- 31 Ocak 2012
- 3.137
- 25
-
- Konu Sahibi landfloves
- #36.621
Valla doğan buyuyor canım ya, zaman oyle cabuk gecıyor kı sen de bılıyorsun ıste, an be an buyuduklerıne sahıt olmak muhtesem bırsey...
Oy ne tatlı oluyordur duserken popiş üstü, ısırmalık bu bebeler ya Rabbım tum ısteyenlere nasıp etsın ınsallah...
canım gozunuz aydın cok sevındım kızımıza...
İnsan bı an once ogrenmek ıstıyor demıı hadı bellı etmıs kendını prenses saglıkla gelsın kuzucuk...
ooo 40 ımızda cıkmıs
landfloves kız bı bebek bu kadar benzer anneye kopya resmen yakısıklı, o yesıl berelı resmıne bıttım masallah ceke ceke bı hal oldum...
Günaydın fıstıklar.
Daphnecim girebiliyorum da kimse olmayınca kendi kendime yazamıyorum kiNasılsın bakalım bebiş nasıl. Yoruyodur seni artık iyice.
Aydasu canım ya özledim muhabbetini. Anlat bakalım elif kızımız nasıl neler yapıyor. Yaramazmı uslumu emekliyomu??
HTML:hanzadeee çok sevindim canım yeni bir prenses geliyor demek ne güzell bizimde bugün kırkımız çıktı babaanneye kırk uçurmaya gittik
Ayy teşekkür ederiiiz, sadece beni tanıyan arkadaşlarımın hepsi bana benzetiyor ama daha çok eşimin kardeşine benzetiyor herkes amcasına çok benziyormuş :))
Hanzadeninde fıstık bi kızı olacak inşallah.
Ay landfloves ya oğluşuna bayıldım maşallah sübhanallah ne tatlı bi bebek. 40ı çıkmış bile paşanın. Gece uykuları filan nasıl?? Uslu bi bebekmi annesi ?
pingum ben buralardayım da sız yoksunuz kı
Ben telden gıremıyorum dıye ayrı kaldım hepınızden
ıstedıgım zaman gorusemıyorum haber alamıyorum sızden
az da olsa hepınız yazsanız buraya
sımılla gecen gun konusamadık bısecık kalmamıs senın de doğuma canım ıyıce agırlık coktu mu, Rabbım bı avazda kurtarsın ınsallah nerde yapcaksın doğumu?
Daphne kuzucum sen nasılsın?
Zaman nasıl cabuk gecıyor ya surda ne kalmıs 30. haftaya, prensesın keyfı nasıl?
aydasum çok özledim seni yaa .. ahseni deelife aferin uslu kız olmuş maşallah
bizim bugün tam 30 günümüz kaldı.iycene zorlaştı.geceleri sağa sola zor dönüyorum,sağa yatsam sağ bacağım sola yatsam sol bacağım,düz yatsam belim ağrıyor
karnım hep gergin çok acıyo,bebek vurunca canım çok yanıyo.
son günler çok zorrrrrbir yandan doğum korkusu başladı.oyyyy sağsalim bebişimi kucağıma almayı nasip etsin Allahım hepimizin inş
similla ne kadar az kalmış senin doğumada.. Rabbim kolay doğum nasip etsin inşallah, bebeğine sağlıklı bir şekilde kavuşursun inşallah.
son aylar biraz zor oluyor ama yinede tadını çıkar canım insan özlüyor karnındaki günlerinide..
Amin cnm cok az kaldi gercekten.utku bebekle hayaat nasi gidio
uurböce hayırlı olsun canım sanada, hayırlısı ile doğsun büyüsün minnoş...
landfloves , vafi oğluşlarınız çok tatlı ya maşallah Allah uzun,hayırlı ömür versin.
Uurbocee, artena sizde bebiş bekliyomussunuz ne güzel Hayırlı dığumunuz olsun inşallah.
Aydasuuu özledim seni kuzum ya. Elifin çok güzel maşallah. Nasıl gidiyo bebişinle hayat bakalım. Senin ve vafinin kuzular erkenden dişleri çıkarmış maşallah.
Benim kuzucum buyudu 1 yaşında artık bitanem
Kizlar biz duramadik esimle doktora gittik cok tecrubeli tavsiye edilen bi dr vardi merak ediyodum hem gorurum hem cinsiyet ogreniriz dedik ve dr cok iyidi daha biz sormadan kiz geliyo dedi cok sasirdim emin misiniz diye sordum %100 dedi artik degismez eminim dedi
Yani topigimizin prensesleri artiyo o kadar prense es lazim dimi
Ne oldugu hic onemli degildi ama catliyodum ogrendim ve rahatladim
Siyahdenizcim, pingucum teşekkür ederim canlarım...
Batuşun 1 yaşı, Utku'nun 40 ı kutlu olsun...
Hanzade inanmazsın geçen hafta seni rüyamda görmüştüm... Rüyamda kızın olmuş... Sevdim oynadım kızınla... Bir de baktım prenses geliyormuş meğer... Malum oldu heral Hayırlısıyla sağlıkla gelsin bebişin