Eylül dostluğumuza burada devam (:

günaydınlar bugun işe gitmedim raporluyum
ankara dönüşü boğazlarım şişti sesim gitti :)
bankacının sesi olmazsa ne yapar tabiki yatar :KK52:

Günaydın herkeslere,kimse yok ama olsun...

Dün gece kayınvalide ve kayınpederi gönderdik sivasa,görümcem burda kaldı.ne olaylar yasadik ne olaylar,hergun kavga gurultu gorumcemle.gorumce demekte kotu oluyormus bee :)) oda kuzenim iste...

Simdi sivastaki evi satıp buralardan ev almayı dusunuyorlar.bakalim ne olacak bunun sonu...
Hanzade,demek sende hamilesin,ne guzel yaa,herkes hazır anneliğe.gözünüz aydın canım.kötü hissetme kendini,bir tek sen değilsin hamileliğini yatarak geçiren.çokta sağlıklı bir bebek olacak inşallah,allahın izniyle...

Kimseciklergelmiyo burlara
Eftelya ne olcak bu isin sonumerak ediyorum 2 yil bitti hala bi cozume ulasmadi onlar gelince daha kotu olursa

Surekli giryorum ama yazacak kimse yok bakip cikiyorum

Landfloveeessssss ne zaman doguruyon yavrum izinlisin artik vakit nasil geciyo

Daphne. Senin minnis napiyo cok tepikliyo mu

Siyahdeniz. Netin yok mu nerelerdesin

Landfloveeessssss ne zaman doguruyon yavrum izinlisin artik vakit nasil geciyo

Daphne. Senin minnis napiyo cok tepikliyo mu

Siyahdeniz. Netin yok mu nerelerdesin

Kız ne işin var bu saatte, beni uyku tutmadı yataktayım eşimin tlfndan girdim aralık annelerini okuyorum. Benim normalde tahmini doğum tarihim. 2 ocak ama bebiş önden gidiyor inşallah erken doğabilir. Haftaya perş kilosuna falan bakılacak çatı muayenesi yapılacak normal olmaz gibiyse sezeryana gün alacaz. Çok az kaldı eşimlecsabırdızlanıyoruz heyecan dorukta..

Sende son durum nedir miniğinin kalp atışlarını duydunuz mu? Bak sende canı tez bir insansın aman haa misafir ağırlayayım orayı burayı temizleyeyim demecsakın otur oturduğun yerde

Selam kızlar, landfloves az zaman kalmış. Heyecan doruktadır. Ne güzel sen atlattın sayılır bu yolculuğu. Darısı başımıza inşallah. Bende benim yaramaz kızımla uğraşıyorum. Çok kıpırdak bu kız, kurtlu totosu :KK1: Dünden beri kıpır kıpır kıpır bir an durmadı. Ne zaman uyuyor anlamıyorum. Tüm gece dolanıp durdu karnımın içinde :KK1: Sabah uyandım hala oynuyor. Ofise geldim aynı şekilde. Ayran içtim uyusun diye onda işe yarar mı bilmiyorum:KK9: Bizde böyle değişik bir şey yok.

Landfloves az kaldi yaaa ins kolay bi dogum olur hamileligin gibi ki pinguyla bunu gorduk hamileligi kolay gecmisti dogumuda oyle oldu artik 38 desiniz utku istedigi zaman gelebilir

Inanin hic bi is yapmiyorum annem sabah gliyo aksam yatarken gidiyo sadece yatiyorum yemegim yatagima geliyo o derece dusunun sadece tuvalete kalkiyorum bi de igneye gidiyorum
Yarin da kadin gelecek eve dip kose perde koltuk temizlenecek halilarimi degistircem kisliklari sericem yani annemle kadin yapacak ev berbat temizlikci sart

Daphne senin kiz cok fingirdek yerim ben onun totosunu yaaa ayran onu etkiledi mi

Tabi hergun yemeklerimizi annem yapiyo bari menuyu de soyliim eskilerdeki gibi dunden taze fasulye vardi etli lahana sarmasi ve corba yapti annem

Tabi yanima gelen misafirler oluyo gecmis olsun icin annem ilgileniyo gelenler yabanci diil yakin arkadas ya da akraba oluyo eltimler filan bi de

Herkese selam ne guxel bir suru hsmisler olmus allah bir avazda kurtarsin.bu kk ne olmus ben mesajlasrimi bile bulasmasdim yahu:-) biraz dahas kurcalayayim ben

Caponum aslinda ayni niye bulamadin acaba neyse artik buldun

Kizlar butun gun yatmaktan fenalik geldi yahu su beneg bi buyuse de rahatlasam

Merhaba arkadaşlar bu cumartesi yani yarın spinal sezeryanla doğum yapacam inşallah. Dualarınızı bekliyorum

normal doğum çok istemiştim ama çatım çok dar olduğu için öümkün değilmiş devlet hast dahil 4 ayrı doktor ve özel muayenelere gittim hepsinden aynı cevabı duyup emin oldum ve sezeryan içinde pazartesiyi bile beklememem gerektiğini söylediler aniden gün aldık şaşkınız ama mutluluktan uçuyoruz oğlumuza kavuşacağız

Merhaba arkadaşlar bu cumartesi yani yarın spinal sezeryanla doğum yapacam inşallah. Dualarınızı bekliyorum

normal doğum çok istemiştim ama çatım çok dar olduğu için öümkün değilmiş devlet hast dahil 4 ayrı doktor ve özel muayenelere gittim hepsinden aynı cevabı duyup emin oldum ve sezeryan içinde pazartesiyi bile beklememem gerektiğini söylediler aniden gün aldık şaşkınız ama mutluluktan uçuyoruz oğlumuza kavuşacağız

Canım hayırlısı olsun. Sonunda kavuşuyorsun oğluşuna. Yarın kaçta gireceksin doğuma?

Landfloves hayirlisi olsun sglikla oglunu kucagina alirsin ins guzel haberler bekliyoruz canim

X