- 4 Aralık 2008
- 6.111
- 33
- 36
- Konu Sahibi landfloves
Ne güzel ama dimi göbişini seviyor cinsiyetini bilse ona göre sevicek
Bazen ben kuzum derken kızım diyorum bizimki hemen deme öyle orda pipi yatıyor alınır diyo
2 hafta sonra 2'li test yaptırıcam kimisinde belli oluyormuş testi yaparken arkadaşım 13.haftada bu testi yaptırırken öğrenmişler şimdi ben 9+6 yım yarın 10 olucam
ewt bazı doktorlar 12. haftada tahmini b,şey söyleyebiliyor
ama yanlış çıkma olasılığı da fazla oluyor
en garanti 4 buçuk ya da 5 aylıkken söylenen
ahsencim iyi ki gitmişsin canım senin için değişiklik olmuştur eve kapanıp kalmıştın kayınvalidenler de alışmış artık ne koparırsak kar diyolar gıcık oldum ben de onlara seni düşünemiyorum siz üzerinize düşeni yapmış hediye almış alışveriş yapmışsınız daha ne olsun yeni evlendiniz onlar size yardım edeceği yerde sizden yardım bekliyorlar ne kadar ayıp
bizimkiler bize yemeğe bile gelmek istemiyo masraf olmasın diye saçmalamayın diyorum herkes geliyo misafir berekettir ona inanıyorum çaya gelsek yeter diyolar
ewt değişiklik oldu tatlım hamdolsun, feribota falan bindik deniz havası da aldık
maşallah düşünceli insanlarmış seninkiler
benim ailem de öyledir, başından beri hep destek oldular, eşim de bu yüzden kendi ailesinden daha çok gözetir benim ailemi
üç günlük dünya aslında, insan evladları için yaşamadıktan sonra ne diye kürek sallar ki bu dünyada
kayınpederim emekli, aynı zamanda da çalışıyor, evde üç kişiler. Yemek içmekten başka hiçbir masrafları yok
gezip tozlamazlar, minibüse bile binmezler yürürler, bir yere borçları yok, evlerinde en son 30 sene önce aldıkları eşyaları kullanırlar
parayı yığıp ne yapacaklar bilmiyorum