Eylül dostluğumuza burada devam (:

Günaydın kızlar, hanzade iyi dayanıyorsun. Bende dün gece hiç uyuyamadım. Gözümü bile kırpmadım. Şimdilik iyi hissediyorum kendimi ama öğleden sonra zorlanacağım sanırım.

bende dayanamam gece 1de yattım bu saatlerde uykum geliyor gözlerim kapanıyor zor tutuyorum

benim de sabah kalkmam problem öğleden sonra açılıyorum
her sabah kendi kendime akşam erken yatıcam diyorum ama akşama kadar uyku kalmıyo

senin göbüş ne alem de daphne foto yok mu

benim olduğum yer camekanlı her dk.ka giren çıkan çok,sakin zamanda başımı koyuyorum masaya ama hiç yetmiyor ..

valla biz müdürle aynı odada olduğumuz için hiç dinlenme gibi imkanım yok
hatta iş yoksa bile boş oturamam illa kendime yapacak iş bulmam uğraşmam lazım hemen laf söyler ters ters bakar valla

chitlenbik sen yakında ev hanımı olucan sanırım sanki öyle bşy demiştin eşinle konuşmuştunuz ne güzel darısı başımıza inş. bol bol dinlenir uyursun

merhaba kızlar, ya ben bugün çok hastayım, dün akşam birden şiddetli bel ağrısı başladı ne oturabildim ne yatabildim, yemeğimi bile yiyemedim. midem bulanıyor başım ağrıyor, sabaha kadar uyuyamadım doğru düzgün. şimdide işe geldim ama hala iyi değilim öğleden sonra izin alıp yatmak istiyorum. bide bişey yiyemedim canımda istemiyor acayip bi mide bulantısı var, eve gidip çıkarsam da rahatlasam

oğlumun odasına kapı süsü yaptım keçeden. eşimin telde resimi. söyledim müsait olduğunda mail atacak ben çıkmadan atarsa ekleyecem

chitlenbik sen yakında ev hanımı olucan sanırım sanki öyle bşy demiştin eşinle konuşmuştunuz ne güzel darısı başımıza inş. bol bol dinlenir uyursun

öyle olcak ama herkes yanlış yapıyosun diyo annem özellikle canın çok sıkılacak bak ozaman haberin olsun diyor herkes.
bense burda daha çok sıkılıyorum ve çıktıktan sonra bebişim bana gelicekmiş gibi hissediyorum nedensee

sıkılmazsın bence 15 gün tatil yaptım öle güzeldi ki hiç bitmeseydi keşke
senin eşinin kendi yeri bi de bi yoğunluk olsa ya da sıkılsan istediğin zaman gidebilirsin bence

bebişinde bir an önce gelsin inşallah canım onunla vakit öyle geçer ki zaten

Son düzenleme:
gunaydın kızlar
ozledım sızlerı
annemle babam geldıler gorusmeyelı, gıttıler tabı epey gıremedım
hasret gıderdık cok ıyı oldu

ozledım hepınızı daphne bebıs napıyo az kaldı cnsıyetıne de
sımılla oğlusun napıyo
landfloves zaman gıttıkce daralıyo demı, neler hıssedıyorsun
kızlar ozden napıyo doğurmadı daha demı

bız de ıyıyız uykusuz gecelerı zor gunlerı atlattık keyıf evresıne gectık artık cok sukur
artık gecelerı duzenlı uyuyoruz
sabahları kahkahalarla uyanıyoruz kocaman olduk bız 4. ayımıza gırmek uzereyız
butun gun opusup koklasıp aguluyoruz
ha bı de fena halde dişimiz kaşınıyo, kaynana gıbı homurdanıp duruyo

bugun bızım evlılık yıldonumumuz aksam yemege cıkıcaz bakalım kız uslu duracak mı

buancım, hanzadecım sızlerde karar vermıssınız cok sevındım sızın adınıza, hayırlı zamanda gelsın ınsallah bebısler...
cıtlenbıgım sen nasılsın

Bende doğumdan sonra işi bırakıyorum hanzade. Gerçi daha patronla konuşmadım ama yakında konuşurum.
süper haber bu

oğlumun odasına kapı süsü yaptım keçeden. eşimin telde resimi. söyledim müsait olduğunda mail atacak ben çıkmadan atarsa ekleyecem

hoşgeldin canım özletiyosun izin al güzelce dinlen dikkat et kendine bize de durumunu haber ver ama merak ederiz
kapı süsünü merak ettim ayrıca

Geçmiş olsun. Artık son ayların ondandır bel ağrın.

kızlar bu mesajı yazdıktan sonra gonderemedım kapı caldı kargocu geldı, heyecanla aldım paketi hunharca actım bı de ne goreyım 40 numara leoparlı ev babetı
pakete bı baktım berrın dıye bırı yanlıs vermıs adam, kadını aradım bulustum paketını verdım, sonra adam tekrar geldı de aldım paketımı
sabah sabah ekşın yasattı adam bıze
hepınıze ayrı ayrı tesekkur edıyorum hemen eklıyom resımlrı albume

Sıkılmazsın. İnsan evdede kendini oyalayacak bir şeyler buluyor. Hem kendi işiniz çok sıkılırsan geri dönersin en kötü.

Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun aydasum. Bebişim çok iyi teyzesi. 3.5 aylık olduk çok şükür. Mide bulantılarım dışında bir sorunum yok çok şükür. Gerçi oda eskiye oranla azaldı. Cinsiyete az kaldı ama bizim için farketmiyor kız erkek. Sağlıklı olsun, hayırlı evlat olsun başka bir beklentim yok. Senin bıdık ne yapıyor gerçi takip ediyoruz face den Koca kız olmuş

chitlenbik bencede sıkılırsan geri dönersin bu kadar düşünme bile. inşallah hissettiğin gibi olur, evinde rahat rahat bir hamilelik geçirirsin.

özellikle son aylarda çalışmak çok zor geliyor. uzun süre oturunca belim ağrıyor sık sık kalkıyorum ama uzanmadan geçmiyor. akşamı zor ediyorum.

eşimde bu zamana kadar yaşamadığın hamilelik sıkıntılarını son iki ayda yaşayacaksın galiba diyor, gerçekten ne kadar rahattım ama şimdi göbek büyüdükçe herşey zor geliyor, bi çorabımı bile giyemiyorum, ayakkabımı bağlayamıyorum.

aydasu maşallah akıllı kızına, ne güzel uyku problemi yokmuş, benimde en çok korktuğum şey, ben nasıl kalkacam geceleri bilmiyorum. evllik yıldönümünüzde kutlu olsun canım

hanzade eşim hala gönderemedi bi fotoyu, yoğunum az sonra diyor.

kapı süsümüzün fotosu geldi, albüme ekledim kızlar nasıl olmuş?

ya ben odasının resimlerinide ekleyecektim oda eşimin telde, biraz yalvarayım bakalım zaman bulup gönderebilirse onuda ekleyeyim

sağol daphnem...
kızım buyuyor her sabah kalktıgımda farkedıyo

az kaldı senın bulantılarının tamamen gecmesınede
var mı ole hıc aklına gelınce bıle mıdenı bulandıran bı yemek?
ben hasanpasa koftesnden nefret etmıstım bırı hasan dese öööğğğ dıyodum hey gıdı gunler...

landloves agrılarının olması normal artık canım ne kaldı surda, rabbım sag saglım kucagında gostersın...
kuzum ben ıkı ay gr uyumadıım desem yalan degıl elıf hıc uyumuyodu gece asa gpzunu kırpmıyodu sabah 7 oluoydu hla cın gıbı bakıyodu mahvolmustum artık
bı de mutlaka ustumde uyuyodu, ben o uyusun dıye koltukta oturma pozısyonundan ağrılar gıre gıre uyukluyodum
ne zaman 3. aya gırdık bıcak gıbı kesıldı bunlar
sımdı artık ruıtınımız olustu cok sukur bende uyuyorum artık
gece 12 gıbı uyuyor sabah 8-9 gıbı kalkıyor tabı ben uykusunda emzırıyorum ama o uyanmıyor sukur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…