- 31 Ocak 2012
- 3.137
- 25
- Konu Sahibi landfloves
- #35.701
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
haklısınız kızlar bebeğim için üzülmemem gerekiyor ama tutamadım kendimi ağladım baya, zaten uykumda ondan kaçtı.
neyse bu akşam oturur battaniyemi örerim, oda takılsın tek başına öküz öküz. bu arada battaniyemin fotosunu çektim bakın:
Eki Görüntüle 813600 Eki Görüntüle 813599
günaydın
landfloves battaniye daha bitmeden bayıldım odayla takı oluyo sanırım çok güzel ipi ve renkleri
Günaydın.
LAndfloves erkeklere bazen ne oluyo anlamıyorum, bazen süper düşünceli insanı mutlu eden adam diğer gün tam bi odun oluyo aynı durum izdede oluyo canım sıkma canını. Hatta hazırlıklı ol bebekten sonra bu durumlara dahada alıngan oluyosun. Gerçektende bebeğine stresini yansıtma annenin yaşadıklarından bebeklerin etkilendiğine inanıyorum bu doğduktan sonraki huyunu bile etkiliyo.
Batu hem üşüttü hem enfeksiyon kapmış kıyamam kuzuma. Dün biraz daha iyiydi ama gece yine kustu 1 kez. 3 kezde kaka yaptı alt değiştirdik. Gündüz hiperaktifliği devam ama yine kıpır kıpırdı dün sevindim biraz daha iyi olmasına. Battaniyende çok güzel oluyo renkleri çok hoşmuş. Sıcacık tutsun oğluşunu.
evet canım odayla takım olsun diye kırmızı beyaz yapıyorum. sanada yaparım canım :)
ben hala konuşmuyorum oda bir çaba sarfetmiyor zaten her zamanki huyu.. nolacak yine ben konuşmaya başlayacam ve kapanıp gidecek.
batunun daha iyi olmasına sevindim aman kış geliyo üşütmez inşallah birdaha.
Gunaydinlarr..
Batus daha iimis sevindim.elif bugun burdasin dimi
teyzeleri bebişmin cicilerini ekledim.
http://www.kadinlarkulubu.com/ocak-...bislerine-aldigi-ciciler-39.html#post32055366
ayy çok güzeller cicileriniz landfloves güle güle giyinsin
daphne kız ben de özendim bi hamile kalsam da ben de alsam ciciler
günaydınnnn herkesee... mutfakta toplanmayı bekleyen bi masama, boşalmayı bekleyen bulaşık makineme, dün alışverişten gelmiş dolu poşetlerime rağmen burdayımm bebiş uyudu slm verip mutfağa kaçiim uğrarım yinee..
landfloves cnm cicilerin hepsi çk güzel bnde sarıyı çk seviyorum erkek bebekte
günaydın kızlar
landfloves hepsi çok güzeller rabbim güzel günlerde sağlıkla giymeyi nasip etsin oğluşuna.
buay benm açık olan tüpüm taraftan yumurtladım biraz geç yumurtladım ama ilkkez soldan yumurta oluştu baya umutlandık ama çatlamamış olacakki dün kahverengi şeklde regl kendini göstermeye başladı nasip olmadı yine
Canım moralini bozma bak ilk kez soldan yumurtlamışsın. İnşallah güzel haberler vereceksin yakında bize
O yakında hangi yakında canım ya insanın moralini en çok bu bozuyo..soldan oluşması büyük umut bizim için tabikii