- 20 Nisan 2008
- 4.464
- 458
-
- Konu Sahibi landfloves
- #35.901
Aydasu çok özledik ya seni ...
4 ay olmuş maşallah, facede bayılıyorum fotolarına. Nasıl tatlı nasıl güzel bir kız o öle . Allah nazarlardan saklasın.
SElamm..
Aydasum canım adaşıma bayılıyorum çok güzel bi kız maşallah fıstık. cicileride çok yakışmış güzel günlerde giysin prenses.
Landfloves göbek büyüdükçe zorlaşıyo hayat ama sanada çok yakışmış be koca göbek : eline sağlık kapı süsü çok güzel olmuş..
Selam kızlar nasılsınız,
Aydasu cicileri çok yakışmış maşallah prensese,güzel günlerde giysin
a aaaa kimler gelmiiiişbi yerlerden tanır gibiyim
bugün burası negüzel hoşgeldiniz kızlar
aydasu kuzun çok tatlı olmuş maşallahh..
lanflowers oda süsü süper olmuş keçelerle yapmak kolay oluyo mu işi bıraktıktan sonra bende keçeyle değişik şeyler yapmayı planlıyorum..
HeheJelocuk gelmiş
Nasılsın bakalım seni bir hamile gördüm sanki tamda doğurmana az kalmış
Tebrik edemedim seni hayırlı olsun bir bippi daha geliyor
SElamm..
Aydasum canım adaşıma bayılıyorum çok güzel bi kız maşallah fıstık. cicileride çok yakışmış güzel günlerde giysin prenses.
Landfloves göbek büyüdükçe zorlaşıyo hayat ama sanada çok yakışmış be koca göbek : eline sağlık kapı süsü çok güzel olmuş..
Selam kızlar nasılsınız,
Aydasu cicileri çok yakışmış maşallah prensese,güzel günlerde giysin
landfloves doğduktan snrada kucagında hep bebe oldugundan bi süre daha koşup zıplayamiyceksin baby
sağol teyzesi zamanında bende oğlusun ıcın delırıyodum :) hos hala aynıyım da
tesekkur ederız jelo teyzesı
nerelerdesın sen ya, hanı oğlusunun resmı, anlat azcık hala uslumu kocaman olmustur kuzucuk sen nasılsın
ay ne guzel toparlandık bugun
bugün burası negüzel hoşgeldiniz kızlar
aydasu kuzun çok tatlı olmuş maşallahh..
lanflowers oda süsü süper olmuş keçelerle yapmak kolay oluyo mu işi bıraktıktan sonra bende keçeyle değişik şeyler yapmayı planlıyorum..
aydasuu damadın olabilir istersenben kızına talip olurum..
babamız duymasın aklımdanda gecmedı degıl