Eylül dostluğumuza burada devam (:

:KK1::KK1:Ne güzel ama dimi göbişini seviyor cinsiyetini bilse ona göre sevicek:KK16:
Bazen ben kuzum derken kızım diyorum:KK1: bizimki hemen deme öyle orda pipi yatıyor alınır diyo:KK1:
2 hafta sonra 2'li test yaptırıcam kimisinde belli oluyormuş testi yaparken arkadaşım 13.haftada bu testi yaptırırken öğrenmişler :KK1: şimdi ben 9+6 yım yarın 10 olucam :KK34:

ewt bazı doktorlar 12. haftada tahmini b,şey söyleyebiliyor
ama yanlış çıkma olasılığı da fazla oluyor
en garanti 4 buçuk ya da 5 aylıkken söylenen

ahsencim iyi ki gitmişsin canım senin için değişiklik olmuştur eve kapanıp kalmıştın kayınvalidenler de alışmış artık ne koparırsak kar diyolar gıcık oldum ben de onlara seni düşünemiyorum siz üzerinize düşeni yapmış hediye almış alışveriş yapmışsınız daha ne olsun yeni evlendiniz onlar size yardım edeceği yerde sizden yardım bekliyorlar ne kadar ayıp
bizimkiler bize yemeğe bile gelmek istemiyo masraf olmasın diye saçmalamayın diyorum herkes geliyo misafir berekettir ona inanıyorum çaya gelsek yeter diyolar

ewt değişiklik oldu tatlım hamdolsun, feribota falan bindik deniz havası da aldık
maşallah düşünceli insanlarmış seninkiler
benim ailem de öyledir, başından beri hep destek oldular, eşim de bu yüzden kendi ailesinden daha çok gözetir benim ailemi
üç günlük dünya aslında, insan evladları için yaşamadıktan sonra ne diye kürek sallar ki bu dünyada
kayınpederim emekli, aynı zamanda da çalışıyor, evde üç kişiler. Yemek içmekten başka hiçbir masrafları yok
gezip tozlamazlar, minibüse bile binmezler yürürler, bir yere borçları yok, evlerinde en son 30 sene önce aldıkları eşyaları kullanırlar
parayı yığıp ne yapacaklar bilmiyorum:KK37:

kızartma ağır gelmesin sonra
ben bir hafta önce kızartma yeme hatasına düşmüştüm de gerisini anlatmak istemiyorum:26:

ay tatlım inan ne yicemi sapıttım ya. gelmez heralde daha önce yedim ptates kızartması kötü olmadım ama. mesela öğlen hastanede fırında tavuk bulgur pilavı vardı gitmedim yemekhaneye. tavuktan tiksiniyorum resmen görünce bile fena oluyorum.

bizim bebiş dedesine uğurlu geldi kızlar biliyomusunuz. babam emekli hemde çalışıyo kardeşim üniversite okuyo mecbur çalışıyo. işyeri adaletsiz bi yerdi devleti dolandırıyodu resmen. ihalede 1200 maaş diye bildiriyo devlete maaş herkesin hesabına 1200 yatıyo ama babamlar ertesi günü şirkete gidip 500 tl geri veriolardı. bi kişiden 500 alıyo onlarca kişiden ne kadar para topluyo siz düşünün. daha önce şikayet edenler olmuştu ama sonuca ulaşmamıştı. hamilelik haberinden kısa bi süre sonra adamlar tutuklandı babamlar 2 aydır tam maaşlarını alıyolar :21: hemen kömür aldı babam torunu orda durucakya. :KK16: bide şimdi bu zamana kadar geri verdikleri paraları toplu alma imkanlarıda varmış. babamın hesabına göre eğer olursa böyle bişey 10.000 filan allıcakmış işallah. o zaman hemen kredisini kapatır rahat eder maaşı ona kalır. baba torunun seni çok sevicek belli doğmadan sana şans getirdi diyorum bende :KK1:

ay tatlım inan ne yicemi sapıttım ya. gelmez heralde daha önce yedim ptates kızartması kötü olmadım ama. mesela öğlen hastanede fırında tavuk bulgur pilavı vardı gitmedim yemekhaneye. tavuktan tiksiniyorum resmen görünce bile fena oluyorum.

