- 7 Eylül 2011
- 2.116
- 50
-
- Konu Sahibi landfloves
- #35.881
Günaydın kızlar, hanzade iyi dayanıyorsun. Bende dün gece hiç uyuyamadım. Gözümü bile kırpmadım. Şimdilik iyi hissediyorum kendimi ama öğleden sonra zorlanacağım sanırım.
bende dayanamam gece 1de yattım bu saatlerde uykum geliyor gözlerim kapanıyor zor tutuyorum
benim de sabah kalkmam problem öğleden sonra açılıyorum
her sabah kendi kendime akşam erken yatıcam diyorum ama akşama kadar uyku kalmıyo
senin göbüş ne alem de daphne foto yok mu
chitlenbik sen yakında ev hanımı olucan sanırım sanki öyle bşy demiştin eşinle konuşmuştunuz ne güzel darısı başımıza inş. bol bol dinlenir uyursun
chitlenbik sen yakında ev hanımı olucan sanırım sanki öyle bşy demiştin eşinle konuşmuştunuz ne güzel darısı başımıza inş. bol bol dinlenir uyursun
öyle olcak ama herkes yanlış yapıyosun diyo annem özellikle canın çok sıkılacak bak ozaman haberin olsun diyor herkes.
bense burda daha çok sıkılıyorum ve çıktıktan sonra bebişim bana gelicekmiş gibi hissediyorum nedensee
süper haber buBende doğumdan sonra işi bırakıyorum hanzade. Gerçi daha patronla konuşmadım ama yakında konuşurum.
merhaba kızlar, ya ben bugün çok hastayım, dün akşam birden şiddetli bel ağrısı başladı ne oturabildim ne yatabildim, yemeğimi bile yiyemedim. midem bulanıyor başım ağrıyor, sabaha kadar uyuyamadım doğru düzgün. şimdide işe geldim ama hala iyi değilim öğleden sonra izin alıp yatmak istiyorum. bide bişey yiyemedim canımda istemiyor acayip bi mide bulantısı var, eve gidip çıkarsam da rahatlasam
oğlumun odasına kapı süsü yaptım keçeden. eşimin telde resimi. söyledim müsait olduğunda mail atacak ben çıkmadan atarsa ekleyecem
merhaba kızlar, ya ben bugün çok hastayım, dün akşam birden şiddetli bel ağrısı başladı ne oturabildim ne yatabildim, yemeğimi bile yiyemedim. midem bulanıyor başım ağrıyor, sabaha kadar uyuyamadım doğru düzgün. şimdide işe geldim ama hala iyi değilim öğleden sonra izin alıp yatmak istiyorum. bide bişey yiyemedim canımda istemiyor acayip bi mide bulantısı var, eve gidip çıkarsam da rahatlasam
öyle olcak ama herkes yanlış yapıyosun diyo annem özellikle canın çok sıkılacak bak ozaman haberin olsun diyor herkes.
bense burda daha çok sıkılıyorum ve çıktıktan sonra bebişim bana gelicekmiş gibi hissediyorum nedensee
gunaydın kızlar
ozledım sızlerı
annemle babam geldıler gorusmeyelı, gıttıler tabı epey gıremedım
hasret gıderdık cok ıyı oldu
ozledım hepınızı daphne bebıs napıyo az kaldı cnsıyetıne de
sımılla oğlusun napıyo
landfloves zaman gıttıkce daralıyo demı, neler hıssedıyorsun
kızlar ozden napıyo doğurmadı daha demı
bız de ıyıyız uykusuz gecelerı zor gunlerı atlattık keyıf evresıne gectık artık cok sukur
artık gecelerı duzenlı uyuyoruz
sabahları kahkahalarla uyanıyoruz kocaman olduk bız 4. ayımıza gırmek uzereyız
butun gun opusup koklasıp aguluyoruz
ha bı de fena halde dişimiz kaşınıyo, kaynana gıbı homurdanıp duruyo
bugun bızım evlılık yıldonumumuz aksam yemege cıkıcaz bakalım kız uslu duracak mı
buancım, hanzadecım sızlerde karar vermıssınız cok sevındım sızın adınıza, hayırlı zamanda gelsın ınsallah bebısler...
cıtlenbıgım sen nasılsın