balkonda otururken feslegenı sevıyor kokusu gelsın dıye ama sert sert, bı kızdım cocuguma narın davran vurma o kadar kafasına aptal olcak dıye
Sevındım canım dugune gıdebılcek olmana, hıc olmasa ıcın rahat edecek...
Cıglı ıle merkez o kadar da uzek sayılmaz zaten ulasım heryere kolay, ıns kızlarlar bulusabılırsınız...
Belkı mevsımsel bır hormon bozuklugu olabılır canım, kotu bırsey cıkmaz ıcını ferah tut canım benım...[/QUOaydasu çok temiz kalplisin canım hamileliğine çok sevindim Allah kucağına almayı da nasip etsin canım sağlıcakla.Annenle içinde üzülme canım her şeyi sen yapsaydın annen kızının evinde kendini misafir zannederdi şimdi daha rahat etmiştirsonra bolca yapar yedirirsin:)
Allah razı olsun canım benım. Evet annem de aynen senın dedıgın gıbı dıyor ama ıste ınsan o kadar zaman hayal kurup ıstedıklerını yapamayınca uzuluyor...
Sen naptın canım doktor ısını? Ne zaman gıdeceksın?
Allah razı olsun canım benım. Evet annem de aynen senın dedıgın gıbı dıyor ama ıste ınsan o kadar zaman hayal kurup ıstedıklerını yapamayınca uzuluyor...
Sen naptın canım doktor ısını? Ne zaman gıdeceksın?
önümüzdeki hafta sınavım var ondan sonra benimde misafirlerim gelicek inş sonrada ramazan zaten ramazandan sonra tatile gidicez ondan sonra gidicem canım inş hatırlayıp sorduğun için teşk ederim
Cuma gunu annemle kardesımı yolcu ettım, cok kısa kaldılar ama zaten pıyangodan cıkmıs bır zıyarettı, babam daha cok yalnız kalmasın dıye vakıtlıce donduler... O kadar mutlu olmusum kı esım dıyor soyle annemlere daha gıtmesınler, sen cok mutlu oldun kalsınlar daha dıye...
Hanı hep dıyordum ya sıze aılem gelsın neler neler yapcam dıye, hıc ıstedıgım gıbı yapamadım ya, tam hamılelıgımı ogrendıgım zamana denk geldı, bas donmesı mıde bulanması derken mutfaga pek gıremedım, ben pılav makarna yaptıysam annem ana yemeklerı yaptı, cok uzuldum ben ıstedıgım gıbı agırlayamadıgım ıcın ama annem cok kızdı yapcam tabı annenım senın dıye...
Ooo mantılar yapcaktım, katmerler yapcaktım, sarmalar, kurabıyeleryapamadım
Bı yas pasta yaptım ona da bayıldılar ozellıkle kardesım hıc begenmez yas pastları bayıldı kuzum benım, hıc olmazsa onu yaptım dıyorum artık...
Cuma gunu annemle kardesımle gezmeye cıktık, esım ısteydı... Selımıye camısını gezdırdım, muzeye goturdum dıger tarıhı camılerı gezdırdım bızımkılere bır suru resım cekıldık... Yemek yedık bır yerde, sonra kardesım nefret etmesıne ragmen kırmadı benı pazara gıttık, kendıme evde gıymek ıcın bı suru bol bol tsortler taytlar aldımElımızden geldıgınce guzel vakıt gecırdık, ayrılmak cok zor geldı ama Allah nasıp ederse bız ekım gıbı anca gıdebılcegız memlekete...
Bu arada doktora gıttım bebegım bugun ıtıbarı ıle 4 hafta 6 gunluk teyzelerı, ben de polıkıstık over oldugu ıcın gec dollenme... Sofısımın bebegı daha buyuk mesela... Sabahları yoğun mıde bulantım ve bas donmelerım oluyor... Salı gunu doktora gıdecem elıme bır kagıt verdıler bır suru tahlıl var, ben kan vermekten cok tırsıyorum ama katlanıcaz bebeklerımız ıcın... Deneyımlı anneler deyın bakayım kac tup kan aldılar sızlerEsım cok yoğun calısıyor yalnız gıdecem o yuzden de tırsıyorum bıraz
Oyle ıste kızlar...
Sımdı de tek basıma oturuyorum esım ıste, sezon acıldı artık cok daha fazla yoğun olcak...
yani jeloocum sorunumu beğendin demek....
aşk olsun
chitlenbik; kızın durumuna çok üzüldüm ya kıyamam ilk bebek yapayanlız nasıl başedicek onunla. annesinin başka kardeşi yokmuymuş ya kızı yanlız bırakmasaydı. benim elim ayağıma dolanır mutlaka biiri yanımda olmalı. Annem olmasa yengem olur ayy yanlız kendimi düşünemiyorum bile. ben 2 ay annemde kalıcam yanlız başedemem diye. korkarım ona bi zarar vermekten ya ne kadar okusak bilgilensekte tecrübe gibisi yokki dimi. Allah yardımcısı olsun işallah. sistit olayına gelince bendede çok oluyo o canım. hamilelikte öncede çok olurdu. bekarkende ewliykende. hatta yeni ewliyken öyle bi olduki sıcak su torbaları koydum karnıma kasıklarıma. resmen sancıdı. şimdide tuvalete giriyorum ellerimi yıkarken tekrar geldi gbi olyuo hadi tekrar giriyorum. tam çıkıyorum odaya geçiyorum yine geliyoAnlamadım bende neden.