- 26 Nisan 2008
- 2.912
- 1.055
- Konu Sahibi landfloves
- #36.461
Selam KIZLAR ya maşallah bisürü bebişler doğmuş doğacak maşallah. Bayağı uzun zaman olmuş cidden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam kizlar
Doktordan ciktik simdi esimle mercimegimizi gorduk
5 haftalik ve haftasiyla uyumlu dedi dr 2. Hafta sonra kalp atislari icin gidicez
Selam kızlarr...
Yine ara uzun oldu... Öncelikle Hanzadecim takvimini gördüm tebrik ederim canımmm... Yavrunu hayırlısıyla sağlıkla kucağına almanı dilerim canımmm...
Özdenin ipek kızı da gelmiş tebrik ederimm... Yaşı uzun olsun... Mutlu sağlıklı analı babalı büyüsün...
Teyzoşlar ben de müjdemi vereyim baya geç oldu ama benim de bebişim geliyorr ... Darısı diğer arkadaşların başına
vayyyy çok şaşırıdım uurböceği nerelerdesin sen anlat bakalım bunca ay nasıl sakladın bizden
Tunaydin kizlar nerelerdesiniz bakiim
selam canım napıyosun ne alemdesin? nasıl geçiyor günler?
tatlım net paketim bitti whatsapta yokum, burayada pek sık giremiyorum yoğun geçiyor günlerim. Sen evdesin dimi artık, evinin tadını çıkar tatlım ohhh ne güzel zaman denk geldi dimi havada buzzzz :)Benim bebede yaratik gibi bi sekle girse artikda gorsek biz de
Selam kizlar
Ugr bocegi tesekurlercanim ben de seni tebrik ederim ama niye bu kadar ara veriyosunz. Bebegin kocaman olmus iyi dogmadan haber verdin bundan sonra daha cok gelmeye calis gelismelerden haberdar et bizi cinsiyeti bellimi canim
ay masallah masallah kac gundur okuyorum bı turlu yazamadım elıf kucagımdayken...
daphnem demek senınde bır prensesın oluyor cok sevındım arkadasım, annesi gibi narin bir kız olsun ınsallah...
Hanzade ne kadar sevındım anlatamam, Rabbım kucagında gostersın ınsallah...
artena, ugurbocegı, northstar sızlerınde hayırlı olsun hamılelıkler...
darısı dıger arkadaslarımızın basına ınsallah...