-
- Konu Sahibi landfloves
- #36.641
kimsecik yok mu?
bir zamanlar iş yerinde sayfaları okuyamamaktan dolayı sinir oluyodum, simdi tek sayfa ilerlemiyor.
Topik ben hamileyim :) dış gebelik olma olasılığı var. Kan degerimlerim az yükseliyor. Ne diyelim hayırlısı.Allah nasip eder inşallah.
Garip duygular içerisindeyim. O kadar alıştırmışım ki kendime bebişim olmaz diye, birden hamile olduğumu öğrendiğimde çok acayip oldum.
Doktor şimdi de, dış gebelik olabilirsin diyince, hevesim kursağımda kaldı.
Neyse umarım güzel hbrler ile dönerim buraya :)
Daphne85 , efet canım hatırlıyorum yaşadıklarını. Doktora artık güven yok.Bakalım cumartesi günü ne dicek.
Seninde bebişi kucağına almayaaa az kaldı :) Nasıl yaramazlık yapıyo mu bıdık? Geceleri uyuyabilyo musun? Alınması gereken eşyalar var mı?
Hanzade, kan testi bi daha yaptırsamda, kese gözükmediği için daha, kesin net bişi demiceklerdi.Hafta sonunu beklemem daha sağlıklı olcak diye düşündüm.Şükür az kaldı :) Hiç sende bahsetmiyon, nasıl gidiyo hamilelik ?
kimsecik yok mu?
bir zamanlar iş yerinde sayfaları okuyamamaktan dolayı sinir oluyodum, simdi tek sayfa ilerlemiyor.
Topik ben hamileyim :) dış gebelik olma olasılığı var. Kan degerimlerim az yükseliyor. Ne diyelim hayırlısı.Allah nasip eder inşallah.
Garip duygular içerisindeyim. O kadar alıştırmışım ki kendime bebişim olmaz diye, birden hamile olduğumu öğrendiğimde çok acayip oldum.
Doktor şimdi de, dış gebelik olabilirsin diyince, hevesim kursağımda kaldı.
Neyse umarım güzel hbrler ile dönerim buraya :)
Uğur böceği, hayırlısı olsun, allah analı babalı büyütsün...Sağlıkla kucağına al inşallah...
Buanbuan tebrik ederim canım.... Daphnenin dediği gibi kötüyü düşünme canım... Doktorlar ilk başta temkinli davranıyorlar... Ben de ilk öğrenip keseyi gördükten sonra sağlık ocağına kayıt olmaya gittiğimde -belki de biraz fazla acele ettim- doktorun biri kaydımı yapmamıştı yok düşebilir, yok bişey olur bi sürü olumsuz konuştu sonra devlet bizden soruyor dediBi sürü sıraladı
Senin de hayırlı olsun bebişin... Allah hayırlısıyla, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrunu
Smilla doğum yaptı mı kızlar ??
Daphnecim sen nasılsın canım? Senin de çok az kalmış zaman...
Sağol canım iyiyim. Aramızda fazla bir fark yok. Az kaldı ama bu haftadan itibaren zorlanmaya başladım artık. Haftaya işi bırakıyorum diye dişimi sıkıyorum artık. Hazırlıklarımız bitti sayılır. Kızımın cicilerini yıkadım. Yarın ütüleyip babasıyla dolabına yerleştireceğiz. Sonrasına bir tek evimizin temizliği kalıyor. Ondan sonrada oturup meleğimi bekleyeceğimSenin bitti mi hazırlıkların? Şikayetlerin var mı?
Buanbuan tebrik ederim canım.... Daphnenin dediği gibi kötüyü düşünme canım... Doktorlar ilk başta temkinli davranıyorlar... Ben de ilk öğrenip keseyi gördükten sonra sağlık ocağına kayıt olmaya gittiğimde -belki de biraz fazla acele ettim- doktorun biri kaydımı yapmamıştı yok düşebilir, yok bişey olur bi sürü olumsuz konuştu sonra devlet bizden soruyor dediBi sürü sıraladı
Senin de hayırlı olsun bebişin... Allah hayırlısıyla, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrunu
Smilla doğum yaptı mı kızlar ??
Daphnecim sen nasılsın canım? Senin de çok az kalmış zaman...
tşk ederim canım.Allah kucaklarımıza almayı nasip etsin.Bulantı ve kusmayla zor geçiyor benim bu aralar günlerim. Bişey içemiyom.Susuzluktan pert durumdayım.
Smilla doğum yaptı canım. Efe paşayla uğraşıyor.
Son zamanlar olunca günden güne değişiyor sanki herşey... Dediğin gibi ağırlaşma olayı oluyor... Sen yine iyi dayanmışsın canım maşallah 37. haftaya kadar... Benim kendi işim olduğu için 32 hafta raporumu aldım takılıyorum bazen gidiyorum bazen gitmiyorum evde yapılacak işleri yapıyorum dinleniyorum filan :) Bazen de dışarıdaki görüşmelerimi yapıp işlerimi halledip geliyorum... Ne güzel siz hazırlıkları baya tamamlamışsınız... Belki odasının fotoğraflarını eklersin bebişin Biz de bakarız prensesin cicilerine hem yeni hamiş arkadaşlara da fikir olur
Ben de aslında alınacak olanlar filan tamam sayılır ama mobilya ve odasında eksikler var dolabını filan almadık mesela o yüzden biraz canım sıkılıyor... Odasına filan karar verdik ama bi gidip alması kaldı... Aldık geldi filan derken biraz zaman geçer ben de bebişin eşyalarını yıkayıp dolabına yerleştireyim istiyorum ama dolabımız şifonyerimiz daha olmadığı için biraz stres olmuş durumdayım... Odası da boyanacak dahaEşimin biraz ağırkanlı olmasından dolayı bazı problemler olabiliyor... Başkalarıyla konuşurken daha 1.5 ay olmasına rağmen 15-20 gün var demesini biliyor ama boya olsun eşya olsun eksikler olunca benim sinirimi zıplatıyor Bi anlam veremiyorum hem böyle diye diye erkenden doğurtacaksın çocuğu diyorum hem de çok ağırsın bu nasıl şey diyorum.... Çok düşünüp takılmamaya çalışıyorum yine de Bi sıkıntılar bunlar olsun başka dert keder olmasın diye kendimi avutuyorum Bir an önce bi düzene kavuşmayı istiyorum bakalım kısmet Neyse yine de başka bir konuda bi sıkıntım yok Allaha çok şükür... Bazı gün daha iyi hissediyorum bazı gün daha halsiz ama gayet iyiyim ...
tşk ederim canım.Allah kucaklarımıza almayı nasip etsin.Bulantı ve kusmayla zor geçiyor benim bu aralar günlerim. Bişey içemiyom.Susuzluktan pert durumdayım.
Smilla doğum yaptı canım. Efe paşayla uğraşıyor.