Eylül dostluğumuza burada devam (:

Günaydın,

tatil sonrası iş :KK43: Sabahları uykumu açmakta zorlanıyorum ya :KK43:

Ahsen, eşinin neden borçlandığını söyledin mi bilmiyorum, o kısmı kaçırmışım. Ama sizin için , yani iş için eğer ki borca girmiş ise, affedilebilir diye düşünüyorum. Sonuçta sizin için çabalamış.Senin kızdığın, sana yalan söylemesi anlıyorum ama, olumlu düşünmeye çalışsan birazda, eşin zor durumda kalmasa borç almazdı,kredi çekmezdi ve bence yalanda söylemezdi.

Düşünürken aileleri aklından geçirme hiç. Eşini ve berrayı düşün. Ailesi onu bunu yaptıydı kısmına hiç girme.O dört duvarda bi tek siz olacaksınız.Çok iyi düşün. Kendi ailen neler diyor bilmiyorum ama, aileler bu konuda çok duygusal yaklaşıp, çoçuklarını yanlış yönlendirebiliyorlar. Bunların hepsini göz önünde bulundur lütfen.

Hanzade hoş geldin.Sensiz bu forum çok sessiz :KK43:

Terem çok geçmiş olsun.

Chitlenpic, nasılsn? Doktor işlerini ne yaptın? ameliyat olcaktın?

Daphne85, canım nasılsın? Bebişimiz nasıl?

Günaydın,

tatil sonrası iş :KK43: Sabahları uykumu açmakta zorlanıyorum ya :KK43:

Ahsen, eşinin neden borçlandığını söyledin mi bilmiyorum, o kısmı kaçırmışım. Ama sizin için , yani iş için eğer ki borca girmiş ise, affedilebilir diye düşünüyorum. Sonuçta sizin için çabalamış.Senin kızdığın, sana yalan söylemesi anlıyorum ama, olumlu düşünmeye çalışsan birazda, eşin zor durumda kalmasa borç almazdı,kredi çekmezdi ve bence yalanda söylemezdi.

Düşünürken aileleri aklından geçirme hiç. Eşini ve berrayı düşün. Ailesi onu bunu yaptıydı kısmına hiç girme.O dört duvarda bi tek siz olacaksınız.Çok iyi düşün. Kendi ailen neler diyor bilmiyorum ama, aileler bu konuda çok duygusal yaklaşıp, çoçuklarını yanlış yönlendirebiliyorlar. Bunların hepsini göz önünde bulundur lütfen.

Hanzade hoş geldin.Sensiz bu forum çok sessiz :KK43:

Terem çok geçmiş olsun.

Chitlenpic, nasılsn? Doktor işlerini ne yaptın? ameliyat olcaktın?

Daphne85, canım nasılsın? Bebişimiz nasıl?

Günaydın canım, bebiş ne yapsın büyüyor onun işide zor tabi :KK1: Kocaman oldu kuzum teyzesi. Ultarsonda show yapıyor bize. Sen nasılsın?

Ne çabuk büyüdede show yapıyor, maşallah kuzuma :nazar:
Nasıl miden bulantıların biraz olsun hafifledi mi canım? Kasıklarında ağrılar devam edior mu? İş nasıl gidiyor ?

Ben iyiyim canım ya şükür, bakalım bizde bebiş yapma kararı aldık eşimle. Hayırlısı :)

Ne çabuk büyüdede show yapıyor, maşallah kuzuma :nazar:
Nasıl miden bulantıların biraz olsun hafifledi mi canım? Kasıklarında ağrılar devam edior mu? İş nasıl gidiyor ?

Ben iyiyim canım ya şükür, bakalım bizde bebiş yapma kararı aldık eşimle. Hayırlısı :)

ooo teyzesi kocaman oldu benim meleğim 3.5 aylık artık :KK1: Mide bulantım geçti derken kusmalarım başladı bakalım daha neler bekliyor beni. Sizin adınızada çok sevindim. Bizim şimdiden içimiz gidiyor ultrasondaki görüntülerine bile. Kucağımıza aldığımızda neler hissedeceğiz kimbilir.

günaydın kızlar
buannn çookk sevindim sonunda karar verdiniz demek e nasıl oldu anlatsana :) çalışmalar başladımı :KK34:
ben daha ameliyat olmadım yılbaşından sonra ondan önce aşı denicez önümüzdeki ay..
hanzade sende durumlar ne alemde ekimde geldi çattı çalışmalar başladımı sizde de??

günaydın kızlar
buannn çookk sevindim sonunda karar verdiniz demek e nasıl oldu anlatsana :) çalışmalar başladımı :KK34:
ben daha ameliyat olmadım yılbaşından sonra ondan önce aşı denicez önümüzdeki ay..
hanzade sende durumlar ne alemde ekimde geldi çattı çalışmalar başladımı sizde de??

Canım inşallah ameliyata gerek kalmaz. Hanzade şimdide yılbaşını bahane eder :KK1: Diyordu ya bir ara hamile kalırsam yılbaşında içemem diye :KK9:

Canım inşallah ameliyata gerek kalmaz. Hanzade şimdide yılbaşını bahane eder :KK1: Diyordu ya bir ara hamile kalırsam yılbaşında içemem diye :KK9:

Evet yılbaşını bahane edicek bencede yılbaşından sonra neyi bahane edecek bakalımm artıkk başla hanzade sende kız..
inş.gerek kalmaz canım ya :KK36:

günaydın kızlar nerdesiniz toplanın yahu
benim işler hala yoğun sabah zor geldim gece 3 e kadar yatmazsam olacağı bu uykudan bayılmak üzereyim şu an akşama da bizim ev kalabalık maç keyfi var uyuyamıcam yine :KK14:

günaydın kızlar nerdesiniz toplanın yahu
benim işler hala yoğun sabah zor geldim gece 3 e kadar yatmazsam olacağı bu uykudan bayılmak üzereyim şu an akşama da bizim ev kalabalık maç keyfi var uyuyamıcam yine :KK14:

hanzade günaydın
misafirkoliksiniz ailecek :KK1: dinlenin biraz yahu bu koşturmacada bebiş nasıl gelicek :emir_bebek:

Günaydın kızlar, hanzade iyi dayanıyorsun. Bende dün gece hiç uyuyamadım. Gözümü bile kırpmadım. Şimdilik iyi hissediyorum kendimi ama öğleden sonra zorlanacağım sanırım.

X