Eylül dostluğumuza burada devam (:

Merhaba arkadaşlar bu cumartesi yani yarın spinal sezeryanla doğum yapacam inşallah. Dualarınızı bekliyorum

normal doğum çok istemiştim ama çatım çok dar olduğu için öümkün değilmiş devlet hast dahil 4 ayrı doktor ve özel muayenelere gittim hepsinden aynı cevabı duyup emin oldum ve sezeryan içinde pazartesiyi bile beklememem gerektiğini söylediler aniden gün aldık şaşkınız ama mutluluktan uçuyoruz oğlumuza kavuşacağız

allah hayırlı doğum nasip etsin öyle yada böyle önemli değil

Landfloves hayirlisi olsun sglikla oglunu kucagina alirsin ins guzel haberler bekliyoruz canim

Merhaba arkadaşlar bu cumartesi yani yarın spinal sezeryanla doğum yapacam inşallah. Dualarınızı bekliyorum

normal doğum çok istemiştim ama çatım çok dar olduğu için öümkün değilmiş devlet hast dahil 4 ayrı doktor ve özel muayenelere gittim hepsinden aynı cevabı duyup emin oldum ve sezeryan içinde pazartesiyi bile beklememem gerektiğini söylediler aniden gün aldık şaşkınız ama mutluluktan uçuyoruz oğlumuza kavuşacağız

Maşallah Utku'ya :nazar: İnşallah her şey yolundadır landfloves. Oğluşunla mutluluklar diliyorum..

Kızlar teşekkür ederim hepinize, darıdı isteyen bekleyen herkesin başına olsun inşallah.

Resimler için bilg ı açmam gerekiyor en yakın zamanda yüklerim inşallah facemde olanlar gerçi an be an görmüştür eşim anında yükledi çünkü :))

Kızlar teşekkür ederim hepinize, darıdı isteyen bekleyen herkesin başına olsun inşallah.

Resimler için bilg ı açmam gerekiyor en yakın zamanda yüklerim inşallah facemde olanlar gerçi an be an görmüştür eşim anında yükledi çünkü :))

Gozun aydin canim face de resimleri gorduk masallah cok guzel bi bebek bayildim kilosu filan cok guzel allah saglikli uzun omurler versin

Gunaydin herkese
Landflowes gozun aydin canim bir kac kez aradim ama yogunluktan bakamadin sanirim sinra bende islere daldim kusura bakma
Bebegin cok tatli allah hayirli omur versin insallah
Yavas yava s diger hanislere de sira geliyo topigimiz bebe doldu ne guzel
Daphne sen nasilsin canim gorusemedik bayadir

Selam kızlar arada okuyordum ama yazmaya fırsatım olmuyordu, uykuyu sevmeyen bir oğlum var fazla giremiyorum maalesef

Landloves oğluşunu kucağına almışsın canım Allah analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etsin canım

Artena seninde oğlun olacak demek, gözün aydın canım valla kız anaları başlık paralarını iyice artıracak desene kızlar bayağı bir azınlıkta kaldı :KK9:

Selam :) zahtercigim prensesimde bende cok iyiyiz. Artena gozun aydin canim. Allah hayirli omur nasip etsin evladina :) vafi sukur kavusturana. Oglusunun fotosunuda eklersen cok seviniriZ. Herkese guzel, saglikli bir yeni yil diliyorum :)

Selam kizlar bugun dr kontrolumuz vardi cok sukur tehlikeyi atlattik ama yine de dikkat et dedi dr bana acidi igneleri birakti onun yerine hap yazdi 2 hafta sonra tekrar kontrolumuz var iste bizden haberler boyle umarim 2 hafta sonra cinsiyetiyle ilgili bi tahminde bulunur dr

Vafiiii tam yolunmaliksin kiz :KK66: nerelrdesin canim cok tesekkur ederim

Hepinize saglik mutluluk dolu guzel bir yil diliyorum:KK54:

Son düzenleme:
bizim topikcan iyice sessizleşmiş, nerdee eski günler, geçmiş bile toplasan artık 3-5 sayfa :KK14:

Daphnecim kızın olacakmış,gözünaydın canım şimdiden talipim, oğluşun fotolarını koyuyorum göbüşten göster kızına :KK9:

Hanzadem, tehlikeyi atlatmana sevindim canım, ben oğluşun cinsiyetini 12.haftada öğrenmiştim sende öğrenirsin inşallah 2 haftaya

X