Eylül dostluğumuza burada devam (:

eşimin kuzenin çoçuğunun(ne kadar uzun oldu:KK37: d.günü var oraya gideceğiz, yemek derdim yok bugün..

Kuru fasulye iyi fikir, akşam bende biraz suya koyayım, buz gibi cacıkla olur bence :KK56:

bende yanına cacık yapmayı düşünmüştüm, iyi olur bencede, gittim çıkardım fasulyemi buzluktan.

kurufasulye olur canım neden olmasın
ayyy balkon sefasına bayılırım hep teraslı bir ev aradık ama kısmet olmadı şimdi balkonum var ama pimapenle kapatılmış tam önümde de ağaç var dalları balkon camıma değiyo çok güzel ama sefa yapamıyoruz kışın iyi oluyo orda kombi var altında da büyük dolap erzağımı fazlalığımı koyuyorum ama yazın keyfi olmuyo

bende çok isterim teraslı bir evimin olmasını, çatı dublekslerine bayılıyorum, herkes ne işiniz var çatı dubleksinde yok yazın çok sıcak oluyor kışın buz gibi oluyor deyip duruyorlar. bi tanıdıklarımız var terasın pisliğinden bıktık sakın öyle bi ev düşünmeyin diyorlar ama ben yinede istiyorum

ben de istiyorum terasları artık dublex yapıyolar kolay satılsın diye galiba çok baktık ama uymadı bize inş. bi sonraki hedefimize kolay ulaşırız
istiyorum ki güzel mangal yapayım kocamla karşılıklı 2 kadeh keyif yapalım eş-dostla yemekler yenilsin oyunlar oynansın çay kahve içilsin....çiçekler yetiştireyim o kadar iş yapıyoruz bi terası mı temizlemeye üşenicez

arkadaşımın babası ölmüş, yanına gidemiyorum ayaga kalkabilsem, ayakta durabileceğimi bilsem, oralarda yığılıp kalmayacağımı bilsem gderim yine de ama gidemiyorum:KK14:

alt tarafı 1 gün yoktu nr kadar muhabbet olmuş kızlar maşallah:KK1:
jelocuum iyi olmana sevindim,tekrardan hoşgeldin aklımız sendeydi baya rahatlamış olduk şimdi
landfloves saksıdaki bebişne bayıldım hemen bende heveslendim
daha aklımda yazıcağım birsürü şey vardı telefonda yengem aradı unuttum şu an herşeyi:KK1:
akşama çağrıyo takılalım keyif yapalım gelin bizim bu tarafa diye dedim benimkini arayın söleyin ona bana uyar
dün gece de (bu aralar tüm işimiz gücümüz bu eşimle) bizim 2 kuzen geldi bize gece 3 kadar oturduk, ne kadar tatlılardı ya flörtleşmeleri bayıldım onlara:KK51: benimkine diyorumki şşşt yakışıklı tanışabilirmiyiz bi öpücük ver:KK51:
yani milletle uğraşmayla geçiyor benim zamanda :21:

hastahane yolu düz gider
ben serum almaya gidiyorum kızlar,, annem götürcek kötüyüm yine
dua edin

arkadaşımın babası ölmüş, yanına gidemiyorum ayaga kalkabilsem, ayakta durabileceğimi bilsem, oralarda yığılıp kalmayacağımı bilsem gderim yine de ama gidemiyorum:KK14:

Başınız saolsun canım.Allah arkadaşına sabır versin...Sen sıkma canını inşallah en kısa zamanda bulantıların geçer.

alt tarafı 1 gün yoktu nr kadar muhabbet olmuş kızlar maşallah:KK1:
jelocuum iyi olmana sevindim,tekrardan hoşgeldin aklımız sendeydi baya rahatlamış olduk şimdi
landfloves saksıdaki bebişne bayıldım hemen bende heveslendim
daha aklımda yazıcağım birsürü şey vardı telefonda yengem aradı unuttum şu an herşeyi:KK1:
akşama çağrıyo takılalım keyif yapalım gelin bizim bu tarafa diye dedim benimkini arayın söleyin ona bana uyar
dün gece de (bu aralar tüm işimiz gücümüz bu eşimle) bizim 2 kuzen geldi bize gece 3 kadar oturduk, ne kadar tatlılardı ya flörtleşmeleri bayıldım onlara:KK51: benimkine diyorumki şşşt yakışıklı tanışabilirmiyiz bi öpücük ver:KK51:
yani milletle uğraşmayla geçiyor benim zamanda :21:

Bu kadar uğraşın sonu inşallah güzel sonuçlanır canım:KK34:

Son düzenleme:

başınız sağolsun canım, arkadaşın ve ailesine sabır dilerim. sende çok üzülmemeye çalış, elde bişey gelmiyor.

peki cafede foto mak ve yazıcıya iş çıkıyormuydu? yani talep var mı?
bence siz yinede istanbulda bir iş arayın, sabit bir maaşı olsun eşinin, hem bu kadar stresinizde olmaz. belki eşin iyi bir iş bulursa sende bir sene falan çalışmazsın bebğine bakarsın sonra eşinin annesi bakar sende işe girersin, evinizide kayınvalidenlere yakın tutarsınız.

fotokopi mak az çok işe yarıyodu canım. zaten istanbulda aramaya dewam tabiki. bu arada limonuna bayıldım işallah kocamaaan olur. bende özeniyorum çiçek yetiştirmeye ama bakabilirmiyim hiç bilmiyorum anlamamki çiçek yetiştirmekten.

Kızlar aklınızdda bulunsun tamammı eşinize dostunuza söyleyin benim için. bilgisayardan iyi anlıyo. bilgisayar ve işletme mezunu aklınızda olsun.

Ahsencim başınız sağolsun Allah sabır versin arkadaşına ve ailesine. sen gitme şimdilik canım telefon et, yoksa daha kötü olursun. Canım benim biraz başım dönse midem kötü olsa hemen aklıma sen geliyosun ahsencim nasıl dayanıyo süreli diyorum. Allah sabır versin. Benimde çok başım dönüyo bu aralar.

Başınız sağolsun canım, Allah arkadaşına ve ailesine sabır versin..

Ahsencim başınız sağolsun Allah geride kalanlara sabır versin.
Jeloo hoşgeldein şekerim, valla yazmıyorsun diye bozulmaya başlamıştım hee. Hatta bi ara çirkefe bağlayıp yazmak istememiştir bilem dedim:KK33:
Landflower bebişin çok güzelmiş güle güle büyüt canımm:KK54:
Bizde arabayı sattık. Başka bir model aldık, otomatik vites aldıkki bende rahat kullanabileyim. En kısa zamanda direksiyon çalışmaya başlayacağız bakalım.
Plakamızıda özel istedim 34 AE 1709 :)) 17 eylül misaliii
bizde haftaya c.tesi karadenize doğru yola çıkacağız. Ordu, giresun, trabzon, artvin gezcez kısmetse...

hayırlı olsun arabanız siyahdenizcim, kazasız belasız günlerde kullanın inşallah. plakanızda çok güzelmiş, nerden alkınıza gelmiş böyle almak :KK9:

Jeloo hoşgeldein şekerim, valla yazmıyorsun diye bozulmaya başlamıştım hee. Hatta bi ara çirkefe bağlayıp yazmak istememiştir bilem dedim:KK33:
Bizde arabayı sattık. Başka bir model aldık, otomatik vites aldıkki bende rahat kullanabileyim. En kısa zamanda direksiyon çalışmaya başlayacağız bakalım.
bizde haftaya c.tesi karadenize doğru yola çıkacağız. Ordu, giresun, trabzon, artvin gezcez kısmetse...

14 Tem. biz aynı güzergahı kullanıp son durak Ardahan olarak gezeceğiz..

Geldikten sonra beğendiğin yerleri söylersin, bizde uğrarız yolumuzun üstündeyse:KK34:

valla tadını bol bol çıakrın oraların ben 4 göz bekliyorum yine gitmeyi bayram üzeri o taraflarda olucam sanırım

plaka seçimi güzel olmuş canım, gözüm ara yolda görünce bu plakayı tanışırız artık :KK9:

hayırlı olsun arabanız siyahdenizcim, kazasız belasız günlerde kullanın inşallah. plakanızda çok güzelmiş, nerden alkınıza gelmiş böyle almak :KK9:
Canım çok sağolasın, tabiki benim aklıma geldi malesef erkekler bizim kadar ince düşünemiyorrr :KK4:
14 Tem. biz aynı güzergahı kullanıp son durak Ardahan olarak gezeceğiz..

Geldikten sonra beğendiğin yerleri söylersin, bizde uğrarız yolumuzun üstündeyse:KK34:
tam biz geleceğiz siz gideceksiniz, resimli olarak tavsiyelerde bulunurum canımm

valla tadını bol bol çıakrın oraların ben 4 göz bekliyorum yine gitmeyi bayram üzeri o taraflarda olucam sanırım

ahha sorma benim yıllardır istediğim birşey karadenizi gezmek, hep plan yapıyorduk heleki senin resimleri görünce dahada bi acele ediyorum gitmek için :KK52:

siyahdenizcim hayırlı olsun arabanız kazasız belasız kullanın işallah. Tatil planınızda süper..

kızlar ne yemek yapıcaksınız bugün? Benim canım hiçbişey istemiyo. Patatesli hamur kızartması gibi bişey filan yapayım diyorum ama nasıl bişey yapayım varmı beğendiğiniz bi tarif. Hafif bişeyler istiyorum yaa ne yapabilirimki.

X