Eylül dostluğumuza burada devam (:

valla ben de öyle bi kuduruk yapıcam ki hepsinin hakkından gelecek sonuç :KK53::KK33::KK35::86::KK74: böyle olacak

merhaba kızlar, işler nedeniyle pek giremiyorum.

pingu çok geçmiş olsun siz atlatmışsınız ama batu atlatamamış demek. Acil şifalar diliyorum. Hanzadecim sanada geçmiş olsun canım. Biraz dinlen iyi gelir aslında, bikaç gün misafir ağırlama yat evde

Bence seninki çok uslu olacak hanzade öyle hissediyorum.

Kızlar daha fena artık. Dayak yer oturur oğlun :KK1:

valla bu devirde çok sessiz uslu olmak da iyi değil değil cin gibi olsun kırsın geçsin öyleleri kıymetli oluyo

Son düzenleme:
özden hamilelik sürecinin son düzlüğüne girmişsin, öyle yazıyor takviminde.

ben eşimle küsüm, moralim çok bozuk. geçen gün çarşıdan yorgun geldik akşamda geç olmuştu ve akşam yemeği yememiştik ölüyordum açlıktan ve yorgunluktan. dışarda yiyelim köfteciye gidelim dedi, o an tiksindim etten et türü bişey yemek istemiyorum dedim dışarda yiyesimde yoktu. patates kızartması istedi canım ama ayakta duracak halim kalmamıştı ben soyup doğrasam sende kızartsan dedim olmaz yapmam dedi, dışarda yeseydin banane dedi. ve bana hiç bişey yapmadı aç aç yattım.

dünde canım soda istedi, evde var biliyorum buzdolabından getirirmisin dedim, gitti yok kalmamış dedi, var biliyorum rafın arasına bak görmemişsindir dedim, gitti yine yok dedi. o zaman bakkaldan al dedim, iyi dedi, oturdu yere tv izlemeye başladı. sinirlendim kalktım baktım dolapta var. dedim niye böyle yapıyorsun varmış bak söylememe rağmen aramadın bile. hadi görmedin niye gidip almıyorsun, hiç konuşmadı bile.. kendi canı bişey istese 40 defa gider bakkala. çok moralim bozuldu, o yattı benide uyku tutmadı 2 ye kadar oturdum, yanıma gelipte neden yatmıyorsun geç oldu bile demedi fosur fosur uyudu.

meraba kızlar, anneme geldim hala netim yok evde

berranın 6 altı dişi oldu, artık "baba,anne,dede,cici,mama,meme,ver" diyor bilinçli olarak
jet gibi emekliyo beşiğinden bile inmeye kalkıyo, Allah'dan yükseliyo parmaklıkları epeyce

eşim işe girdi yurtdışı görevine gidecek ama 4 ay yok :KK43::KK43:
haberler bunlar

geçmişi hiç okumadım, bi bakıp geleyim

slm kızlar,

yorgunluktan ve uykusuzluktan başım ağrıyor, bugün projeyi teslim edicem. İşi yetiştirmek için kafamı kaldıramadım kaç gündür.

Bugün, Kardeşimin arkadaşının düğünü var bizim orda, şehir dışından gelcek arkadaşları varmış. Düğün sonrası bize gelecekler kalmaya.

Pazartesi akşam, banyo ve mutfağı temizledim, dünde evi süpürüp, nevresim falan ütüledim.

Boğazlarımda ağrımaya başladım.grip olcam galiba :KK43:

berranın 6 altı dişi oldu, artık "baba,anne,dede,cici,mama,meme,ver" diyor bilinçli olarak
jet gibi emekliyo beşiğinden bile inmeye kalkıyo, Allah'dan yükseliyo parmaklıkları epeyce

haberler bunlar

Hg ahsen.gozunuzaydin cok sevindim.o haber gelmeyen is oldu heralde

landfloves erkekler bazen anlayışsız oluyo takma canım bi şekilde gönlünü alır unutursun bütün erkekler aynı

ahsen çok sevindim hadi hayırlı olsun eşinin işi berra da artık baya büyü dü maşallah

buan işlerin yoğunmuş canım ayrıca geçmiş olsun ben de aynıyım dikkat etmek lazım

similla hoşgeldin

ben eşimle küsüm, moralim çok bozuk. geçen gün çarşıdan yorgun geldik akşamda geç olmuştu ve akşam yemeği yememiştik ölüyordum açlıktan ve yorgunluktan. dışarda yiyelim köfteciye gidelim dedi, o an tiksindim etten et türü bişey yemek istemiyorum dedim dışarda yiyesimde yoktu. patates kızartması istedi canım ama ayakta duracak halim kalmamıştı ben soyup doğrasam sende kızartsan dedim olmaz yapmam dedi, dışarda yeseydin banane dedi. ve bana hiç bişey yapmadı aç aç yattım.

dünde canım soda istedi, evde var biliyorum buzdolabından getirirmisin dedim, gitti yok kalmamış dedi, var biliyorum rafın arasına bak görmemişsindir dedim, gitti yine yok dedi. o zaman bakkaldan al dedim, iyi dedi, oturdu yere tv izlemeye başladı. sinirlendim kalktım baktım dolapta var. dedim niye böyle yapıyorsun varmış bak söylememe rağmen aramadın bile. hadi görmedin niye gidip almıyorsun, hiç konuşmadı bile.. kendi canı bişey istese 40 defa gider bakkala. çok moralim bozuldu, o yattı benide uyku tutmadı 2 ye kadar oturdum, yanıma gelipte neden yatmıyorsun geç oldu bile demedi fosur fosur uyudu.

Hamilelik döneminde biz kadınlar biraz daha ilgi bekliyoruz erkeklerden ama eminim kötü niyetinden yapmamıştır. Bazen erkeklerinde öküzlüğü tuttuğuda bir gerçek. Sen moralini bozma biliyorsun sen ne hissedersen oğluşunda onu hissediyor.

haberler bunlar

Canım çok sevindim iş için. Önemli olan şu an sizin bu zor durumdan kurtulmanız. Hem ayrı kalmak çok güzel oluyor. O kadar çok özlüyorsunuz ki birbirinizi taze aşıklar gibi oluyorsunuz. Berrada maşallah başladı demek emeklemeye zilli. Öp yerimiz onu bol bol.

slm kızlar,

yorgunluktan ve uykusuzluktan başım ağrıyor, bugün projeyi teslim edicem. İşi yetiştirmek için kafamı kaldıramadım kaç gündür.

Bugün, Kardeşimin arkadaşının düğünü var bizim orda, şehir dışından gelcek arkadaşları varmış. Düğün sonrası bize gelecekler kalmaya.

Pazartesi akşam, banyo ve mutfağı temizledim, dünde evi süpürüp, nevresim falan ütüledim.

Boğazlarımda ağrımaya başladım.grip olcam galiba :KK43:

Geçmiş olsun buan. Bu ara çok fazla grip salgını var. Dikkat et kendine.

bu takvime göre sekiz ayı bitirmişim :KK37:

emin ol son aylar daha zor yataktan koltuktan desteksiz kalkamıyorsun o aylar gelince nasıl davranacak acaba ?

hamile kadınların kocalarına eğitim şart valla

bizde yatakları ayırdık artık kolumu bacağımı istediğim yere ata ata yatıyorum çok rahat :KK53::KK53::KK53:

X