Eylül dostluğumuza burada devam (:

Günaydın :KK16:

Daphne, biz dün bi delilik yaptık eşimle. Kuzenimin kullandığı bebek arabası dün epey indirimdeydi e-bebek'te. Biz de erken olmasına rağmen aldık dayanamayıp. :KK17: Siz hiç bişey mi almadınız?

Son düzenleme:
Günaydın :KK16:

Daphne, biz dün bi delilik yaptık eşimle. Kuzenimin kullandığı bebek arabası dün epey indirimdeydi e-bebek'te. Biz de erken olmasına rağmen aldık dayanamayıp. :KK17: Siz hiç bişey mi almadınız?

3-5 parça kıyafeti var o kadar. Arabanın marka modelini yazar mısın? Bizde bu ara taktık bebek arabalarına :)

3-5 parça kıyafeti var o kadar. Arabanın marka modelini yazar mısın? Bizde bu ara taktık bebek arabalarına :)

$Mamas-Papas-Urbo-Bebek-Arabasi-1956.jpg

Mamas&Papas Urbo. Benim kuzenim çok memnun. E-bebekteki çocuk da öve öve bitiremedi. Üstüne araba koltuğu da takılıyor, çift yönlü.

hayırlı olsun artena bebişinizin arabası, güzel günlerde kullanın.

bizde ilk bebek arabalarına bakmaya başlamıştık :KK16: gerçekten araştırılması lazım olan konulardan biri bu bebek arabaları :)

Ben geldim
daphne hayırlı olsun canım kız oluyor demek allah sağlıkla almayı nasip etsin
bende izin aldım bileti aldım haftaya cuma. Kocamın yanındayım inşallah

Eki Görüntüle 865546

Mamas&Papas Urbo. Benim kuzenim çok memnun. E-bebekteki çocuk da öve öve bitiremedi. Üstüne araba koltuğu da takılıyor, çift yönlü.

Çok güzelmiş artena. Fiyatı ne kadar ?

hayırlı olsun artena bebişinizin arabası, güzel günlerde kullanın.

bizde ilk bebek arabalarına bakmaya başlamıştık :KK16: gerçekten araştırılması lazım olan konulardan biri bu bebek arabaları :)

Biz günlerdir bakıyoruz. Hala karar veremedik.

Ben geldim
daphne hayırlı olsun canım kız oluyor demek allah sağlıkla almayı nasip etsin
bende izin aldım bileti aldım haftaya cuma. Kocamın yanındayım inşallah

Sağol canım. Sen nasılsın? Çalışmaya başladın mı?

selam kzılar

dün çok yğundum pek giremedim sadece okudum

artena bebek arabanız güzelmiş güle güle kullanın böyle paylaşmanız iyi oluyo bize örnek fikir alırız

daphnecim ben de alışamadım unutuyorum hamile olduğumu henüz farkına varamadım :KK9:
tek sorun belim çok ağrıyo geçen hafta da burda bahsetmiştim ya belim çok ağrıyo diye dr a gidecektim meğer hamilelik belirtisiymiş inşallah sadece başlangıçtır sürekli böyle ağrırsa çekilmez bu sabah uyandığımda biraz rahatlamıştım karnımdaki o adet belirtisi gibi şişlik ve sancı diyodum ya o azaldı ama gün boyu böyle oturmaktan sanırım bel ağrım yine başladı zaten normalde de var bu sıkıntı sırt yastığı da kullanıyorum üstelik burda

daphnecim ben de alışamadım unutuyorum hamile olduğumu henüz farkına varamadım :KK9:
tek sorun belim çok ağrıyo geçen hafta da burda bahsetmiştim ya belim çok ağrıyo diye dr a gidecektim meğer hamilelik belirtisiymiş inşallah sadece başlangıçtır sürekli böyle ağrırsa çekilmez bu sabah uyandığımda biraz rahatlamıştım karnımdaki o adet belirtisi gibi şişlik ve sancı diyodum ya o azaldı ama gün boyu böyle oturmaktan sanırım bel ağrım yine başladı zaten normalde de var bu sıkıntı sırt yastığı da kullanıyorum üstelik burda

Adet dönemlerine yakın yaşayabilirsin. Benim adet dönemlerinde hafif sancım oluyor bir ikide sivilce pırtlıyor yüzümde :)

sanırım 6. hafta da mandalın yerini fasulye görüntüsü alacak :KK53:

Ay yavrucuk daha o annesi. Zaman öyle çabuk geçecek ki sonra benimkisi gibi tekmelerini hissedeceksin. Bak mesela benim şişko kızım göbek deliğimin altında bir işler karıştıyor :KK9: Ne yapıyorsa artık orada zilli. Onu hissetmek çok keyifli her şeye rağmen. Annesi yesin totişkosunu :KK9::KK9::KK9::emir_bebek:

X