- Konu Sahibi landfloves
- #35.621
Günaydin herkese............
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın daphne başka topiklerde takılıyorsun görmedim sanma
ben kasım annelerini okuyorum yazmıyorum sende nisan annelerine yazma :)
günaydın kızlar...
Günaydınnn..
Geçmişi okuycam önce size yazayım dedim. Geçen hafta izinliydim baya ara vermş oldum buraya. Bide eski işim gibi rahat değil burası dr sürekli başıma geliyo yazamıyorum
İznim hastalıklarla geçti ben batuşum kocam hepimiz hasta olduk eve temizlikçi aldım baya bi temizleyip düzenledim evi. Tam düzenimi aylardır kuramadım bu evde. Pazar günüde mevlüt okuttum ne zamandır istiyodum. Baya yorucu bi haftaydı.
Günaydın canım :)
Nasıl geçti mevlüt? Kalabalık mıydı pingum?
çok kalabalık yapmak istemedim zaten canım 40 kişi filandı güzel oldu çok şükür Allah kabul etsin. Sen nasılsın bulantılar ne alemde
hüso hakkında ne düşünüyorsun demet
dün izledin mi ?
günaydın için biraz geç olmuş ama neyse bzm Furkişin dün aşısı vardı sbhtan da çk huzursuzdu, öğlen aşı oldu akşam da ağladı bnde nete giremedim ama akşam humana rezene çayı verdim ondan mı yoksa saatlerce uykusuz kaldığından mı saat 21 de bi uyudu sbh 6 ya kadar emdi arada yine uyudu..tabiki şimdi 6dan beri uyanık cin gibi bakıyo :26:
hüso hıyarı öteki konuyu dikkatlice dinliyor gölete bakıyor kesin diyordur ki içinden burdan ne çok balık çıkar diyordur ..
Maşallah paşana. Sende oynaş biraz annesi. Oyun istiyor demek ki. Ben o günleri görebilecek miyim? O kadar uzun zaman var ki. Bir an önce doğsunda kollarıma alayım istiyorum
pusete uyuttum şimdi cnm inan bundan sonrası su gibi geçer, bnm bi ay nasıl doldu hala inanamıyorum,hayatımın en heyecanlı en değişik en güzel bi ayı oldu valla :) az kaldı sende daha güzel günler yaşayacaksın inş. isim düşündünüz mü? belki yazmışsındır da ben görmemişimdir
Kız olursa nil zeynep, erkek olursada eşim yaman olsun istiyor.
hımm hepsi çok güzel zeynep bnmde favorilerimden yaman da çk hoş geliyor kulağa
Bende oğluşumun hastalığı geçti diye seviniyodum ama bugn hep istifra etmiş hastalığı başka boyuta geçti anlamıyorum noldu ya. Yediğini çıkarmış. Kaç kere üst değişmişler. Doktordalar şimdi annemler bakalım ne çıkacak ufff