- 4 Aralık 2008
- 6.111
- 33
- 36
-
- Konu Sahibi landfloves
Ne güzel ama dimi göbişini seviyor cinsiyetini bilse ona göre sevicek
Bazen ben kuzum derken kızım diyorumbizimki hemen deme öyle orda pipi yatıyor alınır diyo
2 hafta sonra 2'li test yaptırıcam kimisinde belli oluyormuş testi yaparken arkadaşım 13.haftada bu testi yaptırırken öğrenmişlerşimdi ben 9+6 yım yarın 10 olucam
ahsencim iyi ki gitmişsin canım senin için değişiklik olmuştur eve kapanıp kalmıştın kayınvalidenler de alışmış artık ne koparırsak kar diyolar gıcık oldum ben de onlara seni düşünemiyorum siz üzerinize düşeni yapmış hediye almış alışveriş yapmışsınız daha ne olsun yeni evlendiniz onlar size yardım edeceği yerde sizden yardım bekliyorlar ne kadar ayıp
bizimkiler bize yemeğe bile gelmek istemiyo masraf olmasın diye saçmalamayın diyorum herkes geliyo misafir berekettir ona inanıyorum çaya gelsek yeter diyolar
hanzadecim ekle bakalım mamalarının resimlerini görelim canım. bende bu akşam köfte patates kızartması ve makarna yapıcam.
kızartma ağır gelmesin sonra
ben bir hafta önce kızartma yeme hatasına düşmüştüm de gerisini anlatmak istemiyorum:26:
ay tatlım inan ne yicemi sapıttım ya. gelmez heralde daha önce yedim ptates kızartması kötü olmadım ama. mesela öğlen hastanede fırında tavuk bulgur pilavı vardı gitmedim yemekhaneye. tavuktan tiksiniyorum resmen görünce bile fena oluyorum.
bizim bebiş dedesine uğurlu geldi kızlar biliyomusunuz. babam emekli hemde çalışıyo kardeşim üniversite okuyo mecbur çalışıyo. işyeri adaletsiz bi yerdi devleti dolandırıyodu resmen. ihalede 1200 maaş diye bildiriyo devlete maaş herkesin hesabına 1200 yatıyo ama babamlar ertesi günü şirkete gidip 500 tl geri veriolardı. bi kişiden 500 alıyo onlarca kişiden ne kadar para topluyo siz düşünün. daha önce şikayet edenler olmuştu ama sonuca ulaşmamıştı. hamilelik haberinden kısa bi süre sonra adamlar tutuklandı babamlar 2 aydır tam maaşlarını alıyolarhemen kömür aldı babam torunu orda durucakya. bide şimdi bu zamana kadar geri verdikleri paraları toplu alma imkanlarıda varmış. babamın hesabına göre eğer olursa böyle bişey 10.000 filan allıcakmış işallah. o zaman hemen kredisini kapatır rahat eder maaşı ona kalır. baba torunun seni çok sevicek belli doğmadan sana şans getirdi diyorum bende
Bacılar benim görümce facebook üzerinden bana gönderme yapmış... Manyak bunlar yaw uğraşacak bişeyi kalmamış herhalde tövbe tövbeAllah'a havale ediyorum akıl fikir versin...
Bacılar benim görümce facebook üzerinden bana gönderme yapmış... Manyak bunlar yaw uğraşacak bişeyi kalmamış herhalde tövbe tövbeAllah'a havale ediyorum akıl fikir versin...
gerçekten çok komik bir durum göndermeler fln boşver kendini küçük çocuk yerine koymak istiyorsa bırak sende öyle gör,gül geç karşıya
ne diye gönderme yapmış bakalım çok bilmiş
canım face demişken özelden versene bana ekliyim seni merak ediyorum
Bu arada dün eşim yine annesiyle filan birlikteydi işleri vardı ama dikkatinizi çekti mi bilmem yine hemen bi şeylerin planı yapılmış...
sizin eniştede fenaymış yaama onlarınki hiç bi zaman görülmez adı üzerinde ''Gelin'' onunkiler batar hep, boşverin eşinle mutluysan tatlım gerisi boş.
ama birşey daha dikkatimi çekti yazdıklarından planlar yapılmış diyorsun ya tatlım bence eşinin asıl plan yaptırmaması lazım anneler söylenir şu bu olsun veya ne biliyim bizde de oluyor arada böyle kaynvlidem şu gün buraya gidicez diyor bende hiç bozmadan ilk bi oğluna sorıyım diyorum benimkide ztn anlayıp istemiyorsam hayır gidemez diyor mesela