- 12 Ocak 2011
- 8.811
- 8
- 38
-
- Konu Sahibi landfloves
çok teşekkür ederim canım,siyahdenizcim hayırlı olsun arabanız kazasız belasız kullanın işallah. Tatil planınızda süper..
kızlar ne yemek yapıcaksınız bugün? Benim canım hiçbişey istemiyo. Patatesli hamur kızartması gibi bişey filan yapayım diyorum ama nasıl bişey yapayım varmı beğendiğiniz bi tarif. Hafif bişeyler istiyorum yaa ne yapabilirimki.
siyahdeniz arabanız hayırlı olsun kazasız belasız keyifli sürüşler şekerim darısı başımıza artık
merhaba kızlar sabahtan beri bakıyorum beğeniyorum yazamıyorum yaaa
jeloocum hoşgeldin nihayet geldin merak etmiştik artık
pinucum inş.işler bu sefer yolunda gider hayatım ama yine de istanbulda iş aramaya devam edin bi taraftan ne olur ne olmaz
tatile çıkacak arkadaşlar tatilin tadını çıkarın beklemesi bile keyifli heyecan verici ama bitince kötü oluyor biz çok mu erken gittik ne sanki gitmemiş gibiyim şimdi bi aksilik çıkmazsa inş. ağustos sonu altınoluk akçay ayvalık yapmayı düşünüyoruz final olur allah herkese nasip etsin çünkü ister ev hanımı olsun ister çalışan olsun herkesin ihtiyacı var tatile kaç yıldır çok şey kaçırdım çok yoruldum aralıksız çalışarak
ben istifa etmeye cesaret edemiyorum keşke kovsalar diyorum ama nerde iş buluyorum var ama cesaret yok gidecek
çok teşekkür ederim canım,
Bende zeytinyağlı biber dolması yaptım, salata ve ayran yeter. Zaten diyette sayılırız eşimle. 1,5 ayda eşim 4 kilo ben 3 kilo verdim
Çok saol canım
haşlanmış fasulyem var buzlukta hem o bitsin buzlukta yer açılsın, hemde kaç aydır bekleyen bir sucuk var, onuda içine koyarım oda bitsin istiyorum.
bizde yemeklerimizi çoğu zaman balkonda yiyoruz, balkona katlanır yataklardan aldım çok rahatmış orda oturmak çok hoşumuza gidiyor, misafir geldiğinde de balkonda oturuyoruz bazen
benimde planlarımda dolma yapmak vardı ama annem dün gelirken getirmiş hem taeze fasulye hem dolma yendi dün. bugün yapamam artık. mercimek çorbası yapıp yanına makarnamı yapsamki acaba. vayy 3 kilo verdin demek maşallah azimlisin. Ben artık kilo verme hayalleri kuramiyorum ne yazıkki..
siyahdenizcim hayırlı olsun arabanız kazasız belasız kullanın işallah. Tatil planınızda süper..
kızlar ne yemek yapıcaksınız bugün? Benim canım hiçbişey istemiyo. Patatesli hamur kızartması gibi bişey filan yapayım diyorum ama nasıl bişey yapayım varmı beğendiğiniz bi tarif. Hafif bişeyler istiyorum yaa ne yapabilirimki.
sağolun kızlar, arkadaşım Ordu'ya gitmiş zaten babasını oraya gömeceklermiş
ben de serumu yedim, sanki biraz düzeldim gibi
ama çok halsizim ya ben çok çok çok halsizim
baş dönmem geçtiğinde bile ayaga kalkmakta zorlanıyorum
tahlil yapıldı, tiroid, şeker, vtamin hepsi normal çıktı
vücudum yoruldu sanırım iyice
bebeği de gördük, yine iki seksen uzanmış keyif yapıyodu:)
sağolun kızlar, arkadaşım Ordu'ya gitmiş zaten babasını oraya gömeceklermiş
ben de serumu yedim, sanki biraz düzeldim gibi
ama çok halsizim ya ben çok çok çok halsizim
baş dönmem geçtiğinde bile ayaga kalkmakta zorlanıyorum
tahlil yapıldı, tiroid, şeker, vtamin hepsi normal çıktı
vücudum yoruldu sanırım iyice
bebeği de gördük, yine iki seksen uzanmış keyif yapıyodu:)
canım bende öyleyim işyerindekiler yüzün sarı diyolar. hiçbişey yapasım yok ve başım çok dönüyo. sabah kaç kere geri yatıyorum yatağa. giyiniyorum yatıyorum tuvalete gidiyorum yatıyorum baş dönmesinden.. geç kalıyorum o yüzden. şimdi yine dönüyo ve midem bi tuhaf. İşallah iyi olucaz canım. eşime diyorum hep iyi değilim demek istemiyorum ne zaman enerjik ollucam benn
Ahsencim başınız sağolsun Allah geride kalanlara sabır versin.
Jeloo hoşgeldein şekerim, valla yazmıyorsun diye bozulmaya başlamıştım hee. Hatta bi ara çirkefe bağlayıp yazmak istememiştir bilem dedim
Landflower bebişin çok güzelmiş güle güle büyüt canımm
Bizde arabayı sattık. Başka bir model aldık, otomatik vites aldıkki bende rahat kullanabileyim. En kısa zamanda direksiyon çalışmaya başlayacağız bakalım.
Plakamızıda özel istedim 34 AE 1709 :)) 17 eylül misaliii
bizde haftaya c.tesi karadenize doğru yola çıkacağız. Ordu, giresun, trabzon, artvin gezcez kısmetse...