- Konu Sahibi landfloves
- #36.421
canım ya öyle testi değil anlam bozukluğu olmuş evde yaptığım test var ya onu koydum
iş yerinde acele yazıyorum yaa dikkat edemiyorum çok
Özdenin deyimiyle senin mandal görünümlü takvimini yesinler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ya öyle testi değil anlam bozukluğu olmuş evde yaptığım test var ya onu koydum
dapne başladın mı canım artık kızına ciciler almaya
son aya bırakma canım bencede yavaş yavaş alırsınız daha vakit var son ay sana zor olabilir
Günaydın
Daphne, biz dün bi delilik yaptık eşimle. Kuzenimin kullandığı bebek arabası dün epey indirimdeydi e-bebek'te. Biz de erken olmasına rağmen aldık dayanamayıp. Siz hiç bişey mi almadınız?
Eki Görüntüle 865546
Mamas&Papas Urbo. Benim kuzenim çok memnun. E-bebekteki çocuk da öve öve bitiremedi. Üstüne araba koltuğu da takılıyor, çift yönlü.
hayırlı olsun artena bebişinizin arabası, güzel günlerde kullanın.
bizde ilk bebek arabalarına bakmaya başlamıştık gerçekten araştırılması lazım olan konulardan biri bu bebek arabaları :)
Ben geldim
daphne hayırlı olsun canım kız oluyor demek allah sağlıkla almayı nasip etsin
bende izin aldım bileti aldım haftaya cuma. Kocamın yanındayım inşallah
selam kzılar
dün çok yğundum pek giremedim sadece okudum
artena bebek arabanız güzelmiş güle güle kullanın böyle paylaşmanız iyi oluyo bize örnek fikir alırız
daphnecim ben de alışamadım unutuyorum hamile olduğumu henüz farkına varamadım
tek sorun belim çok ağrıyo geçen hafta da burda bahsetmiştim ya belim çok ağrıyo diye dr a gidecektim meğer hamilelik belirtisiymiş inşallah sadece başlangıçtır sürekli böyle ağrırsa çekilmez bu sabah uyandığımda biraz rahatlamıştım karnımdaki o adet belirtisi gibi şişlik ve sancı diyodum ya o azaldı ama gün boyu böyle oturmaktan sanırım bel ağrım yine başladı zaten normalde de var bu sıkıntı sırt yastığı da kullanıyorum üstelik burda
sanırım 6. hafta da mandalın yerini fasulye görüntüsü alacak