Eylül dostluğumuza burada devam (:

haklısınız kızlar bebeğim için üzülmemem gerekiyor ama tutamadım kendimi ağladım baya, zaten uykumda ondan kaçtı.

neyse bu akşam oturur battaniyemi örerim, oda takılsın tek başına öküz öküz. bu arada battaniyemin fotosunu çektim bakın:

$DSCN0743kç.jpg $DSCN0741kç.jpg

ahsencim işlerinizin yoluna girmesine çok sevindim, eşinin işide hayırlı olsun canım.

pingu ya tekrar çok geçmiş olsun çok üzüldüm inşallah iyileşir en yakın zamanda, üşütmüş mü acaba? neden olmuşki

bugün herkes gelmiş ne güzel olmuş sohbet. chitlenbik hoşgeldin canım sendn ne zamandır yoktun özledik.

haklısınız kızlar bebeğim için üzülmemem gerekiyor ama tutamadım kendimi ağladım baya, zaten uykumda ondan kaçtı.

neyse bu akşam oturur battaniyemi örerim, oda takılsın tek başına öküz öküz. bu arada battaniyemin fotosunu çektim bakın:

Eki Görüntüle 813600 Eki Görüntüle 813599

Landfloves eline saglik canim bitince cok hos olcak gibi renklerde cok guzelmis
Olmayan bebegime bende yapayim bari bişiler

günaydın

landfloves battaniye daha bitmeden bayıldım odayla takı oluyo sanırım çok güzel ipi ve renkleri

Günaydın.
LAndfloves erkeklere bazen ne oluyo anlamıyorum, bazen süper düşünceli insanı mutlu eden adam diğer gün tam bi odun oluyo aynı durum izdede oluyo canım sıkma canını. Hatta hazırlıklı ol bebekten sonra bu durumlara dahada alıngan oluyosun. Gerçektende bebeğine stresini yansıtma annenin yaşadıklarından bebeklerin etkilendiğine inanıyorum bu doğduktan sonraki huyunu bile etkiliyo.
Batu hem üşüttü hem enfeksiyon kapmış kıyamam kuzuma. Dün biraz daha iyiydi ama gece yine kustu 1 kez. 3 kezde kaka yaptı alt değiştirdik. Gündüz hiperaktifliği devam ama yine kıpır kıpırdı dün sevindim biraz daha iyi olmasına. Battaniyende çok güzel oluyo renkleri çok hoşmuş. Sıcacık tutsun oğluşunu.

günaydın

landfloves battaniye daha bitmeden bayıldım odayla takı oluyo sanırım çok güzel ipi ve renkleri

evet canım odayla takım olsun diye kırmızı beyaz yapıyorum. sanada yaparım canım :)

Günaydın.
LAndfloves erkeklere bazen ne oluyo anlamıyorum, bazen süper düşünceli insanı mutlu eden adam diğer gün tam bi odun oluyo aynı durum izdede oluyo canım sıkma canını. Hatta hazırlıklı ol bebekten sonra bu durumlara dahada alıngan oluyosun. Gerçektende bebeğine stresini yansıtma annenin yaşadıklarından bebeklerin etkilendiğine inanıyorum bu doğduktan sonraki huyunu bile etkiliyo.
Batu hem üşüttü hem enfeksiyon kapmış kıyamam kuzuma. Dün biraz daha iyiydi ama gece yine kustu 1 kez. 3 kezde kaka yaptı alt değiştirdik. Gündüz hiperaktifliği devam ama yine kıpır kıpırdı dün sevindim biraz daha iyi olmasına. Battaniyende çok güzel oluyo renkleri çok hoşmuş. Sıcacık tutsun oğluşunu.

ben hala konuşmuyorum oda bir çaba sarfetmiyor zaten her zamanki huyu.. nolacak yine ben konuşmaya başlayacam ve kapanıp gidecek.

batunun daha iyi olmasına sevindim aman kış geliyo üşütmez inşallah birdaha.

evet canım odayla takım olsun diye kırmızı beyaz yapıyorum. sanada yaparım canım :)

ben hala konuşmuyorum oda bir çaba sarfetmiyor zaten her zamanki huyu.. nolacak yine ben konuşmaya başlayacam ve kapanıp gidecek.

batunun daha iyi olmasına sevindim aman kış geliyo üşütmez inşallah birdaha.

