Eylül dostluğumuza burada devam (:

Biter biter merak etme bugün, benim gibi 14 temmuza gün saymıyorsun

Canım iyice dinlen güneşin, denizin tadını çıkar :103:

Valla tatile çıkcagımı fazla dillendirmek istemiyodum,senin ne kadar çıkmak istediğini biliyorum çünkü.

Tez zamanda senin tatilinde gelir inşallah canım ya, evliliğin ilk senesi, yemekti işti derken yorulduk.

Beklesin bizi tatiller,biz geliyoruz

buancım tatiliniz çok güzel geçer enerji dolu dönersin işallah. bizim bu sene uzun tatile çıkmamız imkansız gibi görünüyo. annemlerle birlikte günübirlik kaçamak yapabiliriz belki. o bile iyi gelir insana eminim. ben çok bunaldım bu sene nedense.

Yok canım benim olurmu ben mutlu oluyorum, tatil planlarını dinlerken

haklısın hiç alışkın olmadığımız için çok yorulduk bu sene, Yaw düşünüyorum şimdi bekarken de vakit yetmiyordu hiç bişey yapmadığım halde, o zaman ne yapıyordum ben :26:

Çok çabuk yorulma aynen bendede var ama enerjide fazla bu aralar, bir tufah hissediyor insan kendini bulantı denemez aynen değişik tarifi yok, şişlik bendede var 5 aylık gibi şişlik var bende
Aman iyi bak sen kendine o zaman bebiş iyi olur annesi büyüyor bebişim besliyorum sebze meyveyle şimdi senin bebiş hareketlere başlamıştır haftaya gittiğinde görürsün
Balkon sefaları çok güzel oluyor hele yemekli olunca keyfi çok başka

Canım ya hem sen hemde eşin çok bunalmıştır. 1 sene içinde, ev işiymiş, işyerindeki işler, senin eşinin iş sorunu derken bunalman çok normal.

Bide bebişin sana vermiş olduğu yorgunluk...

Bir günlük bile olsa çıkın hiç hesap yapmadan. Eminim tüm bedeninize ruhunuza iyi gelecektir.

merhabalar hanımlar.

jelocum gelmişsin dün gece gördüm msjını ama cvp yazamadım hemen çıkmam gerekti. çok sevindim iyi olmana. çok şükür.

buancıım ayy ne güzel tatil planı bile insanı mutlu ediyor dimi, bizimde 9 günümüz kaldııı bu ayın 29unda çıkıyoruz bende çok heyecanlıyım

daphne senin adına da sevindim, akşam üstü alışveriş güzel oluyor serinlikte, bizde dün eşimle yemeği dışarda yedik sonrada alışveriş yaptık.

pingu inşallah bu sefer kazancınız bol olur, ama ihtiyaç mı acaba? küçük bir yer ve aynı işi yapan başka yerde varmış zaten ne kadar iş olurki? yakınınızda okul falan varmı? kim dedi hatırlayamadım da fotokopi makinesi, yazıcı, bilg. da koyup çıktı alsanız oda iş yapar bence.

akşama ne yemek yapsam bilemedim? sizler ne yapacaksınız kızlar?
kuru fasulyeyi eşim çok sever, bu sıcakta nasıl olur bilmiyorum ama kaç ay oldu yapmayalı, acaba onu mu yapsam bilemedim

merhaba kızlar sabahtan beri bakıyorum beğeniyorum yazamıyorum yaaa
jeloocum hoşgeldin nihayet geldin merak etmiştik artık
pinucum inş.işler bu sefer yolunda gider hayatım ama yine de istanbulda iş aramaya devam edin bi taraftan ne olur ne olmaz
tatile çıkacak arkadaşlar tatilin tadını çıkarın beklemesi bile keyifli heyecan verici ama bitince kötü oluyor biz çok mu erken gittik ne sanki gitmemiş gibiyim şimdi bi aksilik çıkmazsa inş. ağustos sonu altınoluk akçay ayvalık yapmayı düşünüyoruz final olur allah herkese nasip etsin çünkü ister ev hanımı olsun ister çalışan olsun herkesin ihtiyacı var tatile kaç yıldır çok şey kaçırdım çok yoruldum aralıksız çalışarak
ben istifa etmeye cesaret edemiyorum keşke kovsalar diyorum ama nerde iş buluyorum var ama cesaret yok gidecek

Hoşgeldin saol tatlım merak edip mesaj atmışsın ancak geç saatte girdim yazıyım dedim okursun sonra diye
Tatil tatil ne güzel tatillere gidiyorsunuz kızlar alışveriş yap hazırlan derken insan çok mutlu oluyor

ewet canım onlarıda yapıcaz cafede yazıcı fotokopi mak var zaten onu getiricez.

kuru fasulyeyi eşim çok sever, bu sıcakta nasıl olur bilmiyorum ama kaç ay oldu yapmayalı, acaba onu mu yapsam bilemedim

Akşama yemek bu sıcakta ne gider yapılır k.fasulye neden yapılmasın eşinde seviyormuş madem hem kolay olur senin için yapması yanına salatada yaparsın
Ben daha düşünmedim bugün

ewet canım onlarıda yapıcaz cafede yazıcı fotokopi mak var zaten onu getiricez.

peki cafede foto mak ve yazıcıya iş çıkıyormuydu? yani talep var mı?

bence siz yinede istanbulda bir iş arayın, sabit bir maaşı olsun eşinin, hem bu kadar stresinizde olmaz. belki eşin iyi bir iş bulursa sende bir sene falan çalışmazsın bebğine bakarsın sonra eşinin annesi bakar sende işe girersin, evinizide kayınvalidenlere yakın tutarsınız.

Akşama yemek bu sıcakta ne gider yapılır k.fasulye neden yapılmasın eşinde seviyormuş madem hem kolay olur senin için yapması yanına salatada yaparsın
Ben daha düşünmedim bugün

haşlanmış fasulyem var buzlukta hem o bitsin buzlukta yer açılsın, hemde kaç aydır bekleyen bir sucuk var, onuda içine koyarım oda bitsin istiyorum.

bizde yemeklerimizi çoğu zaman balkonda yiyoruz, balkona katlanır yataklardan aldım çok rahatmış orda oturmak çok hoşumuza gidiyor, misafir geldiğinde de balkonda oturuyoruz bazen

eşimin kuzenin çoçuğunun(ne kadar uzun oldu d.günü var oraya gideceğiz, yemek derdim yok bugün..

Kuru fasulye iyi fikir, akşam bende biraz suya koyayım, buz gibi cacıkla olur bence

kızlar benimde bi bebeğim olduuu iki gün önce dünyaya geldi bakııııın size resmini göstereyim;

balkonumda limon ağacım olmasıını istiyordum, bodurkende limon veriyorlar ya çok seviyorum. buzdolabımda bir aydır duran limonumun çekirdeklerini çıkarıp 5 tanesini gömmüştüm saksıya. 1 ay oldu nerdeyse umutlu umutlu bekliyordum, sonunda bir tanesi bize merhaba dedi. çok mutluyum, kocaman ağaç olacak bu yavru

kurufasulye olur canım neden olmasın
ayyy balkon sefasına bayılırım hep teraslı bir ev aradık ama kısmet olmadı şimdi balkonum var ama pimapenle kapatılmış tam önümde de ağaç var dalları balkon camıma değiyo çok güzel ama sefa yapamıyoruz kışın iyi oluyo orda kombi var altında da büyük dolap erzağımı fazlalığımı koyuyorum ama yazın keyfi olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…