- 31 Ocak 2012
- 3.137
- 25
-
- Konu Sahibi landfloves
- #35.841
sagol canım benim evet oldum tatlim lokal anestezi ile siringa ile deldi akitti. Ama canimdan can gitti resmen hissettim herseyi.2 gundur kanamali akintim var antibiyotik tedavisi görüyorum simdi sifa olur inşallah.terem çok geçmiş olsun, yazdığını okuyunca baktımda internetten. neyseki çözümü olan birşey, Allah dermansız dert vermesin. Ameliyatı oldun mu peki? ilaçla falanda tedavi olabileceğini okudum hatta bazen kendiliğinden de geçermiş. Gerçi cerrhi müdahaleyle en hızlı ve en etkili sonucu almış olursun.
bende tatile girdim yarın ailece memlekete gidiyoruz, eşimin ailesi çıktı yola bizde yarın sabah bizimkilerle birlikte gidecez yanlarına. kalabalık bir bayram geçirecez.
özden sen nasılsın iyice yaklaştı doğum zamanın. benim 2 hafta erken olabilirmiş, öyle söyledi doktor. yani aralığın 3.haftası falan inşallah olur.
canım bu yazdıklarını okuyunca yazmak istedim
öncelikle durumuna çok üzüldüm
allah yardımcın olsun
bende bu senenin başında eşimle ciddi sorunlar yaşadım evimi dağıttım ve ailemin yanına yerleştim,iyi bir avukat bulup tüm evlaklarımı hazırladım eşime tam dava açacakken barıştık tekrardan
3 ay ayrı kaldık çok sıkıntılar yaşadım,aylarca kendime gelemedim.
şimdiyse mutluyuz iyi kötü idare ediyoruz.
canım senin bebeğinde var umarım eşinle barışırsınız.
rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah.aminn
Herkese iyi bayramlar kizlar..
Ahsenim kuzum anlat be yavrum gercekten bilmeyince ne diyecegimi de bilemedim.
Rabbim hayirlisini versin.bende neler atlattim biliyorsun.
Ahsen ben senin bu topikte sik sik yazdiklarina denk geldim..
Gebeliginde ki mutlulugunu
berra dunyaya geldikten sonra ki tatli telaslarini hep okudum..
Canim ne olursa olsun sonuc olarak iyi bir evliligin var vede ortada evladinin hayati soz konusu..
Berrayi dusunerek karar almani tavsiye ederim sizin olayiniz ne bilmiyorum ama evlilikte inus cikisla dibe vurmalar olur...
Bak mesela benim esim evlenir evlenmez dugun takilarimi,2arabamizi babasinin dugun masrafi olarak verdigi 25 bin lirayi, babamdan istedigi 10bi lirayi maaslarimizi ve daha neler neler bunlarin hepsiyle kumar oynadi kaybetti.
Benim esimde 8 ay beni ayakta uyuttu bi dunya borcu cikti meydana
bende evi terkettim
tum evi bosalttim desem yeridir cunku ben cok ceyiz almistim,
Sonra 3 ay ailemde kaldim evraklarimi bile hazirladim ama Allah iste bi sekilde esimi affettim.ailemin zoruyla birazcikta
babasi abileri tum borclarini odediler
baska semtte daha guzel bir ev tuttuk,yeni mobilyalar aldik.yani yeniden kurduk hayatimizi..Allak buyuk canim hersey olacagina varir.kul plan yapar kader yukaridan guler.derler
hakkinda hayirlisi olsun...
Ama esinin tavrida onemli o ne dusunuyor bosanmayla ilgili...
Bu yazdıklarından sonra diyecek pek bişeyim kalmıyor aslında,evlilikte güven duymak çok önemlideniz ben hayatta en çok eşime güvendim, en çok ona sırtımı dayadım en çok ona inandım
bir kere bile yalanını yakalamadım ufak tefekler dışında
ayakta uyutuldum, aptal yerine konuldum resmen. Çok ağır geliyo hazmedemiyorum
bana verdiği sözler, birlikte yaptığımız planlar... Düşündükçe çıldırıyorum ya benim eşim ruh hastası mıydı acaba diye bile düşünmeye başladım. Bu kadar iyi rol oynayabildiğine inanamıyorum
affetsem bile bundan sonrası ne olacak ki? Nasıl güvenicem nasıl bir evlilk olur ki o?
getirdiği ekmekten bile şüphe ettiğim bir adamla nasıl aynı yastıga baş koyucam
ben biraz da bu sebeple affetmeyi yersiz buluyorum, bu evlilk bugün bitmezse sanki yarın bitecek gibi.
Kendimi tanıyorum ona güvenmek uzuuunn yıllarımı alacak, bu süreçte onu da beni de çok yorarım çok hırpalarım
Ben bittim hayatım bitti herşeyim bitti
Hani bazı kötü rüyalar olur da uyanınca şükredersin ya, keşke diyorum keşke rüya olsa
inan gözlerimi sıkı sıkı kapatıyorum sabahları uyanmak istemiyorum
o aşk dolu sevgi dolu yuvamızın bu hale geldiğine, getirldiğine tahammül edemiyorum