- 31 Ocak 2012
- 3.137
- 25
-
- Konu Sahibi landfloves
eşimin kuzenin çoçuğunun(ne kadar uzun oldud.günü var oraya gideceğiz, yemek derdim yok bugün..
Kuru fasulye iyi fikir, akşam bende biraz suya koyayım, buz gibi cacıkla olur bence
kurufasulye olur canım neden olmasın
ayyy balkon sefasına bayılırım hep teraslı bir ev aradık ama kısmet olmadı şimdi balkonum var ama pimapenle kapatılmış tam önümde de ağaç var dalları balkon camıma değiyo çok güzel ama sefa yapamıyoruz kışın iyi oluyo orda kombi var altında da büyük dolap erzağımı fazlalığımı koyuyorum ama yazın keyfi olmuyo
arkadaşımın babası ölmüş, yanına gidemiyorum ayaga kalkabilsem, ayakta durabileceğimi bilsem, oralarda yığılıp kalmayacağımı bilsem gderim yine de ama gidemiyorum
arkadaşımın babası ölmüş, yanına gidemiyorum ayaga kalkabilsem, ayakta durabileceğimi bilsem, oralarda yığılıp kalmayacağımı bilsem gderim yine de ama gidemiyorum
alt tarafı 1 gün yoktu nr kadar muhabbet olmuş kızlar maşallah
jelocuum iyi olmana sevindim,tekrardan hoşgeldin aklımız sendeydi baya rahatlamış olduk şimdi
landfloves saksıdaki bebişne bayıldım hemen bende heveslendim
daha aklımda yazıcağım birsürü şey vardı telefonda yengem aradı unuttum şu an herşeyi
akşama çağrıyo takılalım keyif yapalım gelin bizim bu tarafa diye dedim benimkini arayın söleyin ona bana uyar
dün gece de (bu aralar tüm işimiz gücümüz bu eşimle) bizim 2 kuzen geldi bize gece 3 kadar oturduk, ne kadar tatlılardı ya flörtleşmeleri bayıldım onlarabenimkine diyorumki şşşt yakışıklı tanışabilirmiyiz bi öpücük ver
yani milletle uğraşmayla geçiyor benim zamanda
peki cafede foto mak ve yazıcıya iş çıkıyormuydu? yani talep var mı?
bence siz yinede istanbulda bir iş arayın, sabit bir maaşı olsun eşinin, hem bu kadar stresinizde olmaz. belki eşin iyi bir iş bulursa sende bir sene falan çalışmazsın bebğine bakarsın sonra eşinin annesi bakar sende işe girersin, evinizide kayınvalidenlere yakın tutarsınız.
Bu kadar uğraşın sonu inşallah güzel sonuçlanır canım
Ahsencim başınız sağolsun Allah geride kalanlara sabır versin.
Jeloo hoşgeldein şekerim, valla yazmıyorsun diye bozulmaya başlamıştım hee. Hatta bi ara çirkefe bağlayıp yazmak istememiştir bilem dedim
Landflower bebişin çok güzelmiş güle güle büyüt canımm
Bizde arabayı sattık. Başka bir model aldık, otomatik vites aldıkki bende rahat kullanabileyim. En kısa zamanda direksiyon çalışmaya başlayacağız bakalım.
Plakamızıda özel istedim 34 AE 1709 :)) 17 eylül misaliii
bizde haftaya c.tesi karadenize doğru yola çıkacağız. Ordu, giresun, trabzon, artvin gezcez kısmetse...
Jeloo hoşgeldein şekerim, valla yazmıyorsun diye bozulmaya başlamıştım hee. Hatta bi ara çirkefe bağlayıp yazmak istememiştir bilem dedim
Bizde arabayı sattık. Başka bir model aldık, otomatik vites aldıkki bende rahat kullanabileyim. En kısa zamanda direksiyon çalışmaya başlayacağız bakalım.
bizde haftaya c.tesi karadenize doğru yola çıkacağız. Ordu, giresun, trabzon, artvin gezcez kısmetse...
Canım çok sağolasın, tabiki benim aklıma geldi malesef erkekler bizim kadar ince düşünemiyorrrhayırlı olsun arabanız siyahdenizcim, kazasız belasız günlerde kullanın inşallah. plakanızda çok güzelmiş, nerden alkınıza gelmiş böyle almak
tam biz geleceğiz siz gideceksiniz, resimli olarak tavsiyelerde bulunurum canımm14 Tem. biz aynı güzergahı kullanıp son durak Ardahan olarak gezeceğiz..
Geldikten sonra beğendiğin yerleri söylersin, bizde uğrarız yolumuzun üstündeyse
valla tadını bol bol çıakrın oraların ben 4 göz bekliyorum yine gitmeyi bayram üzeri o taraflarda olucam sanırım