bizim bebiş dedesine uğurlu geldi kızlar biliyomusunuz. babam emekli hemde çalışıyo kardeşim üniversite okuyo mecbur çalışıyo. işyeri adaletsiz bi yerdi devleti dolandırıyodu resmen. ihalede 1200 maaş diye bildiriyo devlete maaş herkesin hesabına 1200 yatıyo ama babamlar ertesi günü şirkete gidip 500 tl geri veriolardı. bi kişiden 500 alıyo onlarca kişiden ne kadar para topluyo siz düşünün. daha önce şikayet edenler olmuştu ama sonuca ulaşmamıştı. hamilelik haberinden kısa bi süre sonra adamlar tutuklandı babamlar 2 aydır tam maaşlarını alıyolar :21: hemen kömür aldı babam torunu orda durucakya. :KK16: bide şimdi bu zamana kadar geri verdikleri paraları toplu alma imkanlarıda varmış. babamın hesabına göre eğer olursa böyle bişey 10.000 filan allıcakmış işallah. o zaman hemen kredisini kapatır rahat eder maaşı ona kalır. baba torunun seni çok sevicek belli doğmadan sana şans getirdi diyorum bende :KK1:

ne güzel bi haber
bebişn sadece dedsine değil babasına da bereket getirecek inş.

$IMG_0359.jpg $IMG_0358.jpg $IMG_0360.jpg $IMG_0361.jpg $IMG_0362.jpg $IMG_0363.jpg $IMG_0384.jpg $IMG_0385.jpg $IMG_0386.jpg

ooh hanzadem ellerine sağlık herşey nefis görünüyo. ben sosis soteyi severdim ama şu sağlıksız etler haberlerinden sonra soğudum iyice hiç yiyesim gelmiyo ama üniversitede çok yapardık. hatta makarnanın içine karıştırırdık o danefis olurdu. taze fasulyeyi annemde patatesli yapar ben patatessiz yapıyorm. bezelye daha ypmadım evide hiç eşim severmi acaba hiç bilmiyorum benim pek aram yoktur da :KK1: şu islim kebabını bende deniycem ama patlıcanlar acıdır diye patlıcanlı bişey yapmaya cesaret edemiyorum. bitek mısırunlu patlıcan yapıyorum oda kıtır kıtır olduğundan patlıcan tadi gelmiyo zaten :KK1:

pingucum patlıcanlar acı değildi biraz çekirdekliydi ama
tuzlu suda beklettim acısı çıksın diye
çok basit yemek zaten sadece biraz uğraştırıyo

Selamm...

Hanzade ellerine sağlık canımm... İslim kebabı çok hoş görünüyor :KK56:

Pingucum maşallah torun şimdiden hayırlı gelmiş sizinkilere...

Ocwmays haftasonunun güzel geçmesine sevindim canım hem bi değişiklik olmuştur...

Ben de haftasonu hep iş güç... Bol bol temizlik bu hafta da kocayı sattım arkadaşımla gittim denize :KK9: Yüzdüm yine çıpır çıpır :KK76: Bu arada kızlar bi arkadaşım var hamile diyordum ya bebişi olmuş anca haberini alabildim... Annelik çok güzel bi duygu diyo bana da tavsiye etmiş :KK16:

hanzedecim ellerine sağlık ne çok şey yapmışssın öyle maşallah
geçmişi anca okudum tüm kızlar iyi maşallah bir sorun yok

anca girip okuyabildim bende baya bol muhabbetler olmuş güzeller
bende bu aralar aptal gibiyim yoğun geçiyor günler.geç oldu ama haftasonu ne yaptıklarımı anlatıyım;

cumartesi anneme sabahtan gittim,boya badana yaptırmışlardı bizde annemle tüm gün dip bucak temizlik yaptık akşama kadar baya yoruldum çamaşır suyu sindi heryanıma :KK1:
akşam eşim geldi dedi kuzenler geliyor bu tarafa bi yerlere gidicez akşam 10 gibiydi buluştuk, çatalca da çiftlik gibi bi yere gittik eşime diyorumki çok aradınmı burayı nerden aklına geldi o kadar yolda bekledim nereye götürüyor bu diye nys :KK1:
pek rahat edemedik kalkalıkm dedik, ordan kalkarken bu sefer bizim araba yolda kalmasınmı gecenin bi vakti haydaa benzinci aradık meğersem pis mazot kalmış dibinde itilse olmaz otomtk vites kımıldamaz yerinden rezillik yani, ama Allahtan 2 arabaydık yoksa oralarda zifiri karanlıkta kalırdık öylece:KK1: benzinci bulduk gittik aldık doldurduk arabımza neyseki çalıştı, ordan bu sefer b.çkmce tarafına yemeğe geçtik sırf hani neyapalım demekten maksat hava güzel zamanda var gezelim diye yoksa benim eşimle ve onun amcaoğlu böö tamam bitti eve dönelim derdi yeter bu kadar gezdiremezsin öyle nys 3 falandı bizim eve geldik bunlar bizde kaldılar. ve ilk defa kocamdan ayrı yattım onların yüzünden:2: 2 kuzen 2 kuzen yattık odalarda. ama yine 5 te uyandım eşimin kuzeni yola gidicekti gelin almaya arkadşı evleniyordu ayh dedim sizin yolunuza katlettiniz tüm uykumu:KK1: nys sabh kalktık benim kuzen eşim fln onlara güzeeel bir kahvaltı hazırladım makara muhabbet, benim eşimde o düğüne sonradan gitti geldi.
sonraaa yine bekledik gelcekte biri alcakta öbürünü gitcekler diye geldi sonrası oturması muhabbeti oldumu sana saat 2 artık dedimki oturun demicem ya yatıp zıbarın yada defolup gidin uykum var naşş :KK1: hepsi gülüyo tamam tamam yeter sana bu kadar eziyet diye
yani tüm hafta sonum uykusuz yorgun geçti, artık yaşlanmışım gençlere ayak uyduramıyorum ben bunu anladım.:KK1:

bu arada yazdım böyle ama umarım anlaşılır olmuştur:KK1:

Son düzenleme:
Bacılar benim görümce facebook üzerinden bana gönderme yapmış... Manyak bunlar yaw uğraşacak bişeyi kalmamış herhalde tövbe tövbe :KK9: Allah'a havale ediyorum akıl fikir versin...

Son düzenleme:
Bacılar benim görümce facebook üzerinden bana gönderme yapmış... Manyak bunlar yaw uğraşacak bişeyi kalmamış herhalde tövbe tövbe :KK9: Allah'a havale ediyorum akıl fikir versin...

gerçekten çok komik bir durum göndermeler fln boşver kendini küçük çocuk yerine koymak istiyorsa bırak sende öyle gör,gül geç karşıya:KK9:

ne diye gönderme yapmış bakalım çok bilmiş
canım face demişken özelden versene bana ekliyim seni merak ediyorum

gerçekten çok komik bir durum göndermeler fln boşver kendini küçük çocuk yerine koymak istiyorsa bırak sende öyle gör,gül geç karşıya:KK9:

ne diye gönderme yapmış bakalım çok bilmiş
canım face demişken özelden versene bana ekliyim seni merak ediyorum

Ya geçende kayınvalidelerle filan aramız bozulmuştu ya sonradan barışmıştık anlaşmıştık filan neyse... Bunlar artık yeni iş edindiler herhalde uğraşacak insan buldular benle uğraşıyorlar... Yazdığı şey ah garip anam zalim kaynanalar zamanında gelindin, zalim gelinler zamanında kaynana... Zalım gelin ben... Hiç umursamıyorum... Kendi kocası kayınvalideyle kaç kere kavga etti kadının üstüne yürüdü gelinlere saldırmak kolay, kocası daha zalım ona bakarsan :) Biz biraz kendi kendimize kalmak istedik ya eşimle o günden sonra zaten hep bi laflar filan... Bütün sorun o sürekli onlarla uğraşıp durucaz... Tek suçumuz bu oldu ama o kadar iyilik de yapsan böyle oluyormuş o yüzden bundan sonra hiç kasmıyorum kendimi... Hasta oldular hastaneye gittik sadece kendisi değil, annemin yanına gidicem dedi götürdüm misafirliğe gidicem dedi işimi gücümü bıraktım götürdüm... Görümcem doğum yaptı her Allah'ın günü eksiksiz uğradım yanına yeri geldi yemeğini yerken bebeğini uyuttum başında bekledim... Kendi kocası evlendikleri gün elinde kolunda ne varsa aldı... Her türlü saygısızlığı yaptı... Herşey ortada uğraşsınlar bakalım... Dün akşam tam da eşim ablamların yanına gidelim diyo annem demişti ben de bişey dememiştim enişten çağırdı mı dedim yoo dedi biz para verir otelde kalırız dedi adam evine bile sokmuyo... Bunu paylaşımı bi kaç gün önce yapmış ben anca bugün gördüm... Ama yok gideceklerse de gidebilirler ben gelmiyorum... Zaten gitmeyi çok istemiyordum ama giderlerse de gidebilirler yolları açık :KK51:

Bu arada dün eşim yine annesiyle filan birlikteydi işleri vardı ama dikkatinizi çekti mi bilmem yine hemen bi şeylerin planı yapılmış...

Bu arada dün eşim yine annesiyle filan birlikteydi işleri vardı ama dikkatinizi çekti mi bilmem yine hemen bi şeylerin planı yapılmış...

sizin eniştede fenaymış ya:KK1: ama onlarınki hiç bi zaman görülmez adı üzerinde ''Gelin'' onunkiler batar hep, boşverin eşinle mutluysan tatlım gerisi boş.
ama birşey daha dikkatimi çekti yazdıklarından planlar yapılmış diyorsun ya tatlım bence eşinin asıl plan yaptırmaması lazım anneler söylenir şu bu olsun veya ne biliyim bizde de oluyor arada böyle kaynvlidem şu gün buraya gidicez diyor bende hiç bozmadan ilk bi oğluna sorıyım diyorum benimkide ztn anlayıp istemiyorsam hayır gidemez diyor mesela

selam kızlar izmirdeyiz esim annesi kardesi ve ben. bu gun o kadar sınırlendırdıki benı bogazına yapısıca, sımdı kusurunuda bılıyor sesı pek cıkmıyor neyse tlf dan gırıyorum sonra daha detaylı anlatırım. Haftayada ayvalıga gececegız tabı ben bu sınırle bırılerıne saldırmazsam.

sizin eniştede fenaymış ya:KK1: ama onlarınki hiç bi zaman görülmez adı üzerinde ''Gelin'' onunkiler batar hep, boşverin eşinle mutluysan tatlım gerisi boş.
ama birşey daha dikkatimi çekti yazdıklarından planlar yapılmış diyorsun ya tatlım bence eşinin asıl plan yaptırmaması lazım anneler söylenir şu bu olsun veya ne biliyim bizde de oluyor arada böyle kaynvlidem şu gün buraya gidicez diyor bende hiç bozmadan ilk bi oğluna sorıyım diyorum benimkide ztn anlayıp istemiyorsam hayır gidemez diyor mesela

Canım eşini tebrik ediyorum öncellikle... 2 gün yüzgöz olduk ya yine ondan oldu bunlar bundan sonra onlarla hiçbiyere gitmiyorum... Ya dün eşim de bana gel mel dedi gelmeyince yalnız gitti yalnız da gitse ben yalnız da kalsam çok şükür Allah karşıma bi arkadaş çıkardı ben de onla takılıyorum artık evde durup deli olmuyorumm... Dün eşim de sordu benim eşim de çok iyi niyetli şimdi desem yok ben gelmicem gelmek istemiyorum noldu nedenmiş naptılar sana... Kötü niyetlilik yapıyormuş gibi anlar halbuki her gün onlarla olma zorunluluğum yok ama neyse cevap vermemiştim dün akşam... Bugün ablasının yazdığı şeyi de okuyuverdim bak böyle böyle diye bana kızdı.. Uzatma der gibi bana kızdı tamam canım hadi öptüm seni by by dedim kapattım.. Ama görsün onların bana hiç saf ve iyi niyetle yaklaşmadığını... Ben de o şeyin altına sadece görümce :KK9:yazıp gülümsedim benim yorumumu silmiş... Görümcelik yapıyo işte napsın o önce kendine baksın :KK9:...

X