Eylül dostluğumuza burada devam (:

iyiyim canım sen nasılsın maşallah çalışmıyosun ama erkencisin kuzum...
sanırım grip oluyorum boğazım ağrımaya başladı halsizlik var yorgunluktan mı acaba inş.öyledir hasta olmak istemiyorum yaz günü

canım geçmiş olsun, hemen önlemini al, ben de 10 gündür gribim.. Yaz gribi geçmek bilmiyor çünkü, burnum tıkalı zor nefes alıyorum kaç gündür:KK19:

günaydın tatlılar...
Yarın bizim buraya ISO cular gelicekmiş denetime. ISO ya göre girişlerde beyaz gömlek, siyah pantolon, fularlı kızların beklemesi gerekiyomuş hastaları karşılamak için sanırım. 3 kız seçtiler 2 günlüğüne benide seçtiler. giyindim bugün birazdan aşağı inebilirim. yarın tam gün aşağılardayım yani.

Günaydın bayanlar
dikkat edin kendinize yaz gribi kötüdür gerçekten,benmde uykum var uyuyorum uyuyorum ama doyamıyorum uykuya bitürlü hep uyumak istiyorum.yaz günü çalışmak gelmiyo insanın içinden serinde boş boş yatası geliyo.. :KK51:

günaydın tatlılar...
Yarın bizim buraya ISO cular gelicekmiş denetime. ISO ya göre girişlerde beyaz gömlek, siyah pantolon, fularlı kızların beklemesi gerekiyomuş hastaları karşılamak için sanırım. 3 kız seçtiler 2 günlüğüne benide seçtiler. giyindim bugün birazdan aşağı inebilirim. yarın tam gün aşağılardayım yani.

Tüm gün ayakta olmak senin için yorucu olmayacak mı canım, hamiş olduğunu söyleseydin..

iyiyim canım sen nasılsın maşallah çalışmıyosun ama erkencisin kuzum...
sanırım grip oluyorum boğazım ağrımaya başladı halsizlik var yorgunluktan mı acaba inş.öyledir hasta olmak istemiyorum yaz günü

hamdolsun canım daha iyiyim bugün
yaz gribi gecen yıl olmuştum, kış gribinden daha beter daha zor ve 15-20 gün geçmiyo
derhal önlem al
bol bol sıvı tüket bugün

pingu eşin internet üzerinden cv hazırladı mı?
yenibiris.com, kariyer.net gibi sitelerden muhakkak cv hazırlayıp iş başvurularında bulunsun
eşim şuan bayagı büyük ve kurumsal bir şirkette çalışıyor, onlar bile hep o sitelerden eleman alıyolarmış
çok işe yarıyor

ahsencim vardı oralarda cv si ama yenilenmesi lazım. söyleyeyim onlarlada ilgilensin doğru söylüyosun.

hanzadecim sıcak diye klimaları açıyoruz işyerinde galiba onlar hasta ediyo, ve soğuk suya yükleniyoruz tabi. Dikkat et aman işallah ilerlemez.

merhabalar kızlar, ya hani sağlık ocaklarında hormon testi yapılıyormuş ya gitmek istiyorum,ayda 2 kez regl olmaya devam ediyorum, geçen ay miracle ile gittiğimiz doktor bi sorun yok olabilir demişti, ama bence normal bişey değil bu o doktor bilgisiz gibi geliyor bana. sizce sağlık ocakları kaça kadar muayene eder? veya test yapılacaksa öğleden önce mi gitmek gerekirdi? bu sıcakta boşuna yürümek istemiyorum

landfloves canım bilgim yok ama netten telini bulup ara istersen aile hekiminin teli yok mu sende

landfloves canım bilgim yok ama netten telini bulup ara istersen aile hekiminin teli yok mu sende

telini buldum aradım ama öğle tatili girdi heralde açan yok. bekleyeyimde 1 saat sonra falan arayayım bari.

ayda 2 kere derken 2 haftada falan mı oluyosun benim 25-26 günde bir oluyo

evet canım yaa maalesef 1 hafta normal 1 hafta regl'm. 2 haftada bir oluyorum. 2 aydır böyle olmaya başladı :KK14:

merhabalar kızlar, ya hani sağlık ocaklarında hormon testi yapılıyormuş ya gitmek istiyorum,ayda 2 kez regl olmaya devam ediyorum, geçen ay miracle ile gittiğimiz doktor bi sorun yok olabilir demişti, ama bence normal bişey değil bu o doktor bilgisiz gibi geliyor bana. sizce sağlık ocakları kaça kadar muayene eder? veya test yapılacaksa öğleden önce mi gitmek gerekirdi? bu sıcakta boşuna yürümek istemiyorum

bence de normal değil
sağlık ocağına sabah ilk açıldıgı vakitte gidip sıra al ki beklemeyesin
bu saatten sonra gidersen hem sıra beklersin hem de bazı tetkikler için yarın tekrar gel diyebilirler

hormon testi adetin 3. günü yapılıyomuş. haftaya tatile gidiyoruz tamda regl dönemime denk geliyordu aslında, diğer ay yaptırmam gerekecek.

Canım annemlerin ordaki gittiğim sağlık ocağı haftanın belli günleri kan alıyodu öğren öyle git ozaman uzaksa sana.

X