- 19 Ağustos 2010
- 1.728
- 42
-
- Konu Sahibi landfloves
- #35.861
Günaydın,
tatil sonrası işSabahları uykumu açmakta zorlanıyorum ya
Ahsen, eşinin neden borçlandığını söyledin mi bilmiyorum, o kısmı kaçırmışım. Ama sizin için , yani iş için eğer ki borca girmiş ise, affedilebilir diye düşünüyorum. Sonuçta sizin için çabalamış.Senin kızdığın, sana yalan söylemesi anlıyorum ama, olumlu düşünmeye çalışsan birazda, eşin zor durumda kalmasa borç almazdı,kredi çekmezdi ve bence yalanda söylemezdi.
Düşünürken aileleri aklından geçirme hiç. Eşini ve berrayı düşün. Ailesi onu bunu yaptıydı kısmına hiç girme.O dört duvarda bi tek siz olacaksınız.Çok iyi düşün. Kendi ailen neler diyor bilmiyorum ama, aileler bu konuda çok duygusal yaklaşıp, çoçuklarını yanlış yönlendirebiliyorlar. Bunların hepsini göz önünde bulundur lütfen.
Hanzade hoş geldin.Sensiz bu forum çok sessiz
Terem çok geçmiş olsun.
Chitlenpic, nasılsn? Doktor işlerini ne yaptın? ameliyat olcaktın?
Daphne85, canım nasılsın? Bebişimiz nasıl?
Ne çabuk büyüdede show yapıyor, maşallah kuzuma
Nasıl miden bulantıların biraz olsun hafifledi mi canım? Kasıklarında ağrılar devam edior mu? İş nasıl gidiyor ?
Ben iyiyim canım ya şükür, bakalım bizde bebiş yapma kararı aldık eşimle. Hayırlısı :)
günaydın kızlar
buannn çookk sevindim sonunda karar verdiniz demek e nasıl oldu anlatsana :) çalışmalar başladımı
ben daha ameliyat olmadım yılbaşından sonra ondan önce aşı denicez önümüzdeki ay..
hanzade sende durumlar ne alemde ekimde geldi çattı çalışmalar başladımı sizde de??
Canım inşallah ameliyata gerek kalmaz. Hanzade şimdide yılbaşını bahane ederDiyordu ya bir ara hamile kalırsam yılbaşında içemem diye
Tarih ver bize
tarih mi başladık bile
siftah yaptık hahahaaaaa
gerçi olmayacak bi dönem ama hiç belli olmaz
tarih mi başladık bile
siftah yaptık hahahaaaaa
Oooo hanzade hiç söylemiyosun da bol bol yumurtlamalar olsun inşş..
tarih mi başladık bile
siftah yaptık hahahaaaaa
hayırlı olsun hanzade güzel haberlerini bekliyoruz yılbaşından itibaren baslıycaz bizde inş
günaydın kızlar nerdesiniz toplanın yahu
benim işler hala yoğun sabah zor geldim gece 3 e kadar yatmazsam olacağı bu uykudan bayılmak üzereyim şu an akşama da bizim ev kalabalık maç keyfi var uyuyamıcam yine