Eylül dostluğumuza burada devam (:

siyahdeniz arabanız hayırlı olsun kazasız belasız keyifli sürüşler şekerim darısı başımıza artık

çok teşekkür ederim canım,
Bende zeytinyağlı biber dolması yaptım, salata ve ayran yeter. Zaten diyette sayılırız eşimle. 1,5 ayda eşim 4 kilo ben 3 kilo verdim
siyahdeniz arabanız hayırlı olsun kazasız belasız keyifli sürüşler şekerim darısı başımıza artık

Çok saol canım

Hoşbulduk canım geldim geldim oh ne güzel ağustos sonuda tatile çıkıcaksınız kesinlikle tatil gibisi yok,

çok teşekkür ederim canım,
Bende zeytinyağlı biber dolması yaptım, salata ve ayran yeter. Zaten diyette sayılırız eşimle. 1,5 ayda eşim 4 kilo ben 3 kilo verdim

Çok saol canım

benimde planlarımda dolma yapmak vardı ama annem dün gelirken getirmiş hem taeze fasulye hem dolma yendi dün. bugün yapamam artık. mercimek çorbası yapıp yanına makarnamı yapsamki acaba. vayy 3 kilo verdin demek maşallah azimlisin. Ben artık kilo verme hayalleri kuramiyorum ne yazıkki..

İyi düşünmüşsün hem yerin açılır başka şeyler koymak istersen rahat olur,bugün yemeğin çıktı aradan
Balkonda süper oluyor yemek yemek çok keyifli katlanır yatak baya keyif oluyordur size balkon

evlendikten sonra 6 kilo aldım 3ünü verdim 3 ü kaldı yoğurtlu karışık kızartma çorba bide karpuz süper olur bencek

Ahsencim başın sağolsun mekanı cennet olsun arkadaşına da allah sabırlar versin inş.
siyahdeniz maşşş.arabınza güle güle kullanın kazasız belasız...
benm yine yemek derdim yok bgnde annemdeyim

dünden kalan yemeklerim var ama bugün ben artık gezmeye gidiyorum şükürki
hımm yemek önerisi olarak tatlım ben bu aralar zeytinyağlı yemeklere sarmış durumdayım sıcakta hiçbirşey yemek istemiyoruz
bide en güzel karpuz peynir ohh tamamdır

Selammm... Bugün baya çok konuşulmuş oku oku anca bitti

Jelom hoşgeldin iyi olmanıza sevindim...

Ahsencim arkadaşının başı sağolsun... Allah mekanını cennet etsin...

Landfloves limonun çok güzelll...

Pingucum hakkınızda hayırlı olsun canım...

Tatile gideceklere iyi tatiller.... Buanbuan bizim için de gez... Bol bol fotoğraf çek gelince eklersin

Siyahdeniz arabanız hayırlı uğurlu olsun canım... Güle güle kullanın... Bizde de vardı bu ara arabayı yenileme düşüncesi ama şimdilik beklemedeyiz...

Son düzenleme:
sağolun kızlar, arkadaşım Ordu'ya gitmiş zaten babasını oraya gömeceklermiş

ben de serumu yedim, sanki biraz düzeldim gibi
ama çok halsizim ya ben çok çok çok halsizim
baş dönmem geçtiğinde bile ayaga kalkmakta zorlanıyorum
tahlil yapıldı, tiroid, şeker, vtamin hepsi normal çıktı
vücudum yoruldu sanırım iyice
bebeği de gördük, yine iki seksen uzanmış keyif yapıyodu:)

annemler aradılar yemeğe çağırdılar yemek derdim ortadan kalktı aslında gitmek zor geliyo ama tavuk yapıcakmış annem ben yemediğim için ewde yapasım gelmiyo kocacım yesin bari.

canım bende öyleyim işyerindekiler yüzün sarı diyolar. hiçbişey yapasım yok ve başım çok dönüyo. sabah kaç kere geri yatıyorum yatağa. giyiniyorum yatıyorum tuvalete gidiyorum yatıyorum baş dönmesinden.. geç kalıyorum o yüzden. şimdi yine dönüyo ve midem bi tuhaf. İşallah iyi olucaz canım. eşime diyorum hep iyi değilim demek istemiyorum ne zaman enerjik ollucam benn

merhaba hanımlar pingu yeni işiniz inş hakkınızda hayırlı olur cnm buancım ii tatiller bizim daha tatile gitmemize çok var Eylül de jelo da iimiş sevindim:

kuzucuk keyif yapıyor demek o seni hisseder, söyle ona anneciğini üzmesin artık..

canım çok yoruluyorsun, en azından 1 gün mazeret izni alsan, hatta h.sonuyla birleştirip 3 gün tatil yapıp dinlensen, iyi gelir sanırım..

Hoşbulduk tatlım geldim sonunda gerçi gene işler yoğun,yok kıss hiç olurmu öyle şey Bak bak neler düşünmüş hakkımda
Ooo hayırlı olsun canım yeni arabanız artık sende rahat rahat kullanabilirsin plakanız çok güzel özel olmuş cidden 17 eylül bizimde evlilik tarihimiz

hamiş bacılar, aslında hamileliğiniz kötü zamana denk geldi, tam bulantılarınızın başlayacağı en hassas olduğunuz aylar yazın en sıcak zamanlarına denk geldi ondandır. inanın ben bile siz gibiyim, canım bişey yapmak istemiyor, bişey yemek istemiyor, hasta desen değilim, e bide çalışmıyorum edeyim yan gelip yatıyorum ama bi tuhafım. bide çalışıyor olsam ölmüştüm heralde. sabredin geçecek inşallah. pingum sende yorma kendini, evde temizlik falan yapma bırak pok götürsün birazda bişey olmaz. bir ay bari sabret canım yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…