Eylül dostluğumuza burada devam (:

bişey diyim mı kargo gelınce o kadar duygulandım kı anlatamam
bı suru arkadasım varmıs dedım bı kez daha
gurbet zor cok zor
bole bı anda yanımda hıssettım hepınızı
cok duygulandım ya bılım :2:

Aydasu çok özledik ya seni ...

4 ay olmuş maşallah, facede bayılıyorum fotolarına. Nasıl tatlı nasıl güzel bir kız o öle . Allah nazarlardan saklasın.

Aydasu çok özledik ya seni ...

4 ay olmuş maşallah, facede bayılıyorum fotolarına. Nasıl tatlı nasıl güzel bir kız o öle . Allah nazarlardan saklasın.

buancım bende sızlerı cok ozledım
zaman cok hızlı gecıyor ınankı
topıgımızın masallahı var canım butun bebekler pek tatlı

SElamm..
Aydasum canım adaşıma bayılıyorum çok güzel bi kız maşallah fıstık. cicileride çok yakışmış güzel günlerde giysin prenses.

Landfloves göbek büyüdükçe zorlaşıyo hayat ama sanada çok yakışmış be koca göbek : eline sağlık kapı süsü çok güzel olmuş..

teşekkür ederim pingum ama ben sıkıldım artık bu koca göbekten, yeni halimide ekleyeyim bir ara. ben artık koşmak zıplamak istiyorum merdivenleri ikişer ikişer çıkıp inmek istiyorum eskisi gibi.. benim gibi biri için sakin durmak çok zor çoook.

bugün burası negüzel hoşgeldiniz kızlar
aydasu kuzun çok tatlı olmuş maşallahh..
lanflowers oda süsü süper olmuş keçelerle yapmak kolay oluyo mu işi bıraktıktan sonra bende keçeyle değişik şeyler yapmayı planlıyorum..

keçeyle bişeyler yapmak çok kolay. şeklini belirle kes, zaten kenarlarından atma falan yapmıyor kumak, dikmeside çok kolay, bende kapı süsü modelleri bakarken int.de değişik bir sürü şeyler gördüm..

şimdi beyaz bir avize almayı düşünüyorum üstüne kapı süsündeki gemilerden çapadan falan yapıp yapıştıracam.

Hehe Jelocuk gelmiş
Nasılsın bakalım seni bir hamile gördüm sanki tamda doğurmana az kalmış
Tebrik edemedim seni hayırlı olsun bir bippi daha geliyor

ohooo 8.aya girdik bile daha senin yeni haberin olmui, düşün ne kadar zmandır gelmediğini.. teşekkür ederim, senin oğluşun napıyor büyümüştür baya.

sağol teyzesi zamanında bende oğlusun ıcın delırıyodum :) hos hala aynıyım da

Selam kızlar nasılsınız,
Aydasu cicileri çok yakışmış maşallah prensese,güzel günlerde giysin

tesekkur ederız jelo teyzesı
nerelerdesın sen ya, hanı oğlusunun resmı, anlat azcık hala uslumu kocaman olmustur kuzucuk sen nasılsın

ay ne guzel toparlandık bugun

aydasuu damadın olabilir istersen ben kızına talip olurum..

demı canım ya ne ıyı oldu bugun
senın adına da cok sevındım evde huzurlu olcan, bebıs de gelcek ınsallah
ıstedıgın seylerı yaparsın oh mıs

babamız duymasın aklımdanda gecmedı degıl

Niyeti karşılıklı bozmuşsunuz siz Kızlar bu arada ben artık evimi kendim temizleyebiliyorum. Tabi cam kapı silme perde yıkayıp asma vs dışında. Koltukları dizlerimle cekiyorum belime yüklenmeyerek. Tabi bacaklarım morluk içinde Öyle bir zararı olmaz değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…