Diimi hep aynısı oluyo. Böyle böyle 2 seneyi geçirdik bitti bile.. Benim totemim var ne zaman kocam beni sinir ettiğinde watsuptan kızlara anlatsam hemen düzeliyo şaşıyorum :KK1: İşallah yavrular hiç hasta olmasın yaa.

Gunaydinlarr..

Batus daha iimis sevindim.elif bugun burdasin dimi

Evet bebişim bugün buralardayım. Kalabalık güzel olmuş burası geçmiş okumayı özlemişim :KK16:

ayy çok güzeller cicileriniz landfloves güle güle giyinsin
daphne kız ben de özendim bi hamile kalsam da ben de alsam ciciler :KK9:

günaydınnnn herkesee... mutfakta toplanmayı bekleyen bi masama, boşalmayı bekleyen bulaşık makineme, dün alışverişten gelmiş dolu poşetlerime rağmen burdayımm :KK34: bebiş uyudu slm verip mutfağa kaçiim uğrarım yinee..

landfloves cnm cicilerin hepsi çk güzel bnde sarıyı çk seviyorum erkek bebekte :KK34:

ayy çok güzeller cicileriniz landfloves güle güle giyinsin
daphne kız ben de özendim bi hamile kalsam da ben de alsam ciciler :KK9:

Elini çabuk tutda birlikte alışveriş yapalım :KK16:

günaydınnnn herkesee... mutfakta toplanmayı bekleyen bi masama, boşalmayı bekleyen bulaşık makineme, dün alışverişten gelmiş dolu poşetlerime rağmen burdayımm :KK34: bebiş uyudu slm verip mutfağa kaçiim uğrarım yinee..

landfloves cnm cicilerin hepsi çk güzel bnde sarıyı çk seviyorum erkek bebekte :KK34:

Allah kolaylık versin canım. Bebiş yoruyor tabi seni. İnsanın tüm düzeni değişiyor ama her şeye rağmen onun varlığı yeter. :KK16:

günaydın kızlar
landfloves maşallah mama sandalyesine kadar almışsınız pek eksik bişi yok gibi hepsi de çok güzeller Utku bebek gelsinde bir an önce kullansın hepsini

günaydın kızlar
landfloves hepsi çok güzeller rabbim güzel günlerde sağlıkla giymeyi nasip etsin oğluşuna.
buay benm açık olan tüpüm taraftan yumurtladım biraz geç yumurtladım ama ilkkez soldan yumurta oluştu baya umutlandık ama çatlamamış olacakki dün kahverengi şeklde regl kendini göstermeye başladı nasip olmadı yine :KK14:

günaydın kızlar
landfloves hepsi çok güzeller rabbim güzel günlerde sağlıkla giymeyi nasip etsin oğluşuna.
buay benm açık olan tüpüm taraftan yumurtladım biraz geç yumurtladım ama ilkkez soldan yumurta oluştu baya umutlandık ama çatlamamış olacakki dün kahverengi şeklde regl kendini göstermeye başladı nasip olmadı yine :KK14:

Canım moralini bozma bak ilk kez soldan yumurtlamışsın. İnşallah güzel haberler vereceksin yakında bize :KK16:

Son düzenleme:
Landfloves çok beğendim hepsini maşallah çok tatlılar. Güzel günlerde giymek nasip olsun işallah. Mama sandalyesi bile almışsınız erkencikten kız.

Chenn bebekli hayat çok zor dimi canım. Allah yardımcın olsun kolay gelsn sana.

O yakında hangi yakında canım ya insanın moralini en çok bu bozuyo..soldan oluşması büyük umut bizim için tabikii

Sen içini ferah tut. Güzel düşün. Bak bizim bir komşumuz vardı. Kadıncağızın senelerce evladı olmamış. Neyse sonra tedaviyle hamile kaldı ama malesef bebeğini kaybetti. Sonra Allah bize nasip etmemiş diyerek tedaviyi bıraktı. Ve bir süre sonra hamile kaldı doğal yollardan. Drlar bile anlayamadı. Allah ın mucizesi işte. Güzel bir hamilelik geçirdi. Şimdi yavrusu büyüdü. Diyeceğim o ki bebeğin geleceği zamanı iyi biliyordur. Senin sınavında buymuş. Biraz daha sabret inanıyorum ben yakında müjdeyi vereceksin bizlere :emir_bebek:

X