Eylül dostluğumuza burada devam (:

Benim kuzum tutunarak yürüyo hatta koşuyo artık popsunu duvara dayayarak duruyo bırakmaya cesaret edemiyo daha. Alkış yapıyo öpücük atıyo beni öpüyo. Babasını fazla öpmüyo kıskanıyp babamız bıdır bıdır söyleniyo çok konuşuyo kendince. Yemek yemeyi seviyo sofra görünce pıtpıt gleiyo hemen baybay yapıyo bi tatlı, gel gel yapıyo. cee oyununu seviyo. Bide gliyorum geliyorum diye yürüyünce pıtpıt kaçışı var yemelik heyecanlı heyecanlı çığırıyo bide..

Allah ım Allah ım yesinler onun totişini

evet kızlar çıkıcam bakalım hayırlısyla birini bulabilirsek.eğer iyi birini bulursak eşim bidah işe beni karıştırmaz sen istedin çıkmayı der.evde yapıcak şeyler bulurum diyorum ama nereye kadar tabi şuan benim için en önemli şey sağlıklı beslenmek dükkanda hiç yapamıyorum sürekli abur cubur yiyorum.

daphne yapma kuzum nolur ya delırdın mı dızınle falan cekme bıseyı
esın emınım buyuk bı ıstekle yapar solesen
en nazlı donemımız
ben 9 ay boyunca elıme supurge bıle almadım tadını cıkar herseyı ustlenme lutfen
kızdırma bak bızı

Siyah deniz gibi kurslara gidersen.Yemek kurslarına gidiyor ne güzel. Yapılacak çok şey var aslında evde olduktan sonra.

Keçe ile harika olmuş kapı süsü bayıldım,
Doğumdan sonra çok giremedim foruma malum bebişle gelen gidenle uğraş 3 aylıkken bıraktım işe başladım,şirkette net yasaklandı ben yokken artık neler olduysa kim hangi sitelere girip yakalandıysa
Haberim vardı hamile olduğundan ama foruma giremedim,cepten giriyorum foruma ama yazması zor
8.aya girdin ne güzel son zamanların iyi değerlendir dinlen bol bol uyu hatta sonra uykular haram
Eminim iyi bir anne olucağına
Benim oğluş 9.ayı devirdi çok şükür iyiyiz şimdi daha keyifli oldu çünkü hareket halinde sevgi dolu anlıyor karşılık veriyor,
Bebek sahibi olmak bir yavrunun olması sana ait olması dünyanın en güzel şeyi hayatına farklı bir renk en güzel renk

daphne dizlerinle de çeksen zarar yinede süpürge yap ama görünen yerleri. koltuk filan çekme öyle. kuzunu yorma annesi.

Chitlenbik ne güzel evde olucan he. kurslara git bencede. Sonrada işallah hamile olup evde rahat rahat geçirirsin.

Belkıs anlaştık o zaman

Cepteyim oğluşun resmi koyarım albüme hala uslu diyebiliriz az biraz,bazen geliyorlar kendisine,
Dişlerimiz var 4 adet 4 adet daha geliyormuş doktorumuz öyle dedi ,Emekliyor tay duruyor bir iki adım atıyor şimdilik bu kadar çünkü çok garantici düşücem diye

Dip Not:Kızına talibimmmmmmmmmmmmmmm

jelooo çekil aradan

anladım canım, bende eskiden iş yerinde giremesem bile eve gider girerdim mutlaka ama artık bu halimle bile çok zor geliyor çocuk olduktan sonra çok sık giremem büyük ihtimalle.

uyku deme bana şu an öyle bir uykum varki anlatamam. izinde almak istemedim yarın doktor randevum var ve sağlık ocağından da çağırdılar 3 gibi çıkacam izin alacam üst üste izin almak istemedim belki bugün bir saat erken çıkarım.

maşallah oğluna kocaman olmuş topiğimizin ilk bebekleri ilk göz ağrıları onlar.

Onun haberi pek yok aslında eşyaları cektiğimden. Spora gittiği günler yapıyorum. O sadece süpürüp sildiğimi biliyor. Yarım yamalak temizlik yapmayı hiç sevmiyorum. Evim pismiş gibi geliyor.

Şirkette zor öyle,bebişle ilgileniceksin arada girersin o uyurken falan mis kokulu
Uyku ya ne güzel bişey benim oğluş bu aralar 11 yada 12 gibi kalkıyor uykucu oldu bayramdan beridir,
Çok izin alma tabi göze batıyor ne olursa olsun yarın madem kontrolün,erken yatmaya bak tabi oğluşun izin verirse
Evet kocaman oldular ya ha doğdular doğucaklar diyene kadar neredeyse yaşlarına giricekler

Aydasu kızın paylaşılamıyor
siyah denizin aktifliğine hayranım zaten eşim kurslara hiç sıcak bakmaz bakalım zamanla alıştırırım belki..çevremdeki herkes ya hamile kalıp işten ayrıldı ya da hala çalışıyo oyüzden benim işten çıkmam herkese garip geliyor.birde kimse bilmiyor ya benim durumu herkes madem işten çıktın e hadi bebk bebek diye söylücekler

hahaha ortalık kızıstı kızım da keyıflendı guluoyr zıllı anladı talıplerının cıktıgını
jeloo ıstanbul gurbet olur ya doner gelırsek ızmıre manısa yakın olur bıze ama pıngu ben de oğlunu ızmıre alırım bak haberın olsun sız de gelın ızmıre

jelonun oğlu bizim bebelerin uykularınıda çaldı galiba. Bizimkiler uyumuyo onunkidee uyyanmıyo maşallah maşallah

Hayırlısı olsun,sen nasıl istiyorsan öyle yap kimseye bakma ama evdede kendini köreltme mutlaka bişeylerle uğraş olurmu,
Paylaşamadık elifi

Hehe anlamıştır tabi elif prenses
Gurbet olmaz olmaz aa neden olsun uçakla git gel olur
Sen beim oğlumun yakışıklı resmini göster elife bak ne tepki vericek

Sen kimseye kulak asma. Kendine güzel güzel bak. Yemene içmene dikkat et. Uykunu al. İnşallah muradına ereceksin sonunda.

jelonun oğlu bizim bebelerin uykularınıda çaldı galiba. Bizimkiler uyumuyo onunkidee uyyanmıyo maşallah maşallah

Bu seferde akşam uyumuyor bayramda şaştı uykusu gece 12 yi görüyoruz hala ayakta sıpa oynuyoruz çak yapmaya taktı bu aralar elini kaldırıyor sende kaldır der gibi bakıyor çak çak 100 kez yapıyoruz nerdeyse gülücüklerine
Öğlene kadar yatarmı bebe ya annem uyandırmaya çalışıyorum ama dönüp totoyu yatıyo yine diyo şaşırttınız çocuğun düzenini diye biz zılgıtı yedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…