Eylül dostluğumuza burada devam (:

terem çok geçmiş olsun, yazdığını okuyunca baktımda internetten. neyseki çözümü olan birşey, Allah dermansız dert vermesin. Ameliyatı oldun mu peki? ilaçla falanda tedavi olabileceğini okudum hatta bazen kendiliğinden de geçermiş. Gerçi cerrhi müdahaleyle en hızlı ve en etkili sonucu almış olursun.

bende tatile girdim yarın ailece memlekete gidiyoruz, eşimin ailesi çıktı yola bizde yarın sabah bizimkilerle birlikte gidecez yanlarına. kalabalık bir bayram geçirecez.

özden sen nasılsın iyice yaklaştı doğum zamanın. benim 2 hafta erken olabilirmiş, öyle söyledi doktor. yani aralığın 3.haftası falan inşallah olur.

sagol canım benim evet oldum tatlim lokal anestezi ile siringa ile deldi akitti. Ama canimdan can gitti resmen hissettim herseyi.2 gundur kanamali akintim var antibiyotik tedavisi görüyorum simdi sifa olur inşallah.
Sende 30.haftaya gelmissin kuzum maşallah. .
hayırlı yolculuklar dikkat edin kendinize. Güle güle gidip gelin.

Tatil bitti dun gece eve donduk.sabah ise gittim yarim gun geldigimden beri yatiyorum ev berbat cok is var napicam bilmiyorum
Terem gecmmis olsun
Daphnecim sana da gecmis olsun
Landfloves ve mavis size iyi tatiller
Simdiden herkese iyi bayrMlar optum kizlar

herkese hayırlı bayramlar kızlar
dün bayram dolayısıyla eşimle ilk kez karşılaştık, önceki gün de mesajlaşmıştık

hala annemde kalıyorum, neredeyse bütün eşyalarımı buraya taşıdım
eşim ise her gün yeni bir süpriz yapıyor, başka borçları da çıktı
beni resmen ayakta uyutmuş iki senedir
bu iş bitti artık geri dönüşü yok. Evraklarımı toparlamaya başladım bile
resmen boşanıyorum
günlerdir gözyaşlarım bir dk durmadı, hakkımı helal etmiyorum ne ona ne de ailesine

Allah mutluluğunuzu arttırsın deniz inş. bir daha yaşamazsınız

bizim durum biraz farklı malesef düzelecek gibi de değil
ben çok kararlı bir insanımdır, acımdan gebersem yine de boşanıcam o adamdan, istemiyorum
şuan bile hüngür hüngür ağlıyorum, eşimi hala seviyorum, biz iyi bir çifttik

ama hayatta bazı hataları yapmayacak işte insanoğlu

Ahsen ben senin bu topikte sik sik yazdiklarina denk geldim..
Gebeliginde ki mutlulugunu
berra dunyaya geldikten sonra ki tatli telaslarini hep okudum..
Canim ne olursa olsun sonuc olarak iyi bir evliligin var vede ortada evladinin hayati soz konusu..
Berrayi dusunerek karar almani tavsiye ederim sizin olayiniz ne bilmiyorum ama evlilikte inus cikisla dibe vurmalar olur...
Bak mesela benim esim evlenir evlenmez dugun takilarimi,2arabamizi babasinin dugun masrafi olarak verdigi 25 bin lirayi, babamdan istedigi 10bi lirayi maaslarimizi ve daha neler neler bunlarin hepsiyle kumar oynadi kaybetti.
Benim esimde 8 ay beni ayakta uyuttu bi dunya borcu cikti meydana
bende evi terkettim
tum evi bosalttim desem yeridir cunku ben cok ceyiz almistim,
Sonra 3 ay ailemde kaldim evraklarimi bile hazirladim ama Allah iste bi sekilde esimi affettim.ailemin zoruyla birazcikta
babasi abileri tum borclarini odediler
baska semtte daha guzel bir ev tuttuk,yeni mobilyalar aldik.yani yeniden kurduk hayatimizi..Allak buyuk canim hersey olacagina varir.kul plan yapar kader yukaridan guler.derler
hakkinda hayirlisi olsun...
Ama esinin tavrida onemli o ne dusunuyor bosanmayla ilgili...

Herkese iyi bayramlar kizlar..
Ahsenim kuzum anlat be yavrum gercekten bilmeyince ne diyecegimi de bilemedim.
Rabbim hayirlisini versin.bende neler atlattim biliyorsun.

Herkese iyi bayramlar kizlar..
Ahsenim kuzum anlat be yavrum gercekten bilmeyince ne diyecegimi de bilemedim.
Rabbim hayirlisini versin.bende neler atlattim biliyorsun.

canım aslında anlattım kızlar biliyor whatsup da takılamadığın için haberin olmamış sanırım
ben burda anlatmak istemiyorum
kısaca, eşim benden habersiz kredi çekmiş bir iki tane kredi kartı varmış, üstüne ev borcuna soktu bizi
şuan 20 bin lira havadan borc sahibi olduk
beni ayakta uyutmuş bunca zaman ben kocamı tanıyamamışım
bir daha o adama güvenmem onunla aynı eve girmem yüzünü bile görmek istemiyorum

kocam için aklımdan hep geçerdi derdim ki "ya bir insan bu kadar iyi olamaz bu kadar kusursuz olamaz yani nasıl biri bu" falan diye kendi kendime dalga geçerdim
benim bilmediğim tanımadığım kötü yönü varmış işte

ve deniz sen de çok kötü şeyler yaşamışsın ama eşinin ailesi dağ gibi arkasında durmuş, sahiplenmiş sizi kurtarmış
benim eşimin ailesi tam şerefsiz Allah belalarını versin bu olaydan sonra nefret ettim iyice zıvanadan çıktım kuduruyorum aklıma geldikçe

eşim boşanmak istemiyor tabi ki, ölürse ancak boşarmış beni
görücez el mi yaman bey mi yaman
hiçbirşey istemiyorum, ne para ne pul yeter ki düşsün yakamdan
hayatımı karrattı

onu tanıdığımdan beri sıkıntıdan kurtulamadım nelere katlandım nelere sabrettim
değmezmiş. Nerden bilebiliridm ki tam bir tiyatrocuymuş ya ben mi çok safım bilemiyorum

Ahsen seni yaralayanin 20 bin tllik borc degilde esinin senin arkandan is cevirmesinin oldugunu dusunuyorum.evet zor bir durum ama beterin beteri var buna pire icin yorgan yakmak denir.esinde bosanmak istemiyor ortada berra da var.bence bu kadar cabuk karar verme..kendine dusunmek icin zaman ver ben oyle yaptim antepte yasiyorum ve o zehir gibi gunlerimde uzaklasmak benim icin en dogru karar olmustu bursaya ablamin yanina gitmistim uzun sure dusundum durdum.ve sonunda kararimi verdim.
Esimin ailesi sahip cikti evet ama sahip cikmasaydi da esim son kurusuna kadar borclarini bitirince donecektim ona..
Ahsen 20 bin borc hic bisey
esimin yaklasik 50 bin tl kumar borcunu odediler.altini ciziyorum bak kumarin..
En azindan senin esin rizkinizi kumara vermemis..
Tabi ki karar senin ikna etmek haddime degil hakkinda da hayirlisi neyse o olsun ama
bosanma psikolpjini aylarca yasamis biri olarak diyorum ki yerinde olsam fevri olmam..
Muftuluge danis durumunu ben oyle yapmistim,bu sayede dogru karar verdim diye dusunuyorum..
Esin seni birakmayacaktir..

Ayrica seni cok iyi anliyorum
Kendini kandirilmis, kullanilmis hissediyorsun..
Bende oyleydim
gunlerce bisey yiyememistim
su bile icsem kusuyordum.mide rahatsizligim nuksetti.
3 hatfada 7kilo verdim o donemde aglamaktan goz yaslarim..
Bazen aklima gelince esimden nefret ediyorum ama benden cok aci cekti esim malum bizi bu duruma o dusurmustu.pisman oldu tovbe etti yuvasina sahip cikti.simdi iyiyiz sukur.sizinde oyle olur insallah hakkinda hayirlisini versin rabbim..

deniz ben hayatta en çok eşime güvendim, en çok ona sırtımı dayadım en çok ona inandım
bir kere bile yalanını yakalamadım ufak tefekler dışında

ayakta uyutuldum, aptal yerine konuldum resmen. Çok ağır geliyo hazmedemiyorum
bana verdiği sözler, birlikte yaptığımız planlar... Düşündükçe çıldırıyorum ya benim eşim ruh hastası mıydı acaba diye bile düşünmeye başladım. Bu kadar iyi rol oynayabildiğine inanamıyorum

affetsem bile bundan sonrası ne olacak ki? Nasıl güvenicem nasıl bir evlilk olur ki o?
getirdiği ekmekten bile şüphe ettiğim bir adamla nasıl aynı yastıga baş koyucam
ben biraz da bu sebeple affetmeyi yersiz buluyorum, bu evlilk bugün bitmezse sanki yarın bitecek gibi.

Kendimi tanıyorum ona güvenmek uzuuunn yıllarımı alacak, bu süreçte onu da beni de çok yorarım çok hırpalarım

Ben bittim hayatım bitti herşeyim bitti

Hani bazı kötü rüyalar olur da uyanınca şükredersin ya, keşke diyorum keşke rüya olsa
inan gözlerimi sıkı sıkı kapatıyorum sabahları uyanmak istemiyorum

o aşk dolu sevgi dolu yuvamızın bu hale geldiğine, getirldiğine tahammül edemiyorum

Bu yazdıklarından sonra diyecek pek bişeyim kalmıyor aslında,evlilikte güven duymak çok önemli
yine kendimden örnek vermek zorundayım..
ben eşime önceki kadar güvenemiyorum
herşeye şüpheli bakıyorum asıl kötü olanda bu işte,ama kendini en iyi sen tanırsın imkansız görüyorsan süreç ne kadar kısa olursa o kadar az acı çekersin..
sen yine eşinden yana hep mutlu olmuşsun
geçmişe bakınca çok güzel hatıraların var
ben hiç iyi bir gün yaşamamıştım malesef
hakkında hayırlısı olsun canım
inşallah doğru kararlar alırsın
ailen ne diyor bu durum için şans ver diyen var mı?
bende herkes boşan diyordu bu adamdan hayır gelmez falan..

Ayrıca ahsen seni çok fazla kararlı ve keskin buluyorum
eşin gerçekten seni sarsacak şeyler yapmış ki bu kadar net'sin bu konuyla ilgili..
öreceksin canım herşey yoluna girecek zamanla buna inanıyorum ben

Herkese günaydın, ahsen yazdıklarını yeni okuyabildim. 20 bin tl lik borcu nasıl yapmış ki eşin? Çok şaşırdım. Sen yaşadıklarını bizlerden daha iyi bilirsin. Hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun ama ben yinede bir yuvanın yıkılması taraftarı değilim. Hele ki ortada bir bebek varsa. Detayları bilmiyorum dediğim gibi hakkınızda hayırlısı olsun.

merhaba kızlar
tatil bitti hoşşş 9 gün geçti 1günü bile tatil olmadan geçti ama işe gitmedik enazından.bayramdan önce temizlik bayramda kurban telaşı,bayram gezmesi ve misafir karşılamak derken günler nasıl geçti anlamadım yine geldik iş başınaa..

topikte kimseler yok arada buraya da uğrayın kızlar yaa..ahsencim senide daha yeni okuyorum,rabbim yardımcın olsun zor bi durum gerçekten ama olay sadece bu anlattığın gibiyse hemen boşanma kararı alma derim.20bin borç yapmış kredı kartı çıkartmış ama bunları neden yapmış öncelikle bunu öğren,eğer sizin içinse affedilebilir bir yönü var en azından bebeğinizin hatrına 1 kez daha şans vermeyi hakkediyor evliliğiniz.bir arkadaş daha bahsetmiş yaşadıklarından eşi ne var ne yok kumara yatırmış herşeyini o kızcağız napsın.Eşin eğer yaptıklarına pişmansa ona bir şans daha ver borçlarını ödeyene kadar süre ver ona bu zaman sürecinde hem yaşananlar biraz geçer hem de eşini gözlemlersin,o da elinden geleni yapar aranızı düzeltmek için.elbetteki güvenin sarsıldı gururun incindi ama inanki herşey düzelir yeterki ikinizde isteyin yeniden denemeyi enazından ve en önemlisi berra için.büyüdüğünde sana ayrılma nedeninizi sorupta seni haksız bulursa kız çocukları hep duygusal düşünür ahsen biliyorsun seni anlamayabilir.şuandaki kızgınlığınla kızının hayatını tamamen değiştiriceksin önce bunu düşün...her evlilik bir şansı mutlka hakeder bence hele de çocuk varsa arada...

merhabalar kızlar,

koca bir tatil bitti yine iş başı yaptık.

ahsen bende aynı şeyleri düşünüyorum biraz daha zaman geçsin bekle hemen boşanma en azından. inşallah herşey yoluna girer.

nabersiniz kızlar nerelerdesiniz nasıl gidiyor kimsecikler yok yine

günaydın 2 haftalık tatili yedim bitirdim ama iş de beni biterecek inanılmaz yoğunum allahtan yeni biri başladı işe birlikte üstesinden gelicez inşallah
hepinizi özledim
ahsen inan ne diyeceğimi bilemiyorum umarım sizin için hayırlısı olur tabi ki yuvanız yıkılmasa daha iyi olur inşallah geçer bunlarda kızgınlığınız biter herşey zamanla olